• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

الساندرو ماتری: خوشحالم در اولین بازی برای ایتالیا گلزنی کردم

mario8344

متخصص بخش
سایت گل- الساندرو ماتری، مهاجم تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد از اینکه در اولین بازی اش برای تیم ملی گلزنی کرده بسیار خوشحال است.
تیم ملی ایتالیا شب گذشته در کیف در دیداری دوستانه به مصاف اوکراین رفت و موفق شد 2-0 میزبانش را شکست دهد.
او در گفتگو با رای اسپورت گفت:" احساس فوق العاده ای دارم زیرا انتظار نداشتم در اولین بازی برای ایتالیا گلزنی کنم. ما در این دیدار به پیروزی رسیدیم و این مسئله خوشحالی من را بیشتر می کند.
این اولین بازی من بود. من به سختی کار خواهم کرد تا بتوانم جایگاه ثابتی در این تیم پیدا کنم. من 30 دقیقه برای نشان دادن خودم وقت داشتم و این کار را انجام دادم."
این بازیکن 26 ساله همچنین انتقال به یوونتوس در ژانویه گذشته را رویایی توصف کرد و اعلام کرد که می خواهد در بازی های پیش رو با یوونتوس به پیروزی برسد.
" حضور در یوونتوس یک رویا بود. بازی در یک تیم بزرگ رویای هر فوتبالیستی است. وقتی بازیکنی برای تیم باشگاهی اش خوب کار می کند، آنگاه برای تیم ملی انتخاب می شود."

بالا