• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اميدواري لئوناردو، با وجود شکست مقابل پارما

ahmadfononi

معاونت انجمن
لئوناردو، مربي برزيلي اينتر مطمئن است که تيمش مي تواند به روند پيروزي اش بازگردد.
00028399.jpg

اینتر شنبه شب در ورزشگاه انیو تاردینی با نتیجه 0-2 مغلوب پارما شد. در پایان مسابقه لئوناردو به خبرنگاران گفت: «شرایط بازیکنان من مهم تر از کسب جام قهرمانی است. بله ما به امتیاز نیاز داریم ، 8 امتیاز فاصله نسبت به میلان، فاصله زیادی است ولی مشکل بزرگتر شرایط ماست و ما باید در زودترین زمان ممکن به روزهای اوجمان بازگردیم.»
مربی برزیلی اینتر ادامه داد: «در دیدار مقابل پارما ، از تعهد خبری نبود و با تیم پرتلاشی مواجه شدیم ، بازی سختی بود، بازی را با استرس و عجله شروع کردیم ولی بعد از آن کم آوردیم.»

اینتر در 5 دیدار اخیر، 4 شکست دارد و از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده است. مربی برزیلی ادامه داد:« ما باید قوا و انرژی ذهنی مان را بازیابیم. آرامیم، البته شکست های سنگینی را تقبل کرده ایم ولی باید شیوه بازی مان را تنظیم کنیم تا بتوانیم امتیاز کسب کنیم.هدف ما همیشه کسب نتیجه پیروزی است و این روند تغییر نمی کند. ما باید در دیدارهای باقی مانده مان در لیگ و جام حذفی به پیروزی برسیم و اول از همه باید روند شکست هایمان را متوقف کنیم.»
لئوناردو در پاسخ به سوالی درمورد چینش تیمش گفت:« چرا مایکون وتیاگو موتا را در ترکیب تیم قرار ندادم؟ من فقط بازیکنانی را انتخاب می کنم که در بهترین شرایط روحی و فیزیکی هستند.

بالا