• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با چند تکنیک ساده در گوشی های هوشمند از مسافرت خود لذت ببرید

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
با رشد روز افزون دنیای فناوری و مخصوصا ورود گوشی های هوشمند دیگر دوران نقشه های کاغذی و راهنماهای مسافرتی قدیمی و کتاب های دیکشنری ضخیم به پایان رسیده است. حال برای دسترسی به این امکانات ، آنهم به ساده ترین شکل ممکن تنها چیزی که شما نیاز دارید یک گوشی هوشمند است.شما می توانید هر کاری را با استفاده از ویژگی های داخلی اندروید خود و برنامه های رایگان آن به سادگی انجام دهید!! شما می توانید با استفاده از این ترفندها و بدون هیچ ارتباط داده ای از سفر خود لذت ببرید.یکی از مزیت های مهم این تکنیک ها این است که باعث صرفه جویی زیادی در پول شما خواهد کرد.چون به هیچ گونه ارتباط شبکه ای نیاز نخواهد داشت . با ما همراه باشید تا به معرفی این روش ها بپردازیم.


نقشه های آفلاین :

download-offline-google-maps4.jpg

Google Maps تحت پلتفرم اندروید دارای قابلیت پشتیبانی آفلاین است.پیشتر این ویژگی در مرحله آزمایشی به سر می برد اما هم اکنون از حالت آزمایشی خارج شده و در دسترس کاربران قرار دارد.شما می توانید در هر منطقه ای از این دنیای پهناور که باشید نقشه آن ناحیه را دانلود کنید و به صورت آفلاین توسط گوشی اندروید خود به مشاهده آن بپردازید.زمانی که شما در ناحیه مورد نظر هستید می توانید Google Map خود را باز کنید و با استفاده از جی پی اس گوشی خود به اضافه نقشه های ذخیره شده مکان دقیق خود را مشخص کنید.هیچ لزومیتی ندارد که از نقشه های کاغذی که بعضا گمراه کننده هم هستند استفاده کنید. دقت داشته باشید که Google Maps دارای قابلیت کاوش آفلاین نیست به این معنا که شما قادر نیستید جهتی را در آن درخواست کنید بلکه فقط شما می توانید مکان دقیق خود را روی نقشه مشخص کنید.تنها در صورتی می توانید جهت را مشخص کنید که با استفاده از ارتباط وای فای جهت های مورد نظر را ذخیره کرده باشید .در نتیجه حتی زمانی که آفلاین هستید می توانید به جهات ذخیره شده نیز دیدی بزنید. به منظور دانلود نقشه ها برای استفاده آفلاین کافی است Google Maps را باز کنید و دکمه Menu را بزنید و سپس گزینه ای با نام Make Available Offline را علامت دار کنید.بعد از این کار ناحیه نقشه مورد نظر را انتخاب کنید و روی Done ضربتی بزنید.کار تمام است و گوشی شما داده ها را برای استفاده آفلاین دانلود خواهد کرد. شما می توانید نقشه های آفلاین ذخیره شده خود را تحت My Places مدیریت کنید.نواحی نقشه های آفلاین تحت فهرست Offline ذخیره شده اند.

ترجمه آفلاین و تشخیص گفتار :

google-translate-offline-languages.jpg

در حال حاضر Google Translate قابلیت ترجمه آفلاین را پشتیبانی می کند.شما می توانید دیکشنری های مورد نظر خود را دانلود کرده و با استفاده از نرم افزار Google Translate به ترجمه کلمات و عبارات همانطور که در مرورگر وب خود عمل می کنید بپردازید.برای اینکه کار خود را شروع کنید برنامه Google Translate تحت پلتفرم اندروید را از Google Translate app دانلود کرده و بعد از نصب و باز کردن آن روی دکمه Menu ضربتی زده و Offline Languages را انتخاب کنید.

google-voice-typing-settings.jpg


سپس زبان هایی که می خواهید به صورت آفلاین استفاده کنید را دانلود کنید.بعد از این کار برنامه Google Translate برای زبان های مورد نظرتان کار خواهد کرد حتی زمانی که شما آفلاین هستید.


یافتن نقاط تحت پوشش شبکه وای فای :

locate-wifi-hotspots-offline.jpg


برنامه های آفلاین در بعضی مواقع خیلی مناسب هستند اما مطمئنا شما دوست دارید از قابلیت آنلاین خیلی از برنامه ها نیز استفاده کنید.برای این کار لازم است که نقاط تحت پوشش شبکه وای فای را پیدا کنید.اما دقت داشته باشید که نقاط وای فای همه جا نیستند و پیدا کردن این نقاط دردسرهای خاص خودش را دارد.
iWire’s WiFi Finder یک برنامه رایگان است که قادر است پایگاه داده ای از نقاط تحت پوشش شبکه وای فای در منطقه شما را پیدا کند و روی گوشی شما ذخیره نماید. سپس شما می توانید با باز کردن برنامه مذکور میزان فاصله فیزیکی خود از آن نقاط را بررسی کرده و مسیر نزدیکتر را انتخاب و به سوی آن حرکت کنید.بعد از اینکه برنامه را نصب کردید آنرا باز کرده و روی دکمه Menu ضربتی بزنید. سپس روی گزینه ای با نام Download Database کلیک کرده تا پایگاه داده ای از نقاط تحت پوشش شبکه وای فای را روی گوشی شما ذخیره کند.

منبع : برسام
 
بالا