• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایجاد افکت بر روی متن با استفاده از براش های فتوشاپ

tazeha

کاربر ويژه
[G][/IMG][/IMG]

فتوشاپ را اجرا کنید 1. ابتدا فتوشاپ را جرا کنید سپس از نوار ابزار بالای صفحه منوی file =>New را انتخاب تا یک صفحه جدید ایجاد نماییم . ابعاد صفحه را برابر با 900×1600 با رزولیشن 300 قرار میدهم.
[I

MG]
[/IMG]

www.iranimg.ir
[/IMG]

2.ابزار Gradient را انتخاب کنید و روی کادر رنگی بالای صفحه کلیک کنید .

www.iranimg.ir
[/IMG]

3. روی مربع های کوچکی که با کادر قرمز مشخص شده است کلیک کنید و درصد رنگی های مشخص شده در تصویر زیر را جایگزین نمایید.
www.iranimg.ir
[/IMG]

www.iranimg.ir
[/IMG]

4. در مرحله بعد ***** Filter => Texture => Patchwork را با تنظیمات مشخص شده بر روی لایه اعمال کنید.

www.iranimg.ir
[/IMG]

[
[/IMG]

www.iranimg.ir
[/IMG]

. در مرحله بعد عکس بکار برده شده در آموزش را از زیردانلود کنید . سپس با زدن کلیدهای Ctrl+O تصویر دانلود شده را وارد فتوشاپ کرده سپس روی کادر اصلی قرار دهید .مد لایه را نیز برابر با soft light قرار دهید
www.iranimg.ir
[/IMG]

www.iranimg.ir
[/IMG]

www.iranimg.ir
[/IMG]

. حالا با ابزار تایپ Horizontal Type Tool من حرف A را با اندازه 1000pt تایپ میکنم .
www.iranimg.ir
[/IMG]
www.iranimg.ir
[/IMG]

7. من یک قسمت از حرف A را با ابزار polygonal Lasso Tool انتخاب میکنم و بعد از آن حتما باید روی لایه کلیک راست کرده و گزینه Rasteraize Layer را انتخاب کنید .

در جلسه بعد ادامش رو خواهم گفت

tazeha

کاربر ويژه
Text-Effect-asarayan13.jpg

Text-Effect-asarayan14.jpg

8. بعد از انجام مرحله بالا کلید Delete را از روی کیبرد بفشارید.

Text-Effect-asarayan15.jpg

9
9. حالا شروع میکنم یک سری کلمات را تو قسمت بریده شده تایپ میکنم. دقت کنید برای اینکه با کادر برید شده هم خوانی داشته باشه باید روی کلمات کلیدهای Ctrl+T را بزنید سپس کمی به طرف بالا کلمات را بچرخانید
من برای اینکه همه کلماتم تو یه راستا قرار بگیره اول همه کلمات را تایپ میکنم و بعد از آن با پایین نگه داشتن کلید Ctrl تمام لایه های کلمات تایپ شده را انتخاب سپس با کادر برید شده همخوانیش میدم
Text-Effect-asarayan16.jpg

10.در مرحله بعد همه لایه کلمات که انتخاب کرده بودم را با زدن کلید Ctrl+E یکی میکنم میبرم روی حرف A بزرگ قرار میدم . رنگشو تغییر میدم که خوب ببینید.

Text-Effect-asarayan17.jpg

11. می خوام قسمت های اضافی را پاک کنم . لایه حرف A بزرگ را انتخاب کنید بعد روی لایه کلماتی که به صورت یک لایه در آمد کلیک کنید تا به حالت انتخاب در بیاد . در مرحله بعدی کلید Delete را از روی کیبرد بزنید.

Text-Effect-asarayan18.jpg

12. روی لایه حرف A دابل کلیک کنید و تنظیمات سایه آن را با توجه به تصویر زیر تغییر دهید .

Text-Effect-asarayan22.jpg

Text-Effect-asarayan23_002.jpg

Text-Effect-asarayan23.jpg

. در مرحله آخر من یک سری قلم Brushدارم که همیشه از آنها تو طراحی پس زمینه استفاده میکنم اما قلم های شما شاید متفاوت باشند.
چون اندازه قلم ها و نوع آنها فرق داره من چند تا لایه ایجاد کردم و در هر قسمتی که مد نظرم بودم نوع قلم و طرز قرارگیری اون در کادر را کمی تغییر دادم در تصاویر زیر مرحله به مرحله می توانید مشاهده کنید که از چه قلمی استفاده میکنم

Text-Effect-asarayan24.jpg

Text-Effect-asarayan25.jpg

Text-Effect-asarayan26.jpgText-Effect-asarayan27.jpg

در مرحله آخر هم سه لایه براش با لایه حرف A را وسط کادر اصلی تنظیم میکنم.

