• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اموزش آتشی کردن عکسهای شخصی در فتوشاپ - سطح متوسط

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
تو این آموزش قراره چگونگی تبدیل عکسای شخصیمون به حالت آتشی و گرمو یاد بگیریم.
trans.gif
trans.gif
trans.gif

گام اول:عکس مورد نظرمون تو فتوشاپ باز میکنیم.

110-257x300.png

گام دوم:اول باید hue/Saturation تصویرمونو تغییر بدیم، برای این کار از نوار بالا گزینه Image>Adjustments>hue/Saturation را انتخاب میکنیم و یا از کلید میانبر Ctrl+u استفاده میکنیم و تغییراتو همونطور که در تصویر میبینید اجرا میکنیم.

1.png

گام سوم: از لایمون یک کپی میگیریم (با استفاده از کلید میانبر Ctrl+j ) و بر روی لایه جدید ***** ******/Blur/Gaussian Blur رو اجرا میکنیم و تغییراتو میدیم.

3302.png

گام چهارم
: حالا باید Belending mod لایمون عوض کنیم و به حالت Overlay در بیاریم.

3.png

گام پنجم:
در این قسمت به وسیله کلید میانبر Ctrl+E لایه هامونو با هم یکی میکنیم(Merge Layer) ، با این کار همه کارایی که بر روی لایمون انجام دادیم بر روی یک لایه ادغام میشه و حالا از لایه ایجاد شده یک کپی میگیریم و بر روی این کپی ***** ******<Blur>motion blur رو اجرا میکنیم و تغییراتو انجام میدیم.

4.png

گام ششم: حالا از دوباره لایمونو از قسمت Blending mod از حالت Normal به حالت Overlayتغییر میدیم و یک باره دیگه به کمک Ctrl+E لایمونو یکی میکنیم(Merge Layer).

5.png

گام هفتم: یک لایه جدید باز میکنیم و رنگ زمینشو سفید میکنیم Mod layer اونو از حالت Normal به حالت Overlay در میاریم.

6.png

گام هشتم: یک لایه دیگه باز میکنیم و یک رنگ سورمه ای بهش میدیم، میتونیم از کد رنگ ۰۰۰۰۹۹# استفاده کنیم.

7.png

گام نهم: خوب حالا به لایمون ***** ******>Render<clouds اضافه میکنیم و از دوباره لایمونو Overlay میکنیم و Opacity لایرو ۵۷% میکنیم.

8.png

گام دهم: در این مرحله یک لایه جدید باز میکنیم و رنگ زمینشو سفید میکنیم و mod Layer اونو از حالت Normal به حالت Difference تغییر میدیم.

9.png

گام یازدهم: در مرحله آخر یک کپی از Back ground مون میگیریم و به کمک موس و گرفتن و کشیدن لایه و گزاشتن اون زیر لایه بالایی و تغییر Mod layer به حالت Darken کارو به پایان میرسونیم.

10.png

اینم از آخر کار:

آخرین ویرایش:

R0xanA

اجی خوشمله من اینو درست کردم اگه دقیقا پیش بری با اموزش میشه

woman_hairstyles_04.jpg

R0xanA

اونهایی که ستاره شده گزینه f i l t e r هست

و چون انگلیسیه برعکس شده

یعنی میشه :
f i l t e r >> blur >>Gaussian Blur

Sh0HreH

کاربر ويژه
سلام ببخشید من نمی تونم رنگ لایه جدیدی که می سازم عوض کنم:خجالت2:
یه کمک می کنید:113::133:

R0xanA

سلام ببخشید من نمی تونم رنگ لایه جدیدی که می سازم عوض کنم:خجالت2:
یه کمک می کنید:113::133:

خواهری خوشملم ازین گزینه برای ایجاد لایه جدید استفاده کن و بعد از اون یک کادر جدید برات باز میشه که رنگتو میتونی انتخاب کنی

بالا