• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

املت بادنجان

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
* بادنجان قلمي 500 گرم
* تخم‌مرغ چهار عدد​
* گوجه‌فرنگي دو عدد
* روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهیه:
يك غذاي خوشمزه كه با بادنجان تهيه مي‌شود. بادنجان‌ها را پس از شستن پوست گرفته و به فاصله يك سانتي‌متر به صورت حلقه برش زده و پس از سرخ كردن، همه آنها را كنار هم بدون فاصله مي‌چينيم. گوجه‌فرنگي‌ها را به صورت حلقه‌هاي نازك بريده و روي بادنجان‌ها گذاشته مجددا روي حرارت مي‌گذاريم و در انتها تخم‌مرغ‌هاي زده شده را روي آن مي‌ريزيم
 
بالا