• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انگشت دست مهران مدیری قطع شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
بازی مهران مدیری در سریال «قلب یخی» منجر به حادثه ای شد که وی را مجبور کرد با دستکش در سریال جدیدش مقابل دوربین برود.

در یکی از سکانس ها که سکانس پرزحمت و پر هزینه ای بود، پای مدیری می لغزد و او برای حفظ تعادل به شیشه های شکسته چنگ می اندازد و ناگهان انگشت کوچک دست راستش قطع می شود.

مدیری درگیر و دار فیلمبرداری، با وجود قطع انگشت، بازی در سکانس را به پایان می رساند. بعد از آن تازه گروه، متوجه ماجرا می شوند و مدیری و انگشتش را به بیمارستان می رسانند. انگشت مدیری پیوند زده می شود، اما حس و عصب آن بازنمی گردد.

از این رو در عکس های منتشر شده از سریال «ویلای من» مهران مدیری دستکش سیاه چرمی به دست دارد. البته عکس هایی که در آن مدیری دستکش به دست ندارد هم گویای این قضیه هست و مشخص است انگشت قطع شده همچنان در پانسمان و بانداژ است

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
باز این احمد شایعه های نت رو جمع میکنه میریزه تو حلقمون...:21::21:
کی گفته انگشتش قطع شده ؟:91:
مدرک بیار و گرنه خودم یکی از انگشتهای دستت رو قطع میکنم...:sanjaghi:

0mid

متخصص بخش ورزشی
احمد سعی کن یه خبری رو که میذاری از منبع معتبری باشه
دلیل نمیشه هر سایتی اعلام کنه حتما درست باشه که :چشمک:

Kent

New member
قطع انگشت دست، راز دستکش های سیاه مهران مدیری؟/ عکس پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :
بازی مهران مدیری در سریال «قلب یخی» منجر به حادثه‌ای شد که وی را مجبور کرد تا با دستکش در سریال جدیدش مقابل دوربین برود.

به گزارش ایسنا، بازی مهران مدیری در سری جدید سریال «قلب یخی» با حادثه‌ای تلخ همراه بود. در یکی از سکانس‌ها که سکانس پرزحمت و پر هزینه‌ای بود، پای مدیری می‌لغزد و او برای حفظ تعادل به شیشه‌های شکسته چنگ می‌اندازد و ناگهان انگشت کوچک دست راستش قطع می‌شود.

مدیری درگیر و دار فیلمبرداری، با وجود قطع انگشت، بازی در سکانس را به پایان می‌رساند. بعد از آن تازه گروه، متوجه ماجرا می‌شوند و مدیری و انگشتش را به بیمارستان می‌رسانند. انگشت مدیری پیوند زده می‌شود اما حس و عصب آن بازنمی‌گردد.

از این رو شما در عکس‌های منتشر شده از سریال «ویلای من» می‌بینید که مهران مدیری دستکش سیاه چرمی به دست دارد. البته عکس‌هایی که در آن مدیری دستکش به دست ندارد هم گویای این قضیه هست و مشخص است که انگشت قطع شده همچنان در پانسمان و بانداژ است.

258154_449.jpg

258155_966.jpg

258156_315.jpg

0mid

متخصص بخش ورزشی
آها این شد یه چیزی
یعنی از ایسنا گرفته شده این مطلب
با تشکر از
Kent عزیز :چشمک:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ولی قطع شدن یعنی کنده شدن
ممکنه عصب یا چیزیش آسیب دیده باشه ولی اگه قطع شده مگه با چسب دوقلو فورا چسب زدن که داره باهاش کار میکنه

parisa

متخصص بخش
خدا به ما رحم کنه معلوم نیست انگشتت یا تو همبرگرپیدا میشه یا تو گوشت چرخ کرده کشف میکنن:خنده2:

نیکا

متخصص بخش معماری
پیوند میزنن بابااااا :خنده1: همون موقع اگه برسونن بیمارستان مشکلی پیش نمیاد ....

بالا