• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر خانم ها هم سربازی میرفتن چی میشد؟

کیمیا

کاربر ويژه
سلام بچه ها تا حالا به این فکر کردید که اگر خانم ها هم مثل آقایون به سربازی میرفتن چی میشد به نظر من که بد هم نیست حالا شروع کنید و اگر نظری دارید بگید

Maryam

متخصص بخش ادبیات
کیمیا جان به نظر من جالب میشد اگر خانم ها سربازی میرفتن! :خنده1:
در صورتی که مدت زمانش 3 الی 6 ماه باشه نه بیشتر :بدجنس:

کیمیا

کاربر ويژه
مثلا خانم ها در کره جنوبی سربازی میرن اگر ایران هم اینطور بود خوب بود:گل:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
دشواری نداره :نیش:

nt5fqyl4w3shwpdc1zjy.jpg

South Boy

متخصص بخش فوتبال
کیمیا جان به نظر من جالب میشد اگر خانم ها سربازی میرفتن! :خنده1:
در صورتی که مدت زمانش 3 الی 6 ماه باشه نه بیشتر :بدجنس:

:نیش:
فکر کنم تک سرباز ایران انجمن هستم.
اما نظر من عمران میتونستن خدمت کنند.
حتی همون 3ماهی که پسرا فقط دو ماهش اموزشی هستن هم نمیتونستی.
سینه خیزو پا مرغی و... زور اینقدر روی سرت بگن که از خودت بدت بیاد.
یادمه سوار ماشین میکردنمون تو آموزشی باید از ماشین میپریدیم و غلط و خوابیدن تو حرکت پای چند نفر فقط شکست.
کدوم خانومی این حرکاتو میتونه انجام بده مگه همون نابغه هاش از بین صدهزار خانوم.:خنده2:
ولی با همه سختیاش بهترین دورانه...
خدمت خودش خ مزخرف است

کیمیا

کاربر ويژه
یادمه سوار ماشین میکردنمون تو آموزشی باید از ماشین میپریدیم و غلط و خوابیدن تو حرکت پای چند نفر فقط شکست.
کدوم خانومی این حرکاتو میتونه انجام بده مگه همون نابغه هاش از بین صدهزار خانوم.:خنده2:
خدمت خودش خ مزخرف است
اگر خانم ها هم سربازی میرفتن خوب میشد
هم اندازه آقایون نه بیشتر نه کمتر
البته بعضی از خانم ها با این نظر مخالف اند
ولی نظرشخصی من اینه!
البته بهتره خانم ها یه کم اعتماد به نفسشون رو زیاد کنن
به نظر من در این مورد هیچ فرقی بین خانم ها و آقایون وجود نداره
شاید هم بعضی ازآقایون مخالف باشن خب هر کسی یه نظری داره و نظر همه محترمه
مگه نه؟

کیمیا

کاربر ويژه
خدمت خودش خ مزخرف است
البته استثنا هم وجود داره

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ای بابا الان پدر و مادرا این همه زحمت می کشن پسراشون معاف بشن! اونایی هم که می تونن سربازی رو می خرن. خدا اون روزو نیاره دخترا هم مجبور بشن سربازی برن:خنده2:
البته خیلیا علاقه دارند ولی اگه یه زمانی گذاشتند حق ندارند مثل پسرا اجباری کنند. اختیاری باشه خوبه:سوت:

sasan

Banned
اگه بخوایم حس وطنپرستی رو وسط بکشیم هر انسانی تو اقامت هر کشوری رو داره باید بره سربازی.."البته خودم معاف شدم"
به نظر من سربازی اشکال گوناگون داره ،حتما نباید برن اسلحه دست بگیرند و به نگهبانی از کشور بپردازند که شاید کشوری متجاوزی حمله کنه یا نه!!!
میشه خانمها رو فرستاد به سربازی ،اما طور دیگه .همانند جهاد دانش حکومت پهلوی.زنان و دختران رو به مدت 6 تا 9 ماه"شاید کمتر" به عنوان معلم یا کمک معلم فرستاد مناطق محروم...شاید یگید دوری از خانواده برای خانمها سخته اما ما همیشه که نباید خانمها رو دست کم بگیریم...خانمها کارائی کردند که حتی به فکر آقایون نمیرسید که اینها هم میتونند این کارارو انجام بدن و سربازی هم جز همون کاراست ...
فکر مختص پسرا نیست...

0mid

متخصص بخش ورزشی
بنظر من اگه قرار باشه دخترا هم سربازی برن باید دوره شون کاملا متفاوت باشه
مثلا دوره های کمک های اولیه و بهیاری رو بگذرونن تو یه دوره سربازی :بله:

asghar1391

کاربر ويژه
البته در کشور ما سربازی برای خانم های نیست اجباری نیست که سربازی بروند اما همین خانم های درزمان جنگ چه رشادت های که انجام ندادند مانند کمک به جبهه پشتیبانی از رزمندگان جتی بعضی ها هم دربیمارستانهای صحرایی درمنطقه جنگی.... پس می توان نتیجه گرفت درزمان نیاز انها هم سرباز هستند وفداکاری انها از مردان هم بیشتر نباشد کمتر نیست

کیمیا

کاربر ويژه
البته در کشور ما سربازی برای خانم های نیست اجباری نیست که سربازی بروند اما همین خانم های درزمان جنگ چه رشادت های که انجام ندادند مانند کمک به جبهه پشتیبانی از رزمندگان جتی بعضی ها هم دربیمارستانهای صحرایی درمنطقه جنگی.... پس می توان نتیجه گرفت درزمان نیاز انها هم سرباز هستند وفداکاری انها از مردان هم بیشتر نباشد کمتر نیست
ممنون دوست عزیز از صحبت های قشنگتون

کیمیا

کاربر ويژه
اگه بخوایم حس وطنپرستی رو وسط بکشیم هر انسانی تو اقامت هر کشوری رو داره باید بره سربازی.."البته خودم معاف شدم"
به نظر من سربازی اشکال گوناگون داره ،حتما نباید برن اسلحه دست بگیرند و به نگهبانی از کشور بپردازند که شاید کشوری متجاوزی حمله کنه یا نه!!!
میشه خانمها رو فرستاد به سربازی ،اما طور دیگه .همانند جهاد دانش حکومت پهلوی.زنان و دختران رو به مدت 6 تا 9 ماه"شاید کمتر" به عنوان معلم یا کمک معلم فرستاد مناطق محروم...شاید یگید دوری از خانواده برای خانمها سخته اما ما همیشه که نباید خانمها رو دست کم بگیریم...خانمها کارائی کردند که حتی به فکر آقایون نمیرسید که اینها هم میتونند این کارارو انجام بدن و سربازی هم جز همون کاراست ...
فکر مختص پسرا نیست...
ممنون از نظر خوبتون آفرین

کیمیا

کاربر ويژه

سلامتی اون سربازی که تو صف تلفن دو ساعت وایساد تا با عشقش حرف بزنه وقتی هم که وصل شد
پشت خطی بود

kamrang

New member
بنظر من اگه قرار باشه دخترا هم سربازی برن باید دوره شون کاملا متفاوت باشه
مثلا دوره های کمک های اولیه و بهیاری رو بگذرونن تو یه دوره سربازی :بله:
کمکها ی اولیه به درد خودتون میخوره من تکواندو کارم یه آپ چاگی شاید الان نیاز باشه

بالا