• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

المپیاد های ازمایشی دبیرستان علامه حلی برای علاقمندان

parisa

متخصص بخش
Rade_B.jpg

همیشه تلاشمون بر این بود که بتونیم وظیفه‌ی انسانی‌ئی که به عهده‌مون هست رو به درستی ادا کنیم و بنا بر مرام همه‌ی بچه های حلی، برای همه‌ی بچه‌های کشور مفید باشیم، و اگر چیزی رو به بچه‌های علامه‌حلی می‌دیم، از بقیه دریغ نکنیم. به لطفِ خدا امسال تصمیم گرفتیم که یک بخشی از کارهایی که تو مدرسه می‌کنیم رو با بقیه‌ی بچه های کشور هم تقسیم کنیم. از این جهت و در اوّلین گام؛ تصمیم به برگزاری یک آزمون مشابه مرحله‌ی اول گرفتیم! امیدوارم که برای همه‌ی داوطلبن مفید باشه!

اطلاعات لازم رو توی پوستر و سایت مدرسه می‌تونید ببینید. البته ثبت نام برای همه‌ی بچه‌های تهرانی آزاده و زمان ثبت‌نام‌ تهرانی‌ها رو به زودی از طریق سایت دبیرستان به اطلاع خواهیم رسوند، پس یک کمی منتظر باشید؛ داریم تلاش می‌کنیم که روند ثبت‌نام تسهیل شه!

قریب به ۱۰۰ مرکز سمپاد از شهرهای مختلف درخواست حضور در آزمون رو دادن که این قضیه علاوه بر این که باعث قوت جامعه‌ی آماری آزمون می‌شه، ما رو به انجام رسالت‌مون دلگرم‌تر می‌کنه و به شخصه بسیار خوش‌حالم که تونستیم برای بچه‌های شهرستانی که از فقر امکانات مخصوصاً در حوزه‌ی المپیاد رنج می‌برن، کاری مفید انجام بدیم.

برای ثبت‌نام به سایت www.helli.ir مراجعه نمایید و یا با روابط عمومی دبیرستان به شماره‌ی ۵۵۴۰۶۱۱۴ تماس بگیرید.

http://www.rade-b.blogfa.com

برای ارتباط با بنده (در موارد بسیار ضروری) هم می‌تونید از دو روش، farhadmoqimi@gmail.com یا ۰۹۱۲۵۹۵۵۹۲۵ (ارسال پیامک!) استفاده کنید.

پیشاپیش از زحمات مسئولین مدرسه و تیم‌های طراحی سوالات تشکر ویژه می‌کنم و تقدیر و تشکرهای اصلی رو موکول می‌کنم به بعد از برگزاری آزمون!

القصه، از حضور تمامی بچه‌های تهرانی (هم) شدیدا استقبال می‌کنیم! و امیدوارم شاهد یک رقابت بزرگ و جذاب باشیم...!

شرکت در آزمون برای دانش آموزان هر سه پایه‌ی اول، دوم و سوم مجاز است.

و ما تشاوون الّا ان یشاءالله رب العالمین...
منبع/هوپا

360درجه

متخصص بخش فیزیک
حیف که سطحش برای من فوق العاده پائینه و با من نمیتونن رقابت کنند وگرنه شرکت میکردم...:گل::نیش:

بالا