تحفه آشپزی لبنانی برای دوستداران سیبزمینی كه مخلفاتش هم همراهش است. اگر مهمان دعوت كردهاید و قصد دارید شام را جدا سرو كنید، برای پیش غذا بتاتاحاره یا به زبان خودمان سیبزمینی داغ یكی از پیشنهادهای ماست.
مواد لازم برای 4 نفر:
روش تهیه:
1 - روغن را روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج كنید.
2 - روغن را دوباره داغ كنید. در صورت نیاز كمی روغن اضافه كنید. سیبزمینی را در آن سرخ كنید. هنگامی كه سیبزمینی شروع به رنگگرفتن كرد، زردچوبه، تخمگشنیز و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و مخلوط كنید.
3 - سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یك دقیقه آن را سرو كنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- سیبزمینی متوسط: 3 عدد، فندقی
- پیاز متوسط: یك عدد، خلالی
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز: 2 قاشق چایخوری
- گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- سیر له شده: 2 عدد
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - روغن را روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج كنید.
2 - روغن را دوباره داغ كنید. در صورت نیاز كمی روغن اضافه كنید. سیبزمینی را در آن سرخ كنید. هنگامی كه سیبزمینی شروع به رنگگرفتن كرد، زردچوبه، تخمگشنیز و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و مخلوط كنید.
3 - سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یك دقیقه آن را سرو كنید.