• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایمیل مارکتینگ اتوماتیک

doctor.sniff

New member
شاید اکثر شما اسمی از MailChimp, Mailjet و از این دست ابزارها شنیده باشید و شاید خیلی‌ها هم از این ابزارها استفاده کرده باشند.
از آن زمان که اهمیت ایمیل مارکتنیگ برای وب‌مستران و کسانی که معتقد به ابزارهای الکترونیک بودند، روشن شد. همگی به دنبال ابزاری مناسب برای ارسال ایمیل موفق بودیم و هستیم.
یادمه شروع این رویه با ابزارهایی همچون Outlook, Thunderbird و ابزارهای آفلاینی از این قبیل بوده همراه بود. بالا و پایین بسیاری داشتیم که یک ایمیل بصورت موفق به دست کاربرانمون برسه یا نرسه!
یاد یاهو میل هم بخیر (البته برای من چون دیگه ازش استفاده خاصی نمیکنم، یه جورایی برام شده نوستالوژی)، پسر خوبی بود و هست به هیچ ایمیلی دست رد نمیزنه، همه رو میاره تو اینباکس و کسی رو اسپم نمیکنه. داستان زندگی یاهو از زمانی رمانتیک شد که گوگل سرویس ایمیل خودشو بنام جیمیل راه‌اندازی کرد و هر روز سرویس بهتری ارائه داد. رقابت یاهو و جیمیل به جایی رسید که یاهو محدودیت حجم رو به خیال حذف رقیبش، از روی ایمیل کاربرانش برداشت ولی گوگل این کار رو نکرد. همه فکر کردند که گوگل جا ماند ولی هر روز مشکلاتمون با ایمیل‌های تبلیغاتی و مزاحم یاهو بیشتر و بیشتر شد تا جایی که من یکی ازش خداحافظی کردم. جیمیل رو انتخاب کردم خیلی از کاربران هم مثل من این مهاجرت رو داشتن ولی جیمیل یک نکته خاص داره اونم اینکه آنتی اسپم خیلی قوی در مقابل هرزنامه‌ها داره، دیگه هرچی تلاش کردیم ایمیل‌های تبلیغاتیمون به خودمونم نرسید و یک راست رفت تو اسپم!
این شد معضل ایمیل مارکتینگ، هر روز یک ایده داشتیم. از ابزارهای صد من یک غازی که اکثرا ویروسی هم بودن استفاده کردیم تا ایمیل‌هامون با موفقیت به مقصد برسند و کاربرا اونو بخونن ولی نشد. تا اینکه اختراع گروهای یاهو و گوگل پدیدار شدن، خیلی از کسانی که از ایمیل مارکتیگ استفاده می‌کردند خوشحال شدند. ولی بازهم معضلاتی وجود داشت که همه شما ازش خبر دارید.
ابزارها برای راحتی کار در ارسال ایمیل انبوه هر روز قویتر شدند و نوبت به ابزارهای آنلاین رسید و عجوبه‌ای بنام MailChimp پدیدار گشت. ولی برای منی که برنامه نویس هستم و دوست دارم این خدمات رو بصورت Integrated در برنامه خودم داشته باشم زیاد مطلوب نبود تا اینکه انقدر گشتم و رسیدم به سرویسی به نام Mandrill.
این سرویس دوست داشتنی ساخت شرکت سازنده MailChimp هست ولی بنظر من دوست داشتنی‌تر هم هست.
Madrill چیست؟
مندریل که اسم یک نوع بوزینه آفریقایی هست.

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/193_ایمیل-مارکتینگ-اتوماتیک

بالا