می دانیم که هوآوی در تلاش است تا به جمع بزرگانی چون Samsung و HTC بپیوندد. در این راه تلاش بسیاری را نیز انجام داده است. این گوشی یکی از بهترینهای این شرکت است. طراحی بسیار جذاب و ضخامت کم آن در کنار نوآوریهایی که در آن صورت گرفته می تواند هوآوی را بسیار بالا بکشد. البته شاید نتوان این گوشی را با بزرگانی همچون Galaxy S4 و HTC One مقایسه کرد اما ویژگیهایی در این گوشی هستند که به همین راحتی نمیتوان از آن گذشت.
طراحی و راحتی در دستمانند تمام گوشیهای لمسی امروزی در جلوی گوشی یک صفحه نمایش لمسی که اندازهای برابر 4.7 اینچ دارد قرار گرفته، این صفحه نمایش کیفیتی برابر 720×1280 پیکسل دارد و در اصل این صفحه نمایش کیفیت HD دارد. تراکم پیکسلی این صفحه نمایش 312 پیکسل در اینچ است. در زیر این صفحه نمایش لوگوی هوآوی قرار دارد و در زیر آن هوآوی یک طراحی بسیار زیبا به صورت منحنی را به کار برده است.
در سمت راست گوشی درگاه سیم کارت، حافظه خارجی، دکمه کم و زیاد گردن صدا و دکمه پاور قرار دارند.
در سمت چپ گوشی نیز چیزی جز خروجی جک 3.5 میلیمتری صدا که توسط یک درپوش پوشیده شده است دیده نمیشود. این درپوش یک ویژگی جالب دارد و آن این است که در سر آن یک سوزن قرار گرفته که توسط آن می توانید درگاه سیسم کارت و کارت حافظه را خارج کنید.
در بالای گوشی میکروفون دوم گوشی و در کنار آن نیز درگاه اتصالی گوشی قرار دارند که از برای شارژ کردن گوشی و اتصال به رایانه میتوانید استفاده کنید، قرار گرفتن درگاه اتصالی گوشی در بالا برای کاربران شاید کمی نا آشنا باشد اما به علت طراحی بسیار زیبایی که در قسمت پایین گوشی دیده میشود میتوان آن را ندیده گرفت، در پایین گوشی نیز همانطور که گفتیم به جز یک طراحی نیم دایرهای زیبا گزینه دیگری دیده نمیشود.
در پشت گوشی نیز تنها دوربین 8 مگاپیکسلی، لوگوی هوآوی و اسپیکر گوشی در پایین سمت راست قرار دارند، جنس بدنه پشت نیز از آلومینیوم است که حس بسیار خوبی را در هنگام دست گرفتن گوشی به کاربر القا خواهد کرد. در ضمن آلومینیومی بودن جنس بدنه طراحی خط خطی آلومینیوم پشت بسیار زیبا است.
طراحی کناری گوشی شما را به یاد یکی از گوشیهای معروف دنیا می اندازد، کنارههای آلومینیومی گوشی دقیقا مانند آیفون 5 طراحی شده و اگر از کنار به گوشی نگاه کنید گویی در حال نگاه کردن به آیفون 5 هستید که کمی کشیده تر و نازک تر شده است. مشخصه اصلی این گوشی که هوآوی نیز بر روی آن بسیار مانور داد ضخامت بسیار کم گوشی است این گوشی تنها 6.2 میلیمتر ضخامت دارد که باعث میشود بتوانیم آن را نازک ترین گوشی دنیا بنامیم. گوشی حقیقتا ضخامت کمی دارد، در کنار این ضخامت کم، وزن این گوشی نیز 120 گرم است به شما اطمینان میدهیم که از دست گرفتن آن بسیار لذت خواهید برد و این گوشی را میتوان یکی از خوش دست ترین گوشیهای حال حاضر بازار نامید.
دوربیناین گوشی به یک دوربین 8 مگاپیکسلی مجهز است که میتواند عکسهایی به اندازه 3264×2448 پیکسل تهیه کند. در کنار این دوربین یک فلاش LED برای عکاسی در نور کم نیز قرار گرفته است. این ویدئو میتواند با کیفیت 1080p یا همان Full HD فیلمبرداری کند. عکسهایی که توسط این دوربین در نور داخلی تهیه میشوند آنچنان قابل ستایش نیستند و به خصوص در قسمت سایه عکسها نویز زیادی دیده می شود و در اینجا این بهترین دوربینی نیست که تا به حال دیدهاید اما در نور بیرونی و در نور محیط باز این دوربین بسیار خوب عمل میکند و جزئیات به خوبی ثبت میشوند، ما از عملکرد این دوربین در محیط باز بسیار رضایت داشتیم. [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]اما شاید مهمترین قسمت دوربین این گوشی دوربین جلویی آن باشد که کیفیتی عجیب را دارد این دوربین کیفیت 5 مگاپیکسلی را دارد که میتواند ویدئوهایی [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]با کیفیت 720p را تهیه کند اما سوال اساسی اینجا است که آیا برای یک دوربین که تنها برای مکالمه تصویری می خواهید از آن استفاده کنید این کیفیت دوربین نیاز است؟ بهتر نبود که هوآوی تلاش خود را بیشتر بر روی دوربین اصلی می گذاشت تا کیفیت آن را افزایش دهد؟ نمونه کیفیتهای عکس این دوربین را در زیر مشاهده کنید، برای اینکه کیفیت عکسها تغییر نکنند آنها را در یک فایل فشرده قرار دادیم. برای دیدن سایز اصلی هر کدام از عکسها بر روی آنها کلیک کنید.
