• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انواع ته دیگ

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اینجا آموزش ته دیگ داریم دوستای ته دیگ خور به صف

من که میمیرم واسه ته دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ




ته دیگ باگت

اول نون باگت رو طولي نصف كنيد.حالا هر تكه ش رو به صورت دايره اي برش بزنين(با قيچي).تقريبا اندازه ي ته ديگ هاي سيب زميني تون.حالا توي يه بشقاب كمي زعفرون آب شده بريزيد وتكه هاي دايره اي باگت رو از قسمت داخل كه خميريه بذاريد توي بشقاب.يك دقيقه صبر كنيد تا زعفرون رو به خودش جذب كنه.حالا كف قابلمه تون رو چرب كنيد وباگت ها ي گرد رو از همون سمت خميري وزعفروني بچينيد كف قابلمه.بعد برنج رو بريزيد ومطابق معمول بذارين برنج دم بكشه.ته ديگ باگت در آخر آماده است.شبيه ته ديگ سيب زميني هست و خوشرنگ
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ته دیگ گل رز

موادلازم :
سیب زمینی درشت = یک عدد
کاهو = چهار برگ
نمک = یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت خیلی نازک برش بدید و در آب و نمک و زردچوبه یک ساعت بگذارید بمونه .
بعد ته قابلمه مورد نظر به صورت لایه لایه روی هم بچینید. به شکل گل
وسط گل هم چند خلال نازک هویج برای پرچم بگذارید.
بعد کاهوها رو دور گل بچینید و برنج رو به آرومی روی ته دیگ بریزید.
اگر بصورت یک دفعه ای بریزید حلقه های سیب زمینی جابجا میشن
.
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ته دیگ دارچینی

ماست 6تا8 قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
ماست ودارچین را باهم مخلوط کنید بعد با مقدارکمی روغن بریزید کف قابلمه ،و روی آن مقدارکمی آب بریزید بعد برنج آبکش شده را آرام ابتدا از کناره های قابلمه شروع به ریختن می کنیم تا کف قابلمه کاملا پر شود بعد آرام بقیه برنج رو هم میریزیم توش این هم یک ته دیگ کم خرج وآسان
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ته دیگ سیب زمینی رنده شده با طعم پیاز و موسیر...

سه الی 4 تا تا سیب زمینی متوسط ( بستگی به بزرگی قابلمه تون داره ) رو بشورین و پوست گرفته و رنده درشت کنین .
سیب زمینی رو رنده کردین بریزین تو یه صافی مناسب و آب بکشین
بعد کمی روغن و نمک و کمی زعفرون دم شده بهش بزنین و
توی قابلمه روغن بریزین و داغ کنین و بعد سیب زمینی رنده شده رو کف قابلمه بریزین و صاف کنین و به دلخواه کمی پودر سیر یا موسیر و پیاز اضافه کنین ... بعد برنج رو روش بریزین و در مدت طولانی با شع

له کم دم بذارین .
موقع سرو میتونین مثل پیتزا سه گوش قاچ کنین


نکته : یادتون هم باشه بلافاصله پس از خاموش کردن شعله و کشیدن برنج ته دیگ رو در نیارین ...کمی صبر کنین .... تا ته دیگ رو کامل و نچسبیده بشه از ته قابلمه بلند کرد.

در ضمن ادتونم نره که بعد اینکه !! در غیر این صورت وحشتناک ترین ته دیگ رو

528520_447791878597207_186468613_n.jpg

 
آخرین ویرایش:
بالا