• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بايرن رقيب چلسي در فينال ليگ قهرمانان اروپا شد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
[h=2]در ضربات پنالتي ، تيم بايرن مونيخ با حساب سه بر يک از سد رئال مادريد گذشت تا حريف چلسي انگليس در بازي فينال شود.

[TD="align: left"]
00033734.jpg
[/TD]

ديداربرگشت تيم هاي فوتبال رئال مادريد اسپانيا و بايرن مونيخ آلمان در چارچوب نيمه نهايي ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا در پايان نود دقيقه و دو وقت اضافي، با حساب دو بر يک بسود تيم ميزبان به پايان رسيد و بناچار سرنوشت اين بازي به وقت ضربات کشيده شد.

در ضربات پنالتي ، تيم بايرن مونيخ با حساب سه بريک از سد حريف گذشت تا حريف چلسي انگليس در بازي نهايي شود.

الابا ، ماريو گومز و باشتن شوان اشتاينگر براي بايرن مونيخ در ضربات پنالتي گلزني کردند و ژابي الونسو تک گل تيم ميزبان را رقم زد. در ضربات پنالتي توني کروس از تيم بايرن مونيخ و کريستيانو رونالدو ،‌کاکا و سرخيو راموس از تيم رئال مادريد نتوانستند به گل برسند .

اين ديدار حساس در ورزشگاه سانتياگو برنابئو شهر مادريد برگزار شد که تيم رئال مادريد با حساب دو بريک به برتري رسيد تا نتيجه بازي رفت تکرار شود.

کريستيانو رونالدو مهاجم فرصت طلب تيم ميزبان در دقايق 5 (‌پنالتي ) و 13 توانست دروازه تيم بايرن مونيخ را باز کند .همچنين ارين روبن بازيکن هلندي تيم ميهمان در دقيقه 26 از روي نقطه پنالتي تک گل تيمش را در نيمه نخست رقم زد.

تيم بايرن مونيخ در بازي رفت با نتيجه دو بر يک به برتري رسيده بود .

ديدار نهايي روز 31 ارديبهشت ماه جاري در ورزشگاه اليانس اره نا شهر مونيخ برگزار مي شود که بايرن مونيخ و چلسي در اين بازي به مصاف هم خواهند رفت تا چهره تيم قهرمان را مشخص کنند.

maksemos

متخصص بخش خودرو
:نیش: من رئال رو دوس دارممممم

ولی روبن رو بیشتر از رئال میدوستم :15:

jasper

کاربر ويژه
آخ كه ديشب نوير چه حالي به ما داد
حالا اين رئالي ها با اين همه ادعا دهنشون بسته شد
ايشالا بايرن قهرمان ميشه كه طرفداراي چلسي كه فكر ميكردن بارسلونا رو خيلي راحت بردن (كه البته همه ميدونن كشكي بردن) هم دهنشون بسته بشه

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

آخ که چقدر من خوشحال شدم ، :نیش: :شاد:

علی حال کردی باختید :نیش: :بدجنس:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خوشم اومد هم حال بارسا گرفته شد هم رئال که فکر نکن از بقیه تیما سرترن :قلیون: :نیش:
طرفداری جفتشون زیادی مغرور شدن باید این بلا سرشون میومد:بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ولی خداییش بایرن عجب بازی کرد من که کف کردم
تو زمین رئال نذاشت رئالیا نفس بکش :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بایرن لیاقتش رو داشت و در مقالب رئال خوب بازی کرد
ولی خداییش نگیم بارسا حقش بود با بازی خوبی که کرد،چلسی هم اصلا حقش نبود بره فینال.
حداقل میلان بهتر بود:ناراحت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بایرن لیاقتش رو داشت و در مقالب رئال خوب بازی کرد
ولی خداییش نگیم بارسا حقش بود با بازی خوبی که کرد،چلسی هم اصلا حقش نبود بره فینال.
حداقل میلان بهتر بود:ناراحت:

داغ دلمو تازه نکن :ناراحت:
مطمئن باش میلان به بارسا نمیخورد یه پای فینال بود :قاطی:
تازه بازی با بارسا هم اون داور فلان شده پنالتی اشتباهی گرفت به ضرر میلان :قاطی:

حالا بیخیال فوتبال همینه دیگه :بله: :نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خوشم اومد هم حال بارسا گرفته شد هم رئال که فکر نکن از بقیه تیما سرترن
37.gif
3.gif

طرفداری جفتشون زیادی مغرور شدن باید این بلا سرشون میومد
19.gif

بلی من هم با نظر آقای امید موافقم :بدجنس:
حالا یه سوال تخصصی دارم بچه ها کسی میدونه بازی فینال کی هست ؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
بلی من هم با نظر آقای امید موافقم :بدجنس:
حالا یه سوال تخصصی دارم بچه ها کسی میدونه بازی فینال کی هست ؟[/COLOR]

خواهش میکنم نظر من متعلق به همه شماست :بله: :نیش:

بازی فینال 30 اردیبهشت ساعت 23:15

ما که میگیم چلسی میبره اینجا میتونیم نظر بدیم دیگه ؟اره

اون بایرنی که من دیدم با اون سبک بازی کردنش، بعید میدونم چلسی بتونه ببره
تازه بازی هم رفتو برگشتی نیست که چلسی بخواد تو زمین خودش ببره تو زمین بایرن 11 نفره دفاع کنه :نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نه چلسی رو میدوستم نه بایرن رو.....:نه:

اما با این وجود ترجیح میدم یه تیم آلمانی قهرمان بشه تا از دست خنده های داداشم در امان باشم...
:قاطی::نیش2::خنده2:

بالا