صفحه نمایش
این گوشی یک صفحه نمایش 4.7 اینچی که کیفیتی برابر 720p را دارد، همانند گوشیهایی مانند Galaxy S4، HTC One و Xperia Z این گوشی صفحه نمایشی Full HD ندارد اما حقیقتا کیفیت این صفحه نمایش بسیار خوب است و شفافیت بسیار زیادی دارد که میتواند این صفحه نمایش را در رده گوشیهایی مانند LG Nexus 4 قرار دهد. در اینجا برای اینکه بتوانید تفاوتی بین کیفیت این صفحه و صفحه نمایشهای Full HD در تماشای آیکونها مشاهده کنید باید بسیار از نزدیک به صفحه نمایش نگاه کنید. اگر بخواهید برای خواندن کتاب از این گوشی استفاده کنید مطمئن باشید که تفاوتی بین این صفحه نمایش و صفحه نمایش گوشیهای Full HD مشاهده نخواهید کرد. در قسمت مرورگر نیز به خوبی میتوانید به کیفیت این صفحه نمایش تکیه کنید و عکسهای اینترنتی نیز با کیفیت خوبی بر روی این صفحه نمایش نشان داده میشود.
در این روزهای پرکار فناوری، خیلی کم پیش آمده که مدلی به دستم برسد و برای لحظاتی مبهوت ظاهر زیبای آن شوم. اکثر طراحیها به یک سمت و سوی ثابت سوق پیدا کردهاند و انگار برندها تصمیم گرفتهاند برای آنکه مهر خودشان را بر روی پیشانی محصولاتشان حک کنند، از یک استایل مشابه در طراحی بهره بگیرند، عقیدهای که ممکن است در ابتدا خوب به نظر برسد اما ادامه دار شدن آن سبب میشود که دیگر مدلهای جدید، آن طراوت و شادابی نسخههای نخستین را نداشته باشند. جایی که کاربر برای خریدن به یک آهنربا احتیاج دارد و این طراحی گوشی است که میتواند نقش این مگنت قوی را بازی کند.
حال این همه صحبت به هم بافتم که چه بگویم؟ داستان از این قرار است که وقتی هواوی در لندن گوشی اسند پی ۶ را با سر و صدای نسبتا زیادی معرفی کرد، اکثر افراد با شعار نازکترین گوشی دنیا با این محصول جدید آشنا شدند. تصاویر گرفته شده نشان از مدلی زیبا میداد که شباهتی هم به سایر محصولات این کمپانی نداشت. به همین خاطر خیلی مشتاق شدم تا پی ۶ را از نزدیک ببینم. همه صحبت من بر سر همان لحظه نخست این دیدار است! جایی که با مشاهده گوشی، یاد حکایت «در یک نگاه عاشق شدن» افتادم! فقط باید بگویم پی ۶ واقعا زیباست! پس اگر شما هم دوست دارید که در این زیبایی با ما شریک و همراه باشید، بررسی این خوشکل شرقی را از دست ندهید!
هر چی بگم باز هم کمه!
طراحی پی ۶ را بایستی هنرمندانه توصیف کرد. جایی که تلفیق مناسبی از فلز با ظرافت بالا در ضخامت کم گوشی، سبب شده تا حدی جذب این مدل بشوم که مانند یک عاشق و دلباخته، چشم بسته شروع به تعریف از آن بکنم. گوشی به خوبی در دست جای میگیرد و حس استحکام را به شما انتقال میدهد. در سمت راست کلیدهای پاور و یکپارچه صدا قرار دارند و در پایینتر، دو اسلات ورودی کارت حافظه و سیم کارت میکرو قرار گرفتهاند که بایستی با سوزن آنها را باز کرد.
شاید بگویید حالا سوزن از کجا بیاورم؟! نگران این موضوع نباشید، هواوی این کار را برایتان انجام داده است. در سمت چپ و قسمت پایین، یک حفره گرد وجود دارد که پینی فلزی درون آن قرار گرفته و هرگاه که اراده کنید، میتوانید از آن به عنوان یک سوزن شیک و پیک! استفاده نمایید.
نکته جالب اینجاست که این محل در واقع ورودی هدفون هم بوده و البته ممکن است آهنگ گوش دادن شما، به قیمت گم شدن این پین کوچک تمام شود!
خوشبختانه هواوی به صحبتهای قبلی ما گوش داده و در این مدل رویایی، تا حد امکان از شلوغ بازی پرهیز کرده است. در پشت دستگاه تنها آرم خود سازنده، آن هم با اندازهای کوچک دیده میشود و به غیر از آن هیچ نوشته دیگری وجود ندارد. در بالاتر از آرم هواوی و سمت چپ، لنز به همراه یک فلاش الایدی خودنمایی میکند و اسپیکر گوشی نیز در پایین و سمت چپ حضور دارد که با توریهای مشبک خود قابل مشاهده است.
در زمانی که محو زیبایی گوشی شده بودم، ندایی آمد که چشمانت را باز کن، آیا فکر نمیکنی این زیبایی را در جایی دیگر دیدهای؟! آیا پی ۶ هیچ شباهتی به یک گوشی مشهور ندارد؟! در همین لحظه بود که مانند نیوتن، آن هم زمانی که یک سیب از درخت افتاد و قانون جاذبه زمین را کشف کرد، من هم یک سیب از ذهنم به زمین