• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتقاد سرمربي هندبال نيروي زميني به داوري

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم هندبال نيروي زميني پس از باخت مقابل صبا در هفته دوم ليگ برتر به داوري اين مسابقه اعتراض کرد و سبک بازي حريف را مانند تيمهاي عربي دانست.

[TD="align: left"]
00944094.jpg
[/TD]

سروش عرشي اظهار کرد: هر دو تيم نيروزميني و صباي قم اشتباهات فردي زيادي داشتند. من اصلا از بازي تيم خود راضي نبودم فکر مي کنم خيلي اشتباه داشتيم. شايد خود من هم اشتباه داشتم زيرا روي بازيکناني حساب کردم که نبايد اصلا روي آن ها حساب باز مي کردم. در کل همه شاهد بودند چگونه بازي به سود صبا تمام شد.

به گزارش ايسنا، وي با انتقاد شديد از داوري مسابقه مدعي شد: وقتي افراد با رابطه داور بين المللي مي شوند همين اتفاق ها در زمين زخ مي دهد. حريف به داوري اعتراض مي کرد و جو را تحت تاثير قرار داده بود. 500 بار در طول يک مسابقه داور بازي را نگه مي داشت که کف سالن را طي بکشند. يعني هندبال عربي در زمين اجرا شد. تيم ما نفس خوبي داشت و در پنج دقيقه آخر هفت گل خورده را جبران کرد. اما حريف نفس کم مي آورد و قطع پياپي بازي به سود آن ها بود. اما قبول دارم که خود ما هم اشتباه هاي زيادي داشتيم اما قول مي دهم هر هفته بهتر شويم. شايد از سال گذشته هم بهتر نتيجه بگيريم.

عرشي در پاسخ به اين پرسش که چرا به عنوان سرمربي در تمرينات تيم نيروزميني شرکت نمي کنيد، گفت: کار من چيز ديگري است. اينجا هم براي همکاري با تيم نيرو زميني آماده ام. دستمزدي هم نمي‌گيرم و تنها براي عشقم هدايت تيم را برعهده گرفته ام. شايد اگر مبلغ قراردادم را با باشگاه ببينيد خنده‌تان بگيرد. البته اين هفته شش روز با اين تيم کار مي کردم. پنج سال است که همين طور کار مي کنم. خانه و زندگي ام در اصفهان است و همين طور در خدمت بازيکنان سرباز در نيروي زميني هستم. هيچ کس هم حاضر نشده با اين ميزان دستمزدي که مي‌گيرم با اين تيم کار کند. اگر کسي هست بيايد مربي شود و من هم بروم بالاي سر انبارم بياستم!

بالا