• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اکبري: جرأت داشتيم به سئول نمي‌باختيم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]پيشکسوت تيم فوتبال استقلال گفت: به اشتباه کادر فني باختيم و تيم را بايد هجومي‌تر به ميدان مي‌فرستادند تا با سه مهاجم حمله کنيم.

[TD="align: left"]
00943921.jpg
[/TD]

يدالله اکبري در مورد حذف استقلال در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل اف‌سي سئول کره جنوبي گفت: فکر مي‌کنم تيم کره‌اي به آن چيزي که مي‌خواست رسيد و هدف خود را خيلي حرفه‌اي دنبال کرد. امير قلعه‌نويي دو سه اشتباه فاحش داشت. نمي‌دانم او چرا محمد قاضي را از ابتدا به ميدان نفرستاد و او را بسيار دير به ميدان فرستاد. حضور توأمان آرش برهاني،‌فرهاد مجيدي و محمد قاضي مي‌توانست به استقلال که پيروزي مي‌خواست کمک کند. بازي را خيلي راحت از دست داديم البته تيم کره‌اي بسيار خوب بود و هر وقت اراده مي‌کرد به زمين ما مي‌رسيد. کادر فني در اين زمينه دچار اشتباه شد.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه گفته مي شود دستياران امير قلعه‌نويي نمي‌توانند به خوبي به او کمک کنند، عنوان کرد: من امير قلعه‌نويي را مي‌شناسم، او حرف اول و آخر را خودش مي‌زند. ما راحت مي‌توانستيم اف‌سي سئول را شکست بدهيم اما نبايد با يک مهاجم بازي مي‌کرديم. قلعه‌نويي بايد آرش برهاني که تشنه گلزني بود را در سمت راست، فرهاد مجيدي را در سمت چپ و محمد قاضي را به عنوان مهاجم نوک استفاده مي‌کرد.

پيشکسوت استقلال در ادامه تاکيد کرد: انتقادات به استقلال وارد است، البته تيم کره‌اي هم موقعيت‌هاي زيادي داشت و واقعا فوتبال بازي مي‌کرد. اگر جاي استقلال آن تيم به پيروزي احتياج داشت بالاي 3،4 گل مي‌زد. ما حملات الکي انجام مي‌داديم و برنامه‌اي نداشتيم. بايد با 3 مهاجم بازي مي‌کرديم ديگر چنين موقعيتي پيش نمي‌آيد. روي اشتباه کادر فني نتيجه را از دست داديم و بايد هجومي کار مي‌کرديم.

وي در مورد اينکه برخي مي‌گويند بضاعت فوتبال ايران همين است، گفت:‌ به خدا اينطور نيست اگر جرأت داشتيم و ترس نبود راحت حريفمان را شکست مي‌داديم .اگر کادر فني استقلال نمي‌ترسيد پيروز مي‌شديم. درست است آنها روي اصول بازي مي‌کردند اما بازيکنانشان برتري خاصي نسبت به ما نداشتند. ما فوتبال ديمي بازي مي‌کرديم اما آنها برنامه داشتند.

اکبري در مورد اينکه آيا استقلال با اين شکست دچار مشکلات مي‌شود، اظهار داشت: بازيکنان استقلال بسيار بزرگ هستند و اين تيم مهره‌هاي خوبي دارد. اينطور نيست که آنها با يک شکست دچار حاشيه شود و فکر نمي‌کنم تيم از اين بابت دچار مشکل شود.

بالا