• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحث ورزشی:گواردیولا میتواند بدون مسی از صد بارسا عبور کند؟

موافق بحث های ورزش هستین؟

• مجموع رای دهندگان
    4

South Boy

متخصص بخش فوتبال
از دوستانی که تجربه ای هرچند کم در زمینه فوتبالی دارن میخوام در اینجا با هم به بحث بپردازیم که آیا گواردیولایی که نقطه قوتش میسی بود میتونه بدون مسی از صد بارسلونا عبور کند؟

247044hp2.jpg

پس از اتخاذ تصمیم نهایی و اعلام رسمی توافق بایرن با گواردیولا گمانه زنی های بسیاری پیرامون اینکه چرا گواردیولا علی رغم پیشنهادات رویایی از باشگاه های لیگ برتر بایرن را انتخاب کرد مطرح شد.

اما این یک تصمیم ساده برای گورادیولا بود او باور داشت که بایرن هم اکنون نزدیک ترین تیم به بارسلونا از نظر حفظ مالکیت توپ و پاس های صحیح است. بایرن در میان پنج لیگ برتر اروپایی پس از بارسلونا از این نظر در مکان دوم قرار دارد و این حداقل شرایط را به خوبی در اختیار گورادیولا برای ادامه دادن مسیری که در بارسا پیش گرفت قرار می دهد.
بایرن در این فصل با سیستم 4-2-3-1 بازی می کند ماریو ماندزوکیچ به عنوان مهاجم نوک، فرانکی ریبری، توماس مولر و ژردان شکیری بال های هجومی مونیخی ها را در غیاب روبن تشکیل می دهند و تونی کروس نیز در پست 10 و پشت سر مهاجم نوک بازی می کند.

با توجه به سبک بازی و تحرکی که تونی کروس در این سیستم دارد او می تواند به عقب باز گردد و سیستم بایرن را به 4-3-3 تغییر دهد این همان تاکتیکی است که گواردیولا در فصل آخر حضور در نوکمپ از آن استفاده می کرد البته چند تفاوت را در این دو سیستم می توان یافت ولی نکته مهم این است که این همان سیستم پیش فرض گورادیولا است.

با توجه به سبک بازی و تحرکی که تونی کروس در این سیستم دارد او می تواند به عقب باز گردد و سیستم بایرن را به 4-3-3 تغییر دهد این همان تاکتیکی است که گواردیولا در فصل آخر حضور در نوکمپ از آن استفاده می کرد البته چند تفاوت را در این دو سیستم می توان یافت ولی نکته مهم این است که این همان سیستم پیش فرض گورادیولا است.

اینکه بخواهیم در مورد سیستم تاکتیکی بایرن برای فصل آتی صحبت کنیم چندان صحیح نمی باشد اما بین بازیکنان بایرن و همتاهای آنان در بارسلونا شباهت های بسیاری وجود دارد.

دو دفاع کناری بایرن، فیلیپ لام، دیوید آلابا (رافینا) هر دوی این بازیکنان تمایل بسیاری برای نفوذ و شرکت در حمله دارند دقیقا همان کاری که دنی آلوز و اریک آبیدال (آدریانو) در تیم بارسلونا تحت نظارت گورادیولا انجام می دادند.

بازیکن دیگر خاوی مارتینس است بازیکنی که مورد علاقه ی گواردیولا است او تقریبا همان بازیکنی است که گواردیولا برای به خدمت گرفتن وی از بیلبائو کاملا خشنود خواهد شد. پپ می تواند با توجه به خصوصیات تدافعی هافبک اسپانیایی از او به عنوان سرجیو بوسکتس در ترکیب بایرن استفاده کند.

تونی کروس نیز کاملا برای قرار گیری در پیشانی خط هافبک آماده است - البته اگر بایرن با همان شکل خط هافبک بارسلونا بازی کند- اما آن چه کمی مورد تردید قرار خواهد گرفت باستین شواین اشتایگر است که آیا او می تواند توانایی و قدرت خود برای پاس های با کیفیت را در سیستم گواردیولا تکرار کند.

مارتینس می تواند برای گواردیولا بازیکنی کلیدی باشد او توانایی بازی در خط دفاعی را دارد و مربی اسپانیایی می تواند از او به مانند ماسچرانو در خط دفاعی سه نفره نیز استفاده کند. مارتینس تحت نظر مارچلو بیلسا تفکرات تاکتیکی کاملی را فرا گرفته و که این تاثیر عمده ای در کار پپ خواهد داشت.

