• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اوتوريو: مقابل ذوب‌آهن مجبور به ‌شكست بوديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي برزيلي تيم فوتبال الريان قطر گفت: ذوب‌آهن ايران تيم برتر ميدان بود و مقابل اين تيم مجبور به شکست بوديم.
00026072.jpg
پائولو اوتوريو پس از شکست 3 بر يک تيمش مقابل ذوب‌آهن ايران در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: ابتدا به تيم حريف تبريک مي‌گويم. همانگونه که گفته بودم آنها تيم قدرتمندي بودند که با کنترل ميدان نشان دادن سازماندهي بهتري از ما دارند. ما نيز در مقابل يکسري مشکلات را داشتيم که مانع از نتيجه‌گيري مناسب الريان شد.

وي در مورد بازي‌هاي بعدي تيمش در ليگ قهرمانان آسيا گفت: با توجه به شکست امشب، ديدار بعدي‌مان با ذوب‌آهن در ايران بسيار سرنوشت‌ساز است. وضعيت‌مان دشوار شد اما مسئولان الريان نبايد از من انتظار معجزه داشته باشند.

اوتوريو افزود: تيمي کاملاً جوان را در اختيار دارم که تجربه کافي ندارد و براي تکامل نياز به زمان دارد. هدفم از ابتدا همين بود که بدون در نظر گرفتن نتيجه، تيم فوتبال بازي کند و از اين بابت بسيار خوشحالم.

سرمربي الريان يادآور شد:‌ روز گذشته در کنفرانس قبل از بازي هم ذوب‌آهن را هم يک تيم خوب با بازيکنان قوي ياد کردم که کار گروهي خوبي دارد. به نظرم آنها قابليت تکرار موفقيت سال گذشته را دارند.

وي در ادامه اين نشست با انتقاد يکي از خبرنگاران قطري مبني براينکه روز گذشته تيم الريان را تيم قدرتمند معرفي کرده بود، اما امروز علت باخت تيمش را جواني اين تيم مي‌داند؛ در اين مورد گفت: روز گذشته مبالغه نکردم و نظرم را گفتم ما امروز مقابل تيمي برتر مجبور به شکست شديم.

بالا