Text-Effect-asarayan-100100.jpg

tazeha

کاربر ويژه
ساخت یک متن 3D

1. بسیار خوب ابتدا یک صفحه به ابعاد 600×600 با رزولیشن 300 ایجاد کنید .
3D-Text-Effect-ASARAYAN-1.jpg
2. ابزار تایپ Horizontal Type Tool را انتخاب کرده و یک متن را به دلخواه تایپ کنید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-2.jpg
3.از نوار ابزار بالای صفحه Layer => Type =>Convert To Shape را بر روی متن تایپ شده اجرا کنید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-3.jpg
4.از نوار ابزار بالای صفحه Edit » Transform » Skew/Distort را بر روی متن تایپ شده اجرا کنید و همانند تصویر زیر کمی کادر را به طرفین بچرخانید.
3D-Text-Effect-ASARAYAN-4.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-5.jpg
5.حالا من به تعداد مورد نظر کلید Alt را پایین نگه میدارم و روی فلش بالای کیبرد(4جهت) کلیک میکنم تا از لایه اصلی کپی گرفته بشه
3D-Text-Effect-ASARAYAN-6.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-7.jpg
6. تمام لایه ها را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب کرده و کلیدهای Ctrl+E را بزنید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-8.jpg
7. روی لایه هایی که یکی شدند دابل کلیک کنید و تنظیمات مشخص شده در تصویر زیر را تغییر دهید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-9.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-10.jpg
8.روی لایه اصلی متن دابل کلیک کنید و تنظیمات رنگ آن را همانند تصویر زیر تغییر دهید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-11.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-12.jpg
9. روی لایه سایه دابل کلیک کنید و تنظیمات مشخص شده را تغییر بدهید
3D-Text-Effect-ASARAYAN-13.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-14.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-15.jpg
3D-Text-Effect-ASARAYAN-16.jpg

tazeha

کاربر ويژه
آموزش افکت بر روی متن طرح

Home.jpg
یک آموزش کاربردی و مفید برای علاقه مندان به فتوشاپ . امیدوارم از این آموزش لذت ببرید
شروع آموزش
1.فتوشاپ را باز کرده و يك صفحه به ابعاد 1200× 750 با رزوليشن 300 و مد رنگيه RGB باز كنيد.
1.jpg
2.ابزار Gradient Overlay=G را انتخاب كرده و رنگهايA9BD40# و 40912A # را با تنظيمات Redial Gradient (تنظیمات بالای نوار ابزار ) به صفحه كار نسبت دهيد
2.jpg
3.بافت كاغذ زير رااز زیر لودكنيد و بالاي لايه اول قرار دهيد

3.jpg

4.از Layer Panel مد لايه را برابر با Overlay قرار دهيد
4.jpg
5.می خواهیم کمی گوشه های کار را تیره تر کنیم ، ابزار Burn Tool را انتخاب كرده و با اندازه قلم 500 .Range :Highlighet و:50% Exposure لبه هاي كار را كمي تيره كنيد
burn.jpg
5.jpg
6.بافت چمن را ار اينجا زیر لود كنيد اسم شركت يا اسم مورد نظر خود رابا فونتی که ضخامتش زیاد است به صورت تک تک یعنی برای حرف A یک لایه ایجاد و تايپ كنید

grass.jpg

6.jpg
7.می خواهیم در این مرحله برای تمام حرفهای تایپ شده هر کدام به طور مستقل ناحیه مورد نظر را Select کرده و بعد از آن کپی و بر روی پس زمینه ای که ساخته ایم Paste کنیم ، ابزار Lasso tool را انتخاب كنيد همانند تصوير زير شروع به دور بري از فونت انتخاب شده كنيد دقت نمائيد خيلي نامنظم باشد لبه ها نيازي نيست كه همانند فونت اصلي باشد
7.jpg
8. لايه فونت A را Delete كنيد .در تصویر زیر مشاهده میکنید که لایه Select شده بر روی تصور چمن باقی مانده است بسيار خوب لايه اصلي يا لايه چمن را انتخاب كرده كليد Ctrl+C را زده حال به پس زمینه ای که ساخته اید بروید و كليد Ctrl+V را بزنید
8.jpg
9.بدلیل اینکه تمام مراحلی که در زیر برای شما توضیح داده شده است برای تمام حروف تکرار می شود ما فقط حرف A را توضیح می دهیم ولی شما برای ساخت این تصویر کلیه مراحل را تک تک تک برای تمام حروف تکرار کنید .

