نه ولی من این نظر رو ندارم مریم جانکیمیا جان به نظر من جالب میشد اگر خانم ها سربازی میرفتن! :خنده1:
در صورتی که مدت زمانش 3 الی 6 ماه باشه نه بیشتر :بدجنس:
کیمیا جان به نظر من جالب میشد اگر خانم ها سربازی میرفتن! :خنده1:
در صورتی که مدت زمانش 3 الی 6 ماه باشه نه بیشتر :بدجنس:
اگر خانم ها هم سربازی میرفتن خوب میشد:نیش:
فکر کنم تک سرباز ایران انجمن هستم.
اما نظر من عمران میتونستن خدمت کنند.
حتی همون 3ماهی که پسرا فقط دو ماهش اموزشی هستن هم نمیتونستی.
سینه خیزو پا مرغی و... زور اینقدر روی سرت بگن که از خودت بدت بیاد.
یادمه سوار ماشین میکردنمون تو آموزشی باید از ماشین میپریدیم و غلط و خوابیدن تو حرکت پای چند نفر فقط شکست.
کدوم خانومی این حرکاتو میتونه انجام بده مگه همون نابغه هاش از بین صدهزار خانوم.:خنده2:
ولی با همه سختیاش بهترین دورانه...
خدمت خودش خ مزخرف است
سلام به نظر من هر کسی را بهر کاری ساخته اند دوران سربازی دوران سخت و طاقت فرساییه
البته استثنا هم وجود داره:نیش:
فکر کنم تک سرباز ایران انجمن هستم.
اما نظر من عمران میتونستن خدمت کنند.
حتی همون 3ماهی که پسرا فقط دو ماهش اموزشی هستن هم نمیتونستی.
سینه خیزو پا مرغی و... زور اینقدر روی سرت بگن که از خودت بدت بیاد.
یادمه سوار ماشین میکردنمون تو آموزشی باید از ماشین میپریدیم و غلط و خوابیدن تو حرکت پای چند نفر فقط شکست.
کدوم خانومی این حرکاتو میتونه انجام بده مگه همون نابغه هاش از بین صدهزار خانوم.:خنده2:
ولی با همه سختیاش بهترین دورانه...
خدمت خودش خ مزخرف است
ممنون دوست عزیز از صحبت های قشنگتونالبته در کشور ما سربازی برای خانم های نیست اجباری نیست که سربازی بروند اما همین خانم های درزمان جنگ چه رشادت های که انجام ندادند مانند کمک به جبهه پشتیبانی از رزمندگان جتی بعضی ها هم دربیمارستانهای صحرایی درمنطقه جنگی.... پس می توان نتیجه گرفت درزمان نیاز انها هم سرباز هستند وفداکاری انها از مردان هم بیشتر نباشد کمتر نیست
ممنون از نظر خوبتون آفریناگه بخوایم حس وطنپرستی رو وسط بکشیم هر انسانی تو اقامت هر کشوری رو داره باید بره سربازی.."البته خودم معاف شدم"
به نظر من سربازی اشکال گوناگون داره ،حتما نباید برن اسلحه دست بگیرند و به نگهبانی از کشور بپردازند که شاید کشوری متجاوزی حمله کنه یا نه!!!
میشه خانمها رو فرستاد به سربازی ،اما طور دیگه .همانند جهاد دانش حکومت پهلوی.زنان و دختران رو به مدت 6 تا 9 ماه"شاید کمتر" به عنوان معلم یا کمک معلم فرستاد مناطق محروم...شاید یگید دوری از خانواده برای خانمها سخته اما ما همیشه که نباید خانمها رو دست کم بگیریم...خانمها کارائی کردند که حتی به فکر آقایون نمیرسید که اینها هم میتونند این کارارو انجام بدن و سربازی هم جز همون کاراست ...
فکر مختص پسرا نیست...
البته در کشور ما سربازی برای خانم های نیست اجباری نیست که سربازی بروند اما همین خانم های درزمان جنگ چه رشادت های که انجام ندادند مانند کمک به جبهه پشتیبانی از رزمندگان جتی بعضی ها هم دربیمارستانهای صحرایی درمنطقه جنگی.... پس می توان نتیجه گرفت درزمان نیاز انها هم سرباز هستند وفداکاری انها از مردان هم بیشتر نباشد کمتر نیست
این محمد آقا دوباره نظر داد ............... آخه برادر من شما سربازی میرید که مرد بشید ما که مرد هستیم و قوی
البته استثنا هم وجود داره
کمکها ی اولیه به درد خودتون میخوره من تکواندو کارم یه آپ چاگی شاید الان نیاز باشهبنظر من اگه قرار باشه دخترا هم سربازی برن باید دوره شون کاملا متفاوت باشه
مثلا دوره های کمک های اولیه و بهیاری رو بگذرونن تو یه دوره سربازی :بله: