گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
نتایج یك مطالعه جالب و عجیب نشان داده است افرادی كه در بشقاب و فنجان قرمز رنگ
غذا می خورند و آب می نوشند، مقدار مصرف مواد غذایی آنها تا ۴۰ درصد كاهش پیدا
می كند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، گروهی از كارشناسان آلمانی و سوئیسی در
این مطالعه دریافتند از آنجا كه رنگ قرمز به طور ناخودآگاهی مردم را به یاد خطر، ممنوعیت
و توقف می اندازد می تواند مانع از زیاد خوردن شود و فرد را به كم خوری تشویق كند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این كارشناسان بر اساس یافته های اخیر خود تاكید كردند كه
دولت ها و صنایع غذایی باید برای بسته بندی تنقلات و غذاهای ناسالم از رنگ قرمز استفاده
كنند تا یك نشانه هشدار دهنده برای مصرف كنندگان باشد.
نتایج این مطالعه در مجله «اشتها» به چاپ رسیده است.
NiceNews
غذا می خورند و آب می نوشند، مقدار مصرف مواد غذایی آنها تا ۴۰ درصد كاهش پیدا
می كند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، گروهی از كارشناسان آلمانی و سوئیسی در
این مطالعه دریافتند از آنجا كه رنگ قرمز به طور ناخودآگاهی مردم را به یاد خطر، ممنوعیت
و توقف می اندازد می تواند مانع از زیاد خوردن شود و فرد را به كم خوری تشویق كند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این كارشناسان بر اساس یافته های اخیر خود تاكید كردند كه
دولت ها و صنایع غذایی باید برای بسته بندی تنقلات و غذاهای ناسالم از رنگ قرمز استفاده
كنند تا یك نشانه هشدار دهنده برای مصرف كنندگان باشد.
نتایج این مطالعه در مجله «اشتها» به چاپ رسیده است.
NiceNews