• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اینترنت مغزمان را نابود می‌کند

ahmadfononi

معاونت انجمن
اینترنت به یکی از مهمترین ابزار روز تبدیل شده است و به شما این اجازه را می دهد تا در دنیای بسیار بزرگ آن قدم بزنید و به نقاط مختلف دنیا سر کشی کنید.

به نقل از پارسیک؛ شاید پس از خواندن این مطلب دیگر سعی کنید کمتر از اینترنت استفاده کنید اما بهتر است ابتدا تا به انتهای آن را مطالعه کنید.
این روزها در بیشتر جوامع پیشرفته مشکل اعتیاد به اینترنت در حال رشد و گسترش است و باعث شده است که کشورهای متفاوت در پی حل این مشکل باشند و از آن به عنوان یکی از بزرگترین معظلات جامعه صحبت کنند.
بنا به تحقیقات به عمل آمده توسط محققان که در سایت ForensicPsychology منتشر شد مردم دنیا بیش از 35 بیلیون ساعت را در ماه صرف گشتن در اینترنت می کنند و البته مهمترین مشکل در اینجا این است که این افراد تنها برای یک کار ساده وارد اینترنت نمی شوند.
بیشتر افراد بعد از وارد شدن به اینترنت به انجام کارهای مختلف می پردازند و چندین سربرگ باز می کنند و در یک لحظه هم خبرها را چک می کنند هم به ایمیل خود سر می زنند و همچنین در حال انجام کارهای دیگری هستند. این کار باعث می شود تا میزان استرس در افراد بالا رفته و همچنین خلاقیت های ذهن را نیز به اندازه بسیار زیادی پایین می آورد.
اما در اینجا این مسئله مهم است که چگونه اینترنت می تواند مغز ما را نابود کند؟
به گزارش مشرق، بهتر است از ابتدا این مسئله را مورد بررسی قرار دهیم و آن را پردازش کنیم تا بتوانیم به یک نتیجه درست برسیم.
جمعیت افرادی که از اینترنت استفاده می کنند در سراسر دنیا بسیار متفاوت است و تقریبا می توان آن را به بخش های مختف تقسیم کرد. در این میان مردمی که در آمریکای شمالی زندگی می کنند بیش از 80 درصد از جمعیت استفاده کنندگان اینترنت را تشکیل می دهند و بعد از آن ها کاربران اروپا و آسیای مرکزی، آمریکای لاتین، شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا و جنوب آسیا جمعیت تمام استفاده کنندگان اینترنت را تشکیل می دهند.
با توجه به این جمعیت استفاده کننده از اینترنت مردم در طول یک ماه بیش از 35 بیلیون ساعت را صرف گردش در اینترنت می کنند. بر حسب تحقیقات انجام شده این عدد نشان می دهد که در حدود 61 درصد از کاربران اینترنت به آن معتاد شده اند.
در این مدتی که شما از اینترنت استفاده می کنید ممکن است سربرگ های متفاوتی را باز کنید که در میان آمار نشان می دهد که نزدیک به پنج درصد از کاربران اینترنت یک یا دو سربرگ باز می کنند و بیش از 30 درصد از کاربران بین سه تا چهار سربرگ باز می کردند و این آمار به مرور کاهش پیدا می کند اما بازهم تقریبا دو درصد از کاربران اینترنت بیش از 10 سربرگ باز می کنند.
در این زمان شما به طور نامنظم از مغز خودتان کار می کشید و به آن در نابود شدن کمک می کنید و آن را از بین می برید در زیر می توانید مدل مغزتان را مشاهده کنید.
این باعث می شود تا میزان استرس شما بالا رفته و همچنین قدرت تصمیم گیری شما به مقدار زیادی پایین آمده و دیگر نمی توانید به طور دقیق تصمیم گیری کنید و خلاقیت شما نیز بسیار کاهش پیدا می کند.

