• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحرین

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بحرین





پادشاهی بحرین کشوری است جزیره‌ای در خلیج فارس. پایتخت آن منامه است.
زبان اصلی عربی و زبان‌های فرعی انگلیسی، فارسی و اردو است.


تاريخ

در گذشته به منطقه ساحلی جنوب
خلیج فارس حد فاصل بصره تا بحرین امروزی بحرین گفته می‌شده‌است که متعلق به ایران بوده‌است. در سال‌های پایانی دولت صفوی، این منطقه مورد تاخت و تاز خوارج عمان قرار گرفت و دولت صفوی هم که در آن زمان خود حال و روز خوبی نداشت، سپاهی فرستاد که همه افراد آن در سال ۱۱۲۹ کشته شدند و نتوانستند کاری انجام دهند. سرانجام خوارج با گرفتن مبالغی هنگفتی پول حاضر به تخلیه جزیره بحرین شدند. در دوران نادرشاه افشار، پرتغالی‌ها بحرین را چندین بار تصرف کردند ولی سرانجام نادرشاه توانست آنجا را بازپس گیرد.
این کشور تا میانه‌های پادشاهی محمد رضا شاه پهلوی یکی از استان‌های ایران بود. تا اینکه در زمان نخست وزیری هویدا ، با طرح همه پرسی در سازمان ملل، بحرین به عنوان کشوری مستقل شناخته شد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مساحت

دارای ۷۰۶ کیلومتر مربع است که کوچکتر از کوچکترین استان ایران است از هفتصد کیلومتر مربع مساحت این کشور نزدیک به چهارصد کیلومترمربع آن بیابانی است. بحرین به «جزیره یک میلیون نخل» نیز شهرت داشته‌است. بحرین شامل سه شهر یا به عبارت بهتر سه جزیره اصلی
منامه و محرق و ستره است و منامه یعنی بزرگ‌ترین این جزایر پایتخت آن به شمار می‌آید. در بحرین روستاهایی هم دارد که همه آن‌ها در فاصله‌های نزدیک به یکدیگر قرار دارند.

تقسيمات كشورى

بحرین به پنج استان بخش شده و تا ۳ ژوئیه۲۰۰۲ دارای ۱۲ شهرستان بود. استان‌های بحرین عبارتند از:
اقتصاد

بحرین کشور ثروتمندی نیست و حتی بخشی از انرژی آن توسط عربستان تأمین می‌شود. این دو کشور با یک پل ۲۵ کیلومتری که به نام پل فهد معروف است و در سال ۱۹۸۶ افتتاح شد، به یکدیگر متصل می‌شود.
امروزه، اقتصاد کشور بحرین تا حدودی هنوز از ایران تغذیه می‌کند. تنها صنعت داخلی این کشور تولید آلومینیوم است که در مقیاس فراوان تولید و عرضه می‌شود. بحرین رتبهٔ نخست تولید این محصول در خاورمیانه ورتبهٔ پنجم در سطح جهانی را داراست. واحد پول بحرین دینار است که هر یک صد دلار برابر با ۵/۳۷ دینار می‌باشد.


مردم

مردم بحرین به نام قرامطه هم مشهور بودند. جمعیت بحرین هفتصد هزار نفر است که حدود ۱۵۰ هزار نفر آنان خارجی‌هایی هستند که در آنجا کار می‌کنند. پنجاه هزار نفر ایرانی هم که اکثر آنان در اصل مهاجرانی از جنوب ایران از فارس و بوشهر در بحرین زندگی می‌کنند و به رغم سکونت طولانی آنان در اینجا همچنان به فارسی صحبت می‌کنند.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مذهب

حدود شصت تا هفتاد درصد جمعیت بحرین شیعه هستند. تشیع توسط قبیله عبدالقیس وارد بحرین شده‌است. بحرین پس از
ایران و عراق سومین مرکز شیعی در جهان اسلام است. حوزه علمیهٔ بحرین از حدود ۴۰۰ سال گذشته بسیار فعال بوده‌است. گفته می‌شود،به دلیل اینکه خاندان حاکم سنی مذهب اند،اهل سنت از امکانات و موقعیت اقتصادی بهتری نسبت به شیعیان برخوردارند.


اماکن تاریخی بحرین
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
عكسهايى از بحرين

1_43826_1_6.jpg


1_511635_1_34.jpg


1_511634_1_34.jpg


1_511650_1_34.jpg


pearl%20monument.jpg


bahrain-road-at-night.jpg


2_197814_1_209.jpg
 
بالا