• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برای جست‌وجوی ایمن از گوگل دوری کنید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

به گزارش افکارنیوز، یافته های AV-Test نشان می دهد جستجوگر گوگل به احتمال زیاد کاربران را به سمت وب سایت های آلوده به انواع بدافزار و ویروس هدایت می کند و استفاده از آن با خطرات امنیتی فراوانی همراه است.

در حالی که گوگل مشهورترین جستجوگر ناایمن از نظر AV-Test محسوب می شود، موتور جستجوی بینگ متعلق به مایکروسافت از این نظر در رتبه بالاتری قرار دارد. بینگ ۵ برابر بیش از گوگل کاربران را به سایت های آلوده به بدافزار و ویروس هدایت می کند.

در جریان انجام این بررسی تعدادی از موتور جستجوهای مشهور غیرانگلیسی زبان هم مورد بررسی قرار گرفته‌اند که از جمله آنها می توان به Yandex، Baidu، Blekko، Faroo و Teoma اشاره کرد. AV-Test برای رسیدن به نتایج قطعی در این زمینه ۴۰ میلیون وب سایت را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به این نتیجه رسیده که نیمی از مراجعات به این سایت ها از طریق گوگل و بینگ صورت می گیرد.

از میان موتور جستجوهای غیرانگلیسی، Yandex ده برابر بیش از گوگل کاربران را به سمت سایت های آلوده هدایت می کند. یافته های مذکور نشان می دهد تلاش های فعلی برای ایمن سازی موتورهای جستجو باید بیش از پیش تقویت شود.

يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۲

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
هشـــدار: از گوگــل دوری کنید!!

73565_197.jpg

یافته های AV-Test نشان می دهد جستجوگر گوگل به احتمال زیاد کاربران را به سمت وب سایت های آلوده به انواع بدافزار و ویروس هدایت می کند و استفاده از آن با خطرات امنیتی فراوانی همراه است.

در حالی که گوگل مشهورترین جستجوگر ناایمن از نظر AV-Test محسوب می شود، موتور جستجوی بینگ متعلق به مایکروسافت از این نظر در رتبه بالاتری قرار دارد. بینگ 5 برابر بیش از گوگل کاربران را به سایت های آلوده به بدافزار و ویروس هدایت می کند.

در جریان انجام این بررسی تعدادی از موتور جستجوهای مشهور غیرانگلیسی زبان هم مورد بررسی قرار گرفته‌اند که از جمله آنها می توان به Yandex، Baidu، Blekko، Faroo و Teoma اشاره کرد. AV-Test برای رسیدن به نتایج قطعی در این زمینه 40 میلیون وب سایت را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به این نتیجه رسیده که نیمی از مراجعات به این سایت ها از طریق گوگل و بینگ صورت می گیرد.

از میان موتور جستجوهای غیرانگلیسی، Yandex ده برابر بیش از گوگل کاربران را به سمت سایت های آلوده هدایت می کند. یافته های مذکور نشان می دهد تلاش های فعلی برای ایمن سازی موتورهای جستجو باید بیش از پیش تقویت شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
در حالی که گوگل مشهورترین جستجوگر ناایمن از نظر AV-Test محسوب می شود، موتور جستجوی بینگ متعلق به مایکروسافت از این نظر در رتبه بالاتری قرار دارد. بینگ 5 برابر بیش از گوگل کاربران را به سایت های آلوده به بدافزار و ویروس هدایت می کند.

قابل توجه بعضی ها :سوت:

@Mans0ur :نیش:

Mans0ur

New member
بینگ در زمینه ی پردازش تصویر بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنه.

فکر میکنم جایگزین خوبیه واسه گوگل.

در راستای گوگل ستیزی بینگ مناسب ترین گزینه هست

[MENTION=11]0mid[/MENTION]

0mid

متخصص بخش ورزشی
بینگ در زمینه ی پردازش تصویر بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنه.

فکر میکنم جایگزین خوبیه واسه گوگل.