گوگل یکی از عوامل نابودی
به طور روزانه بیش از 7.2 بیلیون نفر روزانه از این سایت بازدید می کنند و بیش از 3 بیلیون جمله نیز در این سایت جستجو می شود و به نوعی گوگل درحال جایگزین کردن مغز ما با موتور جستجوی خودش است.
در گذشته منابع اطلاعاتی مردم بسیار محدود بوده اند و برای جستجو به کتاب های منبع مراجعه می کردیم این کار باعث می شد تا برای جستجو وقت بگذاریم و در ادامه شما خودتان را مجبور می کردید تا این اطلاعات را به حافظه بسپارید ولی این روزها با استفاده از گوگل شما تنها به راحتی در این سایت جستجو می کنید و دیگر خود را مجبور نمی کنید تا آن را به حافظه بسپارید چرا که می دانید اگر بار دیگر به آن نیاز داشته باشید می توانید به راحتی آن را بدست آورید.
بر حسب آخرین تحقیقاتی که انجام شده است معتادان به اینترنت بسیار زیاد هستند و بیش از 2.5 درصد از آن ها افسرده می شوند. اما مهمترین نکته در این مورد این است که اینترنت می تواند تا 20 درصد از سلول های خاکستری مغز شما را از بین ببرد.
آیا هنوز هم به دنبال آن هستید که روزانه بیشتر زمان خودتان را پای اینترنت بگذارید و از آن استفاده کنید؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
یکی نیست بگه بشین بینیم باووووووووووووو :9:

اینترنت کلی فواید داره که برای مزغ بسیار بسیار مفیده میباشد:قلیون: :50: :نیش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
من میگم :نیش:

بیشین بینیم باااااوووووووو :10:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
همتون بیشینید بینیم با! :9:
اینترنت یعنی زندگی، راحتی، پیشرفت، دسترسی سریع، فرصت زندگی بهتر، هدر نشدن عمر پشت چراغ های قرمز، آلودگی کمتر، حجم اطلاعات وسیع، آگاهی از ریزترین مسائل و اتفاقات دنیا، از بین رفتن تمام محدودیت ها برای همه قشرها و ردیف ها، دنیای امن تر...
تموم شد .... حالا پاشین! :خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی
نه بابا تا آخر بشینید خسته میشید :نیش:

علی خودت اینا رو نوشتی یا از جایی کپی کردی؟
من از ساعت 3 دارم زور می زینم چهارتا از اینا رو بتونم کنار هم جور کنم نشد:غش2:
چجوری اینا رو گذاشتی کنار هم :تعجب خیلی تا:

Xaniar

متخصص بخش زوم
ایول علی :دست:
اگه یه روز نیام اینترنت مریض میشم :شاد:
کسانی که میگن اینترنت مضره روزی 3-4 ساعت تو اینترنت هستن :خنده2:

فقط میتونم بگم :
اینترنت = زندگی :دست::8:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
درود بر همتون:10:

اورین اورین من به این پست ها افتخار میکنم:قلیون: :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
والا:نیش:
میشیننن با روان پریشی که دارن به نتیجه میرسن که اینترنت مزغمان رو داغون میکنه :9:

من اگه چند روز نت نباشم فکر میکنم از دنیا عقبم:نیش:
اصلا آدم میاد نت بدبختی هاش رو فراموش میکنه و روحش شاد میشه:50:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
شاید درست باشه ولی به نظرم ارزششو داره
مگه آدم می خواد چقدر زندگی کنه که از این زندگی لذت نبره
یه چند تا از این چیز هایی رو که ادمین گفت من می گم
اینترنت یعنی تجربه
اینترنت یعنی درس
اینترنت یعنی بروز بودن
اینرتنت یعنی دنیای بدون مرز
اینترنت یعنی گوگل و ویکی پدیا
اینترنت یعنی ...
:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

پــ نه پــ مهدی جان مادربزرگم گفت من فقط تند تند تایپشون کردم! :خنده2:
ایول علی :دست:
اگه یه روز نیام اینترنت مریض میشم :شاد:
کسانی که میگن اینترنت مضره روزی 3-4 ساعت تو اینترنت هستن :خنده2:

