• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با این برنامه، عمر باتری گوشی خود را تا دو برابر افزایش دهید!

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
همانطور که مطلع هستید شاید اصلی‌ترین معضل کنونی محصولات اندرویدی میزان مصرف آن‌ها باشد که در بهترین حالت، اسمارت‌فون شما نهایتا 2 روز شارژ نگه می‌دارد (که البته این میزان بهترین حالت آن است و اصولا کاربران پر مصرف روزی 1 بار نیاز به شارژ اسمارت‌فون خود دارند). زمانی‌که مشغول بررسی نرم‌افزارهایی بودم که ادعای بهینه‌سازی مصرف باتری اسمارت‌فون‌ها را دارند، با مورد جالبی روبه‌رو شدم. نرم‌افزاری به نام Deep Sleep Battery Saver Pro از معدود برنامه‌هایی بود که نظرات مثبت کاربران در مورد آن زیاد بود. پس به سرعت نسخه‌ای از نرم‌افزار را تهیه و آن را روی اسمارت‌فون Galaxy Note 2 نصب کردم. پس از مدتی که جویای کاربری نرم‌افزار شدم، باز هم نتیجه‌ای شگفت‌انگیز دیدم که کاربران دیگر نیز بعضا ذکر کرده بودند. گلکسی نوت 2 مورد بررسی ما که با کاربری معمولی یک روز کامل شارژ خود را نگه می‌داشت، حالا با کمک این نرم‌افزار هر 2 روز یک بار به شارژ نیاز پیدا می کند! پس می‌توان به جرات گفت که Deep Sleep Battery Saver Pro یکی از بهترین و محبوب‌ترین نرم‌افزارهای کاهش مصرف باتری برای سیستم عامل اندروید است که واقعا ادعا را به واقعیت بدل نموده است!

guide.jpg

اما روش کار این برنامه بدین صورت چیست؟! هنگامی که اسمارت‌فون شما خاموش است تمام کارها را متوقف ساخته و تا حد زیادی در مصرف باتری صرفه جویی می‌کند (شبیه کاری که برنامه Stamina Mode در گوشی اکسپریا زد سونی می‌کند). البته زمانی‌که اسمارت‌فون خود را خاموش می‌کنید (منظور همان لاک کردن گوشی با دکمه پاور است)، اینکه چه نرم‌افزارهایی متوقف شوند یا به صورت معمولی به کار خود ادامه دهند همگی در ۵ پروفایل ویژه و آپشن‌های مختلف این نرم‌افزار وجود دارد و قابل شخصی‌سازی است. در نسخه حرفه‌ای این اپلیکیشن نیز پارامترهای بیشتری نظیر تنظیمات روز و شب، دوره فعال، توقف صفحه نمایش و … در اختیار شماست. به راستی زمانی‌که گوشی شما در حالت استراحت است، چه نیازی به فعال بودن وای فای یا 3G دارید؟ اپلیکیشن‌هایی که در بک‌گراند اجرا می‌گردند چطور؟ Deep Sleep Battery Saver Pro با مدیریت این قسمت‌ها باعث کاهش مصرف باتری اسمارت‌فون شما به صورت کارآمد و واقعی می‌شود.

screenshot.jpg

ویژگی‌های اصلی برنامه Deep Sleep Battery Saver Pro

- 5 پروفایل از پیش تعیین شده با نام‌های Gentle, Balance, Strong, Aggressive, Slumberer - امکان ساخت پروفایل شخصی (در نسخه حرفه‌ای برنامه) با ویژگی‌های دلخواه شما - آماده به کار شدن بسیار سریع اسمات‌فون به طوری که تفاوت آن با حالت اصلی آن چنان مشخص نیست (البته اسمارت‌فون تست ما هم 4 هسته‌ای بود!) - بسیار کاربردی و آسان برای همه کاربران لازم به ذکر است که این برنامه از سوی منتقدینی همچون LifeHacker نیز تحسین شده است. اگر از کارکرد باتری اسمارت‌فون خود راضی نیستید، نصب و استفاده ازاین برنامه امری واجب برای شما خواهد بود. البته کسانی که از عملکرد باتری اسمارت‌فون خود نیز راضی هستند با استفاده از این برنامه می‌توانند عملکرد باتری گوشی را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهند.

بالا