در اوایل دهه نود همانطور که بیلسا در حال توسعه سیستم 4-3-3 / 3-4-3 بود مربی دیگری نیز در آژاکس این کار را انجام داد. لوئیس فان خال پس از موفقیت در آژاکس به بارسلونا آمد و تاثیر عمده ای در تفکرات پپ گواردیولا گذاشت. فان خال در سال 2009 پس از حضور در بایرن موفق شد پایه های مدرن را در بایرن امروز بنا گذارد.
فوتبال آلمان - خصوصا بایرن- در پرسینگ حریف تا حدودی کند عمل می کند اگرچه در دهه هفتاد تیم ملی آلمان غربی و باشگاه های بایرن و مونشن گلادباخ فوتبال کاملی را در این زمینه ارائه می داد. فان خال با ورود به بایرن سیستم پرسینگ را در این تیم احیا کرد و آن ها این تفکر را با یوپ هاینکس نیز ادامه دادند هر چند که هیچ تیمی در جهان به مانند بارسا نمی تواند آن را انجام دهد اما مونیخی ها تا حدودی در تکامل آن موفق بودند. گواردیولا نیز با ورود به بایرن تلاش خواهد کرد تا باواریایی ها را در این زمینه از نظر روانی به سطح بالایی ارتقا دهد.

البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که بازیکنان بارسا این سبک بازی را آکادمی های پرورش استعداد خود تجربه می کنند چیزی که در آلمان وجود ندارد و به همین دلیل بازی تحت فشار تا حدودی می تواند برای بازیکنانی نظیر ریبری و روبن سخت باشد.

با این تفاسیر فقدان چنین تفکری در آکادمی های بایرن را می توان از تفاوت های دو باشگاه دانست و این چیزی است که گواردیولا باید در بایرن ایجاد کند. بارسلونا سیستم منحصر به فردی در دنیای فوتبال دارد که با نظم و انضباط در طول دو دهه مشغول فعالیت است و هیچ باشگاهی را نمی توان مشابه آنان دانست.

هر چند که بایرن کاملا شبیه بارسا نیست اما بر اساس سبک بازی و میزان مالکیت توپ نزدیک تر از هر باشگاه اروپایی به بارسلونا است و این شاید تنها دلیل پیوستن گورادیولا به بایرن باشد.

منتظر نظرات شما دوستان هستیم؟:گل:
و در نظر سنجی نیز شرکت کنید که آیا با گذاشتن بحث روز ورزشی موافق هستین یا خیر؟

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اول راجب بحث ورزشی بگم حتما اتفاقا خودمم میخواستم پیشنهاد بدمش:گل:

راجب بایرن و گواردیولا بگم که:

این قرارداد بیشتر از اینکه به نفع باشگاه بزرگ بایرن باشه به نفع گواردیولاس

به چن دلیل

چون بایرن یه اکادمی بزرگ فوتباله و زیرساختای خیلی خوب و پایه ای قوی داره و مدیریت و .......

و از خیلی لحاظ تو سبک بارسا هستش و نزدیکترین تو نوع بازی به بارسا رو بایرن داره

الان همه منتظرن ببینن که گواردیولا جز بارسا هم میتونه موفق باشه یا نه

که با اومدنش به بایرن کار عاقلانه ای کردش چون همون طور که گفتم اینجا احتمال موفقیتش بیشتر از بقیه جاهاس

امیدوارم که بتونیم باهاش موفق باشیم:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اول راجب بحث ورزشی بگم حتما اتفاقا خودمم میخواستم پیشنهاد بدمش
اول باید یک آفرین به ریحانه خانوم گل بگم که با اینکه دختره شدید به فوتبال و تیم محبوبش تعصب و غیرت داره و در تمام بحث های فوتبالی شرکت میکنه موفق باشی دوست گلم.
آما به نظر من بایرن مثل بارسا نیست بایرن جون گراست و سبک تیکی تاکای (بقول بارسایی ها) بیشتر رو به عقب هست.
ولی بایرن واقعا تیم حجومی هست از اون روبن میشه فهمید که بایرن واقعا شوق به حمله داره و بازیکناش مقابل تیم های بزرگ عالی تر کار کرده.
البته استعداد مربی جدید و بزرگش فوق العادس میشه گفت تو این چند سال تیم بارسا دسش امده و خیلی راحت راهای نفوذ رو بلده اما سبک بارسا که گفتم با بایرن فرق داره بایرن بیشتر رو جناحین کار میکنه ولی بارسا تو چرخوندن هست. برا همین هست که بایرن یک تیم حجومی هست بلعکس بارسا.
بایرن عالی هست و با مربی جدیدش به نظر من میتونه ببره مقابل بارسلونا.:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
با تشکر از محمد جان بابت این حرکت خوبش

خیلی خوبه که هر از گاهی یه همچین بحث هایی رو داشته باشیم

راستی اون مسی هستش نه میسی :نیش:

خب من فکر میکنم اینکار غیر ممکن نباشه برای گواردیولا
چون واقعا بایرن تیم خوب و منسجمی هستش و گواردیولا هم خیلی خوب بارسا و بازیکناش رو میشناسه و مطمئنا نقاط ضعشون رو خوب بلده :بله:

ولی کاش گزینه های دیگه ای هم واسه نظرسنجی میذاشتی
الان من نمیتونم قطعا بگم بله یا قطعا بگم نه :فکر:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ولی کاش گزینه های دیگه ای هم واسه نظرسنجی میذاشتی
الان من نمیتونم قطعا بگم بله یا قطعا بگم نه
ممنون امید جاان بابت نظرتون.و ویرایش به کسی نمیگفتی من حال این امین میگرفتم :نیش
ولی اینم نمیدونستم دیگه گزینه دیگه چی بذارم؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
ممنون امید جاان بابت نظرتون.و ویرایش به کسی نمیگفتی من حال این امین میگرفتم :نیش
ولی اینم نمیدونستم دیگه گزینه دیگه چی بذارم؟

:نیش:
خواهش میشه :چشمک:

خب مثلا گزینه هایی مثل احتمالش هست یا غیر ممکن نیست یا بعید میدونم یا .... رو میذاشتی خوب بود
چون آره یا نه نظر قطعی هستن و اصلا احتمال کم و زیاد ندارن

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نمیدونم امید جان اون موقع به نظرم این درس تر امد .
حالا هم اگر نظر شما جالب نیست عوضش کن دادا :گل: مرسی از راهنمایت عزیز

0mid

متخصص بخش ورزشی
محمد من حواسم نبود سوال نظرسنجی رو با سوال تاپیک اشتباه گرفتم :نیش:

خب آدم قاطی میکنه دیگه :سوت:
همینطوری که گذاشتی درسته من دوباره برگردوندم به حالت قبل :چشمک:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
باشه پس با اجازه ت من 2 3تا گزینه اضافه میکنم
اجازه ما هم دست شماست.
امیدوارم ادمین هرچه زودتر اون بخش هایی که بهشون گفتم در بخش ورزشی راه بندازن میخوام بخش ورزشی رو پر بازدید ترین بخش ایران انجمن کنم.
خوب بریم سر بحث به نظرت مسی با اینکه پپ شناخت زیادی داره ازش میتونه فرار کنه یا بازی نمایشی ایفا کنه مقابل بایرن؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
اجازه ما هم دست شماست.
امیدوارم ادمین هرچه زودتر اون بخش هایی که بهشون گفتم در بخش ورزشی راه بندازن میخوام بخش ورزشی رو پر بازدید ترین بخش ایران انجمن کنم.
خوب بریم سر بحث به نظرت مسی با اینکه پپ شناخت زیادی داره ازش میتونه فرار کنه یا بازی نمایشی ایفا کنه مقابل بایرن؟

والا بنظر من از مسی هرکاری بر میاد و هیچوقت هم فرار نمیکنه و کار خودش رو انجام میده
ولی باید دید میتونه موفق باشه یا نه

پدر عشق بسوزد :خنده2::50:

:نیش: :سوت:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اول باید یک آفرین به ریحانه خانوم گل بگم که با اینکه دختره شدید به فوتبال و تیم محبوبش تعصب و غیرت داره و در تمام بحث های فوتبالی شرکت میکنه موفق باشی دوست گلم.
آما به نظر من بایرن مثل بارسا نیست بایرن جون گراست و سبک تیکی تاکای (بقول بارسایی ها) بیشتر رو به عقب هست.
ولی بایرن واقعا تیم حجومی هست از اون روبن میشه فهمید که بایرن واقعا شوق به حمله داره و بازیکناش مقابل تیم های بزرگ عالی تر کار کرده.
البته استعداد مربی جدید و بزرگش فوق العادس میشه گفت تو این چند سال تیم بارسا دسش امده و خیلی راحت راهای نفوذ رو بلده اما سبک بارسا که گفتم با بایرن فرق داره بایرن بیشتر رو جناحین کار میکنه ولی بارسا تو چرخوندن هست. برا همین هست که بایرن یک تیم حجومی هست بلعکس بارسا.
بایرن عالی هست و با مربی جدیدش به نظر من میتونه ببره مقابل بارسلونا.:گل:

صددرصد حرفاتون درسته بایرن هجومی تره نسبت به تیمای دیگه

بدون اغراق میگم الان اگه بهترین باشگاه دینا تو زیبایی نباشه جز دوتای اول هست

بایرن پارسال رئال و که فوق العاده بود و بهترین بود تو دنیا رو بردش بارسا که جای خود داره اونم بارسای الان

مطئنا میبریم چه با گواردیولا چه بدون اون

ما الانشم بازیکنای مثل مولر و کروس که خیلی جوونن و هم خیلی بازیکن تاپ و بقیه همین طور

از تعریفتونم خیلی ممنون مرسی شما لطف دارین و امیدوارم شما هم موفق باشین:گل:

بالا