• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر مسی با من ازدواج کند، برای همیشه دنیای سیاست را ترک خواهم کرد

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

وزیر سابق دادگستری فرانسه از علاقه خود به ازدواج با لیونل مسی خبر داد و اعلام کرد که در صورت موافقت ستاره آرژانتینی بارسلونا به ازدواج با او دنیای سیاست را ترک خواهد کرد. این ابراز علاقه در حالی صورت گرفته است که مسی در حال حاضر متاهل بوده و به تازگی نیز صاحب فرزندی به نام “تیاگو” شده است.

IMG16503515.jpg

نمایش خیره‌کننده لیونل مسی در چند سال اخیر همگان را به تحسین و ستایش واداشته است. جادوگر آرژانتینی بارسلونا علاقمندان زیادی در سراسر جهان دارد. شخصیت خاص و سبک بازی منحصر به فردش باعث شده است که نه تنها فوتبال‌دوستان که دیگر قشرهای جامعه نیز به او علاقمند شوند.

09-1-5-12167dati_1215345f.jpg

رشیدة داتی، وزیر دادگستری فرانسه در دوران ریاست‌جمهوری نیکولا سارکوزی از علاقه زیاد خود به لیونل مسی خبر داد و اعلام کرد که چنانچه مسی پیشنهاد او برای ازدواج را قبول کند، برای همیشه جهان سیاست را رها کرد!

این خانم مغربی‌تبار که نخستین زن عربی به شمار می‌آید که در دولت فرانسه به عنوان وزیر مشغول به کار شد، در سخنانی بی‌سابقه که روزنامه مارکای اسپانیا منتشر کرد، گفت: “عاشق چهره زیبای بکام نیستم و مسی را به او ترجیح می‌دهم. مسی خوش‌تیپ نیست اما نگاهی محبت‌آمیز و افسونگر دارد. او کاریزمای خاصی دارد. مسی نه تنها در زمین فوتبال که در زندگی شخصی هم آدمی پاکی است. اگر مسی با من ازدواج کند، برای همیشه دنیای سیاست را ترک خواهم کرد.

ایسنا

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
همون از کشور های عربی و پیشرفت نکرده بوده که فکرش دنبال چنین مسائلی هست!
کلاً ماهارو کره ی ماه هم ببرند دست از چنین مواردی بر نمیداریم! :خنده1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
​موافقم علی آقا ولی عاشقی هم بد دردیه !!!

منم موافقم خیلی بد دردیه :خنده2:

با کمال احترام، منظورم همین عاشق شدن با دید مصادره ای و خودخواهی به روش مردم جهان سومی هست!
عشق واقعی یعنی رعایت حقوق طرف مقابل، بررسی اوضاع و به کار گیری عقل برای آسیب نزدن به دیگران و... . عاشق واقعی حاضر هست سکوت کنه و از عشق خودش بگذره به خاطر شرایط. نه مثل این خانم که زندگی دیگران رو با خودخواهی در سطح وسیع به سمت مورد دلخواه خودش بکشونه.
برادر بزرگوارمون مسی عزیز متأهل هست و متعهد و صاحب فرزند و زندگی! :خنده1:
مطمئن باشید کار ایشون در واقع از عشقی ریشه گرفته از خودخواهی نشأت گرفته، البته اگر این خبر مورد تأیید باشه.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:تعجب:
:عصبانی::عصبانی:
این از طرف خانومه مسی:تنبیه::تنبیه::تنبیه:
اینم از طرف خودم:تنبیه:
:سوت:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
با کمال احترام، منظورم همین عاشق شدن با دید مصادره ای و خودخواهی به روش مردم جهان سومی هست!
عشق واقعی یعنی رعایت حقوق طرف مقابل، بررسی اوضاع و به کار گیری عقل برای آسیب نزدن به دیگران و... . عاشق واقعی حاضر هست سکوت کنه و از عشق خودش بگذره به خاطر شرایط. نه مثل این خانم که زندگی دیگران رو با خودخواهی در سطح وسیع به سمت مورد دلخواه خودش بکشونه.
برادر بزرگوارمون مسی عزیز متأهل هست و متعهد و صاحب فرزند و زندگی!
مطمئن باشید کار ایشون در واقع از عشق ریشه گرفته از خودخواهی نشأت گرفته، البته اگر این خبر مورد تأیید باشه.

بله درسته معذرت میخوام من به شوخی گرفته بودم موضوع رو :خجالت2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
برادر بزرگوارمون مسی عزیز متأهل هست و متعهد و صاحب فرزند و زندگی! :خنده1:
مطمئن باشید کار ایشون در واقع از عشق ریشه گرفته از خودخواهی نشأت گرفته، البته اگر این خبر مورد تأیید باشه.

دوستان اینارو کسی گفته که خودش تجربه شو داشته :سوت: :نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:تنبیه: اینم از طرف "تیاگو" جون :نیش2:

پس شرم و حیا کجا رفته؟ من با پیشنهادش مشکلی ندارم ولی آخه چرا اینقد بی شرمانه و بدون توجه به همسر و فرزند مسی این مسئله رو عنوان کرده؟

حالا بگذریم از غرور زنانه که اصلاً اینجا بحث کردن راجع بهش مهم نیست :بله:

بالا