• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اكبر زنجان پور : بها دادن به تئاتر شهرستان به نفع تئاتر كشور است

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]کارگردان نمايش "دايي وانيا" معتقد است بايد به جوانان كه از شهرستان به جشنواره مي آيند و داراي تفكر و مهارت هاي خوبي هستند بهاي بيشتري داده شود
20140122104919_41.jpg

اكبر زنجان پور نمايش "دايي وانيا "به نويسندگي آنتوان چخوف را در غالب سي و دومين جشنواره تئاتر فجر در سالن اصلي تئاتر شهر به روي صحنه برد. اكبر زنجان پور در گفتگو با خبرنگار سينما خبر گفت : اين سه اجراي پاياني كه در جشنواره به روي صحنه رفت با استقبال بسيار خوبي روبرو شد و از بازخوردهايي كه وجود داشت متوجه رضايت تماشاگران از اين نمايش شدم .
اين كارگردان تئاتر در ادامه درباره تشويق جوانان در تئاتر گفت : بايد به جوانان كه از شهرستان به جشنواره مي آيند و داراي تفكر و مهارت هاي خوبي هستند بهاي بيشتري داده شود زيرا اگر اين جوانان بتوانند خودشان را مطرح كنند به نفع تئاتر و هنر كشور است.
در آخرين اجراي نمايش «دايي وانيا» با حضور مديران تئاتري مراسم نكوداشت سالروز تولد اكبر زنجان پور برگزار شد.
اكبر زنجان پور درباره ي برگزاري اينگونه مراسم ها در جشنواره گفت : اين اتفاقات بسيار خوب است زيرا وجود اين نوع نگاه ويژه در هنر ايران بسيار موثر است .
وي در ادامه گفت : من اصلا از اين اتفاق باخبر نبودم و زماني که مردم من را تشويق كردند، بسيار شوكه شدم اما وقتي که به خودم آمدم و متوجه موضوع شدم بسيار خوشحال شدم و حس خوبي به من دست داد.
به گزارش سينما خبر زنجان پور در مراسم سالروز تولدش گفت : امشب بهترين شب تولدي بود كه براي يك آدم مي تواند شكل بگيرد و هر قدر كه عمر كنم اين سالروز تولدم را فراموش نخواهم كرد.

بالا