• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با کودکان Def Con آشنا شوید

سایه

کاربر ويژه
Def%20Con-negahbaan-20130814.jpg

همین تازگی کنفرانس های Black Hat و Def Con برگزار شدند و هکرها، آخرین دستاوردهای خود را در آنجا به نمایش گذاشتند. شاید فکر کنید افراد حاضر در این دو کنفرانس به واسطه دانش زیاد، سن و سالی از آنها گذشته و مویی سپید کرده اند؛ ولی بر خلاف این تصور بسیاری از شرکت کنندگان در نوجوانی به سر می برند و هنوز بالغ نشده٬ راه رسم بزرگترها را به خوبی یاد گرفته اند.

ادامه مطلب را کلیک کنید تا با چند تن از این کودکان کنجکاو و آینده دار آشنا شوید.

این برندن است که فقط یازده سال دارد. او حساب آمازون مادرش را هک کرده تا از اطلاعات آن سر در بیاورد. این کلاه عجیبی هم که بر سر دارد محافظ او در برابر بیگانگان فضایی است. در کنار رایانه و نرم افزار، برندن سخت به فضا و اسرار آن علاقه مند است.

این هم اسکایلر ۱۳ ساله که پرینتر وای-فای اچ پی اش را هک کرده تا با آن Pong بازی کند. اسکایلر هم مثل باقی هم سن و سالانش به بازی و شوخی علاقه دارد فقط کمی شکل آن با دیگران فرق می کند. او با استفاده از برد آردوینو یک حسگر هشدار حرکت ساخته تا سر به سر پدرش بگذارد.

دخترک خندان و معصوم ما را باید موقع خرابکاری روی رایانه تان ببینید تا متوجه شوید که چه کارهایی ازش بر می آید. دوشیزه خانم تازه به نظام آموزشی توصیه هم می کند که در مدارس به بچه ها هک کردن یاد ندهند چون «معلوم نیست این بچه ها چه کارهایی با آن اطلاعات می کنند» در عین حال در مورد خودش گفته نگران نباشید من آدم قابل اعتمادی هستم.

کارما، مادر فراموش کاری دارد و همیشه در حالی که کلید ماشین را بر نداشته٬ درِ آن را می بندد و خود را به دردسر می اندازد. اما در عوض خوش شانس است که فرزند ۱۴ ساله اش دست هر قفل باز کنی را از پشت می بندد. کارما می گوید «انگار این توی خون من است، بار اولی که امتحان کردم فهمیدم در باز کردن قفل ها چه استعدادی دارم.»

کلاً وقتی کنار این کودکانِ خندان هستید مراقب جیب و کیف و لوازم خود باشید؛ به قفل و بست و چفت هم اعتباری نیست. این کریپتا است و در چشم بر هم زدنی دستبند، قفل شش خار، بست کمری و هر چیز بسته شونده ای را باز می کند. او می گوید که از پدرش درباره این کنفرانس شنیده و از آنجایی که شدیداً علاقه دارد به هر چیزی نفوذ کند جذب هک سخت افزار شده.

و این هم موسس بخش کودکان دِف کان. سرکار ملقب به CyFi هستند و وقتی در ۱۲ سالگی یک باگ امنیتی را کشف و اعلام کردند، بخش کودکان رسما در نوزدهمین کنفرانش دف کان راه اندازی شد.

کارهایی که این بچه ها با سن کم شان انجام می دهند آرزوی خیلی از بزرگتر هاست. اما نکته ای که نباید از نظر دور کرد سمت دهی به استعداد کودکان نابغه هست. باید راهکارهایی برای کودکان پیش فعال و پیشرو ایجاد نمود تا از هدررفت استعدادهای آنان جلوگیری شود. آیا در اطراف شما کسی هست که چنین استعداد داشته باشد؟ شما چطور به استعداد او جهت می دهید؟

بالا