این پسره یا دختر؟؟؟ (عکس)
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 17 #2 فکرکنم دختره باشه . چه قیافه ای واسه ی خودش درست کرده . فکر کرده دختر ملکه ی انگلستانه!:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 17 #5 پسره از اینا که میبینی می خوای بهش بگی ماشالا دخملی چه ناز شدی. :تعجب2:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 17 #7 شگفتـــــــــــــــــا:تعجب: با نظر جواد موافقم.
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , April 18 #10 به نظر من هم دختره و هم پسر.:گل: نمیشه بهشون طعنه زد یا چیزی گفت.اینم یه جور مریضیه دوستای گلم.:گل:
به نظر من هم دختره و هم پسر.:گل: نمیشه بهشون طعنه زد یا چیزی گفت.اینم یه جور مریضیه دوستای گلم.:گل:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 18 #11 NicolNici گفت: به نظر من هم دختره و هم پسر.:گل: نمیشه بهشون طعنه زد یا چیزی گفت.اینم یه جور مریضیه دوستای گلم.:گل: کلیک کنید تا باز شود... :دست:دقیقا درسته:دست:
NicolNici گفت: به نظر من هم دختره و هم پسر.:گل: نمیشه بهشون طعنه زد یا چیزی گفت.اینم یه جور مریضیه دوستای گلم.:گل: کلیک کنید تا باز شود... :دست:دقیقا درسته:دست:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2012 , April 18 #15 واقعا تعجب میکنم میگید دختره بابا این که خیلی ضایعه معلومه پسره این عکس ماله ایرانه . به نظرتون یه دختر میتونه اینطوری بیاد بیرون ؟؟ بدون شک پسره
واقعا تعجب میکنم میگید دختره بابا این که خیلی ضایعه معلومه پسره این عکس ماله ایرانه . به نظرتون یه دختر میتونه اینطوری بیاد بیرون ؟؟ بدون شک پسره
ن نیکا متخصص بخش معماری 2012 , April 18 #16 منم یه جا این عکس رو دیده بودم نوشته بود که قبلاً دوجنسه بوده حالا دختره با نگاری هم موافقم یه مشکلیه که دست خود آدم نیست نمیشه بهشون ایراد گرفت
منم یه جا این عکس رو دیده بودم نوشته بود که قبلاً دوجنسه بوده حالا دختره با نگاری هم موافقم یه مشکلیه که دست خود آدم نیست نمیشه بهشون ایراد گرفت
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , April 18 #18 نه بابا حوصلش سر رفته بوده میخواسته یه تنوعی به خودش بده:تعجب2: چیکارش دارین بابا...:بدجنس:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 23 #19 هی خدا این پسره چندتا از اینا رو تو انقلاب دیدم اون روزی با دوستام جلو خودمونو گرفتیم یه خورده که دور شدیم جاتون خالی ای خندیدیم :سوت:
هی خدا این پسره چندتا از اینا رو تو انقلاب دیدم اون روزی با دوستام جلو خودمونو گرفتیم یه خورده که دور شدیم جاتون خالی ای خندیدیم :سوت: