• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امتحان کنید گوگل مپ و نوشتن آرزوهای ۲۰۱۳ بر روی آن

parisa

متخصص بخش
در واقع سرویسی کوچک و چسبیده به گوگل مپ بوده که مردم به 63 زبان مختلف می توانند آرزوها و اتفاقات سال 2013 را از نظر خود در آن صفحه نوشته و لود کنند.
موضوعاتی مانند سلامت، عشق، شغل ، ثروت، آموزش و غیره تعریف شده تا کاربر با کلیک روی یکی از این موضوعات و انتخاب زبان نوشتاری، متن خود را بنویسد و همزمان روی گوگل مپ آپلود کند.شما هم امتحان کنید:http://www.google.com/zeitgeist/2012/resolutions منبع: گوگل56501

amin khan

مدیر انجمن
با ip ایرانی نمیشه .
ولی خیلی جالب بود. به صورت آنلاین نشون میده که در این لحظه چه کسی و از کجا چه تصمیم یا آرزویی گرفت.
من چنتاشو دیدم جالب بود .یکی از ترکیه تصمیم به ترک سیگار گرفت:دست: یکی از عراق آرزوی صلح در عراق رو کرد.:دعا: یکی از هند شفای مادرش رو از خدا خواست:گریه:
یکی هم از ایران نمیدونم چطور پیام گذاشت:فکر: به نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:غش: با مهسا آشنا بشم:غش: ماروباش تورو خدا

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
خیلی با حاله!:گل::خنده1:
ولی حجم زیادی از اینترنت میبره...:فکر:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
ارزوهای ایرانییا رو هم دیدید

ازدواج با اعظم :خنده1: من پدر میشوم و ثروتمند :توافق: ورود به کشوری تازه :سوت: افتتاح فروشگاه بزرگ :فرار: تلاش میکنم به عشقم برسم:ناراحت:

چه ارزوهایی ادم خوشش میاد همرو بخونه :شاد:

بالا