فقط میتونم بگم :
اینترنت = زندگی :دست::8:

محسن جان هرکسی گفت اینترنت مضر هست از دو حالت خارج نیست:
یا کلاً چیزی از اینترنت نمیدونه...
یا اینکه اینترنت برای خودش مضر هست...!
بستگی به نوع استفاده ما داره، هرچیزی تو دنیا در صورت استفاده نادرست میتونه مضر باشه.

baroon

متخصص بخش ادبیات
یه چیزی بگم؟
چند روز پیش به مامانم گفتم: مامان من بمیرم اون دنیا، اینترنت ندارم. نمی تونم تصوّرش کنم. انقدر خندید که اشک توی چشماش جمع شد:نیش2:. ولی من راست گفتم به خدا! :نه::73:
الآن من حاضرم چشمه ی کوثر و باقی نعمات بهشتی رو بدم یه خط ای دی اس ال بگیرم. خدا کنه پیش فروش کنن:10:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
یکی نیست بگه بشین بینیم باووووووووووووو :9:

اینترنت کلی فواید داره که برای مزغ بسیار بسیار مفیده میباشد:قلیون: :50: :نیش:

رابرت از مغز نوشتنت معلومه هنوز مغزت سالمه...:تعجب2:
من اول خوندم مرغ ....:نیش2:
بعد گفتم چرا ر نقطه داره...:تعجب:
بعد تازه فهمیدم چی هست...:52:
واقعا مطلب مفیدی بود بارون...:18:
چقدر سریع معایب استفاده از اینترنت زد بیرون...:غش:
وای خدا تو رو نکشه رابرت... مردم از خنده...:غش::غش::غش::غش::غش::غش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

وای پلنگی تو دیگه چرا....:نیش2::نیش2::نیش2:

فکر کنم الان مغز من از همتون سالم تره...:بدجنس::8:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
نه در کل ببینید من الان پای نت نبودم حوصلم سر رفت :نیش:

باید باشی پای نت.

محسن جان هرکسی گفت اینترنت مضر هست از دو حالت خارج نیست:
یا کلاً چیزی از اینترنت نمیدونه...
یا اینکه اینترنت برای خودش مضر هست...!
بستگی به نوع استفاده ما داره، هرچیزی تو دنیا در صورت استفاده نادرست میتونه مضر باشه.

علی نکنه منظورت با منه ؟؟؟؟ :نیش:

من این تاپیک رو زدما .

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
رابرت از مغز نوشتنت معلومه هنوز مغزت سالمه...:تعجب2:
من اول خوندم مرغ ....:نیش2:
بعد گفتم چرا ر نقطه داره...:تعجب:
بعد تازه فهمیدم چی هست...:52:
واقعا مطلب مفیدی بود بارون...:18:
چقدر سریع معایب استفاده از اینترنت زد بیرون...:غش:
وای خدا تو رو نکشه رابرت... مردم از خنده...:غش::غش::غش::غش::غش::غش:

تفکراتت تو حاقم:غش: :غش:
نه سبزک ببین گیج که نیستم بلا نسبت گیچا :غش2:

ندیدی بعضی جاها بجای مغز میگن مزغ؟ میگن مزغ چون جنبه ی طنز داره:نیش:

نیکا

متخصص بخش معماری
والا:نیش:
میشیننن با روان پریشی که دارن به نتیجه میرسن که اینترنت مزغمان رو داغون میکنه :9:

من اگه چند روز نت نباشم فکر میکنم از دنیا عقبم:نیش:
اصلا آدم میاد نت بدبختی هاش رو فراموش میکنه و روحش شاد میشه:50:

دقیقاً :18:
منم یه روز نت نباشم فکر میکنم اون روز هیچ کاری نکردم ... فکر میکنم از دنیا بی خبرم :40:
دیروز نتمون قطع بود اصلاً نمی دونم چه جوری گذشت
:65:

وقتی هم که میام همه خستگیها و غم ها فراموش میشن :17:
امروز از صبح سر پام ولی اومدم ببینم دنیا چه خبره :27:

بالا