• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انسان‌هاي اوليه عامل تغييرات آب وهوا

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جام جم آنلاين: زيست شناسان دانشگاه استنفورد معتقدند انسانهاي شکارچي ما قبل تاريخ به واسطه زراعت و شکار حيوانات باعث گرم شدن دماي جهاني و انقراض گونه هاي جانوري شده اند.


100952280490.jpg

به گزارش مهر، گمان مي‌رود انسان هاي شکارچي اوليه يکي از دلايل تغييرات آب و هوايي و گرم شدن جهان باشد. طبق مطالعات انجام شده توسط زيست شناسان دانشگاه استنفورد، انسانهاي شکارچي ماقبل تاريخ با انقراض حيوانات و همچنين تغييرات آب و هوايي مربوط به 15000 سال پيش در ارتباط بوده اند.
«کريس داتي» زيست شناس اين دانشگاه در رابطه با اينکه آيا انسان هاي اوليه عاملي در گرم شدن جهاني زمين بوده اند يا خير مي گويد: من اين فرضيه را دارم که آيا انسان هاي اوليه منجر به گرماي جهاني شده اند؟ انسان امروزه با سوزاندن سوخت هاي فسيلي ميزان دي اکسيد کربن موجود در اتمسفر را افزايش مي دهد.در گذشته مطالعاتي انجام گرفته که نشان مي دهند مردم از همان ابتدا با آغاز زراعت و کشاورزي تاثير بر روي تغييرات آب و هوا را آغاز کرده اند. همچنين مطالعات جالب توجه زيادي وجود دارد که نشان مي دهند زماني که انسان براي اولين بار کشت و زرع را آغاز کرد، تغييراتي در آب و هواي زمين مشاهده شد.
به گفته «داتي» مردم مي توانند مسبب برخي از انقراض هاي جانوري باشند، اين پديده اي بحث برانگيز است، انسان در انقراض جاندارن نقش داشته اند و آب و هوا نيز بي تاثير نبوده است. با اين حال هنوز مقصر اصلي به طور کامل شناسايي نشده اما قطعا انسان در تغييرات اقليمي و انقراض جانداران و آب و هوا در انقراض جانداران نقشهاي اساسي داشته اند.
 
بالا