• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اوزيل: مورينيو بهترين مربي دنياست

ahmadfononi

معاونت انجمن
مسعود اوزيل، هافبک بازي‌ساز رئال مادريد پس از پيروزي چهار بر صفر تيمش مقابل تاتنهام در ليگ قهرمانان مربي خود را ستود.

00023271.jpg

او گفت: «به رئال مادرید آمدم تا قهرمانی به دست بیاورم. اوضاع دارد عالی پیش می‌رود؛ مورینیو همیشه به من متکی بوده و من اعتمادش را به هدر نمی‌دهم. به نظر من او بهترین مربی دنیاست. همه بازیکنان توانسته‌اند زیر نظر مورینیو پیشرفت کنند.»
اوزیل تاثیر مثبتی بر رئال گذاشته و 37 بازی تا این‌جای فصل انجام داده و هفت گل زده و 15 پاس گل داده است.
او با این حال هنوز از این که او را با زین‌الدین زیدان مقایسه می‌کنند ناراحت است: «بسیار سخت تلاش می‌کنم که یکی از بهترین بازیکنان دنیا شوم، اما من هنوز زیدان نیستم. برای من زیدان بهترین بازیکن دنیاست. او فاتح همه چیز شده است.»
اوزیل نمایش خوبی در جام جهانی داشت و می‌خواهد در تیم ملی هم بهتر شود. او می‌گوید: «پیشرفت در آموزش همچنان ادامه دارد و حالا ما برابر با اسپانیا هستیم. ما بازیکنان جوانی هستیم که توپ را بیشتر در اختیار می‌گیریم و بهتر بازی می‌کنیم.»

بالا