• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

الیزابت امینی:باند بازی در سینما فرصت برای کار به ما نمی دهد

parastu

متخصص بخش گالری عکس
IMAGE635111385846132238.jpg

الیزابت امینی دوره آموزش بازیگری را ابتدا در سال 1376 در آموزشگاه پویا شروع و به طور حرفه ای وارد کار تاتر شده و با دو تاتر کودک به گروه تاتر بزرگسالان وارد شده و برای اجرای نمایش سنگین الکترا مدت یک سال به تمرین این نمایش پرداخت که با کم لطفی هیات بازبینی مواجه شد و این تاتر به روی صحنه نرفت .

به گزارش قدس انلاین در سال 1379 و بخاطر بازی در فیلم خواب سفید دعوت به تست بازیگری شد که این فیلم آغازی برای شروع کار بازیگری خانم امینی شد

خانم امینی الان چه می کنید؟

فعلا به جز بازی در پروژه سینمایی " لاله" به کار دیگری مشغول نیستم.

ازکارهای پخش شده بگویید؟

2تا تله فیلم به نام های " پسر روزنامه فروش " و " یک دماغ ناقابل " بود که عید امسال از تلویزیون پخش شد.سال گذشته هم یک فیلم سینمایی به نام"شادباش " به کارگردانی حامد کلاه داری بازی کردم که آماده اکران است.

چرا کم کار هستید؟
شرایط امروز سینما تغییر کرده است .اکثر فیلمنامه ها ساختار مناسبی ندارند وباند بازی ها و گروه بازی ها در سینما فرصت را برای کار به امثال ما نمی دهد.

چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟
نمی دانم.زندگی هنری کمی سخت شده است.باید شرایط کار را به همه افراد کار کرده سینما بدهند.

از کدوم کارهایتان خاطره خوبی دارید؟
یکی از بهترین کارهایی که افتخار بازی در آن را داشتم فیلم سینمایی " خواب سفید " بود.

چرا این کار را دوست دارید؟

چون با این کار من به سینما معرفی شدم و گروه بسیار گروه خوب و حرفه ای بود.من در این کار افتخار بازی با حمید جبلی را داشتم که حضور در کنار ایشان نقطه قوتی برای من بود.چیزهای خوبی را از حمید جبلی آموختم.

منبع :نیک صالحی

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

تایید شد .

بالا