• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انفجار سرنوشت ساز در مریخ

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دکتر جان براندنبرگ معتقد است نزدیک به 180 میلیون سال پیش یک واکنش طبیعی هسته‌ای در مریخ رخ داده که تمام سطح این سیاره را در نوردیده و موج انفجار حاصل از آن، همه چیز را به سنگ‌های خشک و قرمز رنگ بدل کرده است.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]خبرآنلاین: سطح مریخ همیشه قرمز نبوده است. این نظر دانشمندی است که ادعا می‌کند دلیلی برای توضیح رنگ سرخ این سیاره پیدا کرده است.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]به گزارش [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]دیلی‌میل[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]،[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] دکتر جان براندنبرگ معتقد است نزدیک به 180 میلیون سال پیش یک واکنش طبیعی هسته‌ای در مریخ رخ داده که تمام سطح این سیاره را در نوردیده و موج انفجار حاصل از آن، همه چیز را به سنگ‌های خشک و قرمز رنگ بدل کرده است.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]او در این باره به فاکس نیوز گفت: «سطح مریخ با لایه نازکی از مواد رادیواکتیو شامل اورانیوم، توریم و پتاسیوم رادیواکتیو پوشانده شده و این الگو از یک نقطه خاص روی این سیاره سرچشمه می‌گیرد. به اعتقاد من یک انفجار هسته‌ای ممکن است این مواد را در سراسر این سیاره پراکنده باشد.»
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]نقشه‌های به دست آمده از پرتوهای گاما روی این سیاره، نقطه بزرگ قرمز رنگی را نشان می‌دهد که این الگو را به وجود آورده و در سراسر سیاره پراکنده است. درست در قسمت مقابل این سیاره نیز یک نقطه قرمز رنگ مشاهده می‌شود.


[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]
article-1372747-0B7422E800000578-405_468x431.jpg

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]دکتر براندنبرگ که دانشمند ارشد شرکت «اوربیتال‌تکنولوژیز» است ،در این باره گفت:« این انفجار طبیعی که قدرتی معادل با یک میلیون بمب هیدروژنی یک مگاتنی داشته، در شمال منطقه‌ای با عنوان Mare Acidalium رخ داده که فعالیت رادیواکتیو بسیار زیادی دارد. این انفجار هم‌چنین اتمسفر مریخ را با رادیوایزوتوپ‌هایی پر کرده که در اطلاعات طیف‌سنجی پرتو گاما که چندی پیش توسط ناسا ارائه شد، قابل دیدن است. این فعالیت‌های رادیواکتیو، هم‌چنین می‌تواند علت قرمز بودن سطح این سیاره را توضیح دهد.»
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]دکتر براندنبرگ معتقد است که یک واکنش هسته‌ای طبیعی هم ممکن است در سیاره ما اتفاق افتاده باشد و احتمال رخ دادن دوباره آن هم وجود دارد.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]دکتر دیوید بیتی مدیر علمی برنامه مریخ در آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا در گفتگو با فاکس‌نیوز این یافته‌ها را بسیار جالب عنوان کرده؛ اما برای اثبات این فرضیه، آژانس فضایی آمریکا باید یک ماموریت فضایی به منطقه Mare Acidalium روی مریخ ترتیب دهد.
 
بالا