درحالي كه لايه A در حال انتخاب است ، بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadow را انتخاب کنید و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
9.jpg
10.بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينهBevel and Emboss را انتخاب کنیدو تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
10.jpg
11.بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Satin را انتخاب کنیدو تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
11.jpg
13.jpg
12.يك كپي از حروف A بگیرید (Ctrl+J) لايه كپي شده را زير لايه اول قرار دهيد تا به عنوان سايه از آن استفاده كنيم
بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Blending Options Custom را انتخاب کنید و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
12.jpg
13.بسيار خوب درحالي كه لايه A در حال انتخاب است ، بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Drop Shadow را انتخاب کنید و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
15.jpg
14. بر روي آيكون Add a layer style در Layer Panel كليك كرده و از ليست باز شده گزينه Bevel and emboss را انتخاب کنید و تنظيمات آن را همانند تصاوير پائين تغيير دهيد.
16.jpg
17.jpg
15.تنظيمات مراحل 7 تا 14 را براي ما بقي حروف نيز بكار ببريد تا تصويري همانند تصوير زير داشته باشيد
18.jpg
16.ابزار Horizantal Type Tool را انتخاب كرده و شرح فعاليت شركت يا هر اسم يا توضيحات دلخواه خود را با اين فونت در زير كار تايپ كنيد .
19.jpg
17.در اينجا دو عكس پروانه و كفش دوزك را دانلود كرده بعد از دانلو اندازه آنها را كمي كوچكتر كنيد و در يكي از حروف تايپ شده بكار ببريد
Home.jpg

موفق باشید

tazeha

کاربر ويژه
آموزش افکت بر روی متن

home.jpg

1. فتوشاپ را باز کرده ویک صفحه به ابعاد 900×1600 با رزولیشن72 باز کنید
1.jpg

2.jpg

2.ابزار Pen Tool
Pen-Tool.jpg
را از جعبه ابزار انتخاب کرده و یک کادر با درصد رنگیه 018270 بکشید
3.jpg
4.jpg

3.یک کادر دیگر با درصد رنگیه مشخص شده با ابزار Pen Tool
Pen-Tool.jpg
بکشید
5.jpg

4. یک کادر دیگر با درصد رنگیه مشخص شده با ابزار Pen Tool
Pen-Tool.jpg
بکشید
6.jpg

5.کافیه اینکار را با 3 رنگ مشخص شده تا صفحه سفید شما پر بشود تکرار کنید
7.jpg

6. در مرحله بعد هر لایه را مستقل انتخاب کرده بر روی آن دابل کلیک کنید.می خواهیم یک خط سفید به دور کادرهای کشیده شده اضافی کنیم.
8.jpg

9.jpg

7. بافتی که در مرحله اول دانلود کرده اید را باز کرده وبالای تمام لایه ها قرار دهید . سپس مد لایه را برابر با Multiplay قرار دهید
10.jpg

11.jpg

12.jpg

8. فونتی که در مرحله اول دانلود کرده اید را در مسیر پوشه فونتها در کنترل پنل کپی کرده (آموزش نصب فونت)، ابزار Horizontal Type Tool
Horizontal-Type-Tool.jpg
با فونتی که کپی کرده اید را انتخاب کرده و متن مورد نظر را در وسط صفحه تایپ کنید
13.jpg

9.ابزار Rectangle Marquee Tool
Rectangular%20Marque%20Tool.jpg
را انتخاب کنید . در مرحله بعد یک کادر مستطیل شکل همانند تصویر زیر روی لایه فونتها کشیده سپس به ترتیب کلید Ctrl+C وCtrl+V را بزنید . در مرحله بعد با انتخاب ابزار Move Tool
Move-Tools.jpg
قسمت کپی شده را کمی پائین تر بیاورید

15.1.jpg
14.jpg

15.jpg

10. اشکالی که در مرحله اول دانلود کرده اید را در فتوشاپ باز کرده سپس با انتخاب ابزار Move Tool
Move-Tools.jpg
به صورت تک تک هر یک را درگ کرده و در جای مناسب قرار دهید
16.jpg

17.jpg

11.لایه فونت را به علاوه سه شکلی که در فتوشاپ وارد کرده اید را با پائین نگاه داشتن کلید Ctrl انتخاب کرده سپس کلیدهای Ctrl+E را بزنید
حالا بر روی لایه دابل کلیک کنید تا Layer Panel باز شود در مرحله بعد تنظیمات پیش فرض را همانند تصاویر زیر تغییر دهید
18.jpg

19.jpg

20.jpg

12. چهارمین تصویری که در مرحله اول دانلود کرده اید را در فتوشاپ باز کنید و با ابزار Move Tool
Move-Tools.jpg
زیر لایه متن تایپ شده قرار دهید .سپس چند کپی دیگر بسته به طول متن خود بگیرید Ctrl+j
4.png

21.jpg

بالا