در راستای گوگل ستیزی بینگ مناسب ترین گزینه هست

@0mid

فعلا که میبینیم از گوگل هم 5 برابر بدتره در زمینه جستجو

بنظر من باید بیخیال هردو شد و رفت سراغ سرچ یاهو :بله: :نیش:

p4ym4n

کاربر ويژه
من که با بینگ کار میکنم خیلی قدرتمند و عالی هستش:ایرانجمن:

0mid

متخصص بخش ورزشی
یاهو که به درد نمیخوره امید خیلی ضعیفه

خب پس پیشنهاد تو چیه؟

من خودم فعلا از بینگ استفاده میکنم ولی بخاطر این متن یکم تردید دارم
گوگل هم که قربونش برم خیلی سرعتش بالاست نمیشه ازش استفاده کرد :نیش:

Mans0ur

New member
فعلا که میبینیم از گوگل هم 5 برابر بدتره در زمینه جستجو
بنظر من باید بیخیال هردو شد و رفت سراغ سرچ یاهو :بله: :نیش:

امید جان اولا اینکه اگه قرار باشه از منظر هدایت کردن این موتورهای جستجو به سمت بدافزارها نگاه کنیم به قضیه باید بگم که کل اینترنت نا امنه . پس بهتره که پالیسی های امنیتی که روی سیستمت میچینی درست باشه و آنتی ویروست آپدیت. ضمنا من منبع این متن رو ندیدم. یکی باید اول صحت و سقم این یافته ها رو مشخص کنه و درستیشو اثبات کنه.

ولی خب در بحث ما نمیگنجه که از منظرهای دیگه یه قیاس درستی داشته باشیم بین بینگ و گوگل. قابلیت هایی مثل قدرت بیشتر بینگ ، متد جستجو و ... بینگ یه چیزی داره که من تو گوگل ندیدم. بینگ قابلیت پردازش تصویر رو هم داره.

در اینکه گوگل خوب هست شکی نیست. ولی گوگل پر رو شده. خیلی هم پر رو شده. :نیش: برای همین تحریمش کردم تا اطلاع ثانوی
:نیش:

پسرخاله

کاربر ويژه
خب پس پیشنهاد تو چیه؟

من خودم فعلا از بینگ استفاده میکنم ولی بخاطر این متن یکم تردید دارم
گوگل هم که قربونش برم خیلی سرعتش بالاست نمیشه ازش استفاده کرد :نیش:
یه آنتی ویروسه اورجینال برای من اکثره صفحه هارو نشون میده بهم که ممکنه آسیب بزنن یا نه!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به جهت اینکه موضوع مشابه، نظرات و بحث های سایر کاربران را شامل میشود، موضوعات مشابه بایکدیگر ادغام شدند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید جان اولا اینکه اگه قرار باشه از منظر هدایت کردن این موتورهای جستجو به سمت بدافزارها نگاه کنیم به قضیه باید بگم که کل اینترنت نا امنه . پس بهتره که پالیسی های امنیتی که روی سیستمت میچینی درست باشه و آنتی ویروست آپدیت. ضمنا من منبع این متن رو ندیدم. یکی باید اول صحت و سقم این یافته ها رو مشخص کنه و درستیشو اثبات کنه.

ولی خب در بحث ما نمیگنجه که از منظرهای دیگه یه قیاس درستی داشته باشیم بین بینگ و گوگل. قابلیت هایی مثل قدرت بیشتر بینگ ، متد جستجو و ... بینگ یه چیزی داره که من تو گوگل ندیدم. بینگ قابلیت پردازش تصویر رو هم داره.

در اینکه گوگل خوب هست شکی نیست. ولی گوگل پر رو شده. خیلی هم پر رو شده. :نیش: برای همین تحریمش کردم تا اطلاع ثانوی
:نیش:

دقیقا منم میخواستم به همین نقطه برسیم :بله: :نیش:
یعنی زیاد فرقی نداره موتور جستجوگر چی باشه
اولا باید خودت هوشیار باشی
دوما باید آنتی ویروستو هوشیار کنی (یعنی همون آپدیت :نیش:)

الان من چند مدتی میشه که از بینگ استفاده میکنم و ازش راضی هستم چون اولا گوگل که قبلا ازش استفاده میکردم سرعتش خیلی کم شده برام! دوما هم جستجوهایی که با بینگ میکنم معمولا خوب نتیجه میگیرم ازش :بله:

Mahdi Askari

مدير فنی
اتفاقا بچه ها از نظر امنیت که من چیزی ندیدم
یعنی آنتی ویروسم نمیذاره ببینم همه رو میبنده و نمیذاره ویروس وارد بشه پس موتور جستجو صدمه نمیزنه و ما خودمون با نداشتن آنتی ویروس وی به خودمون صدمه میزنیم

اما از نظر سرعت گوگل سرعت بسیار بالایی داره
اما تازگی ها گوگل روی پروتکل https داره سرویسش رو ارائه میده و چون در ایران این پروتکل رو محدود کردند سرعتش پایین میاد
اگه به پروتکل http تغییر بدید سرعت بسیار بالایی داره
(حد اقل برای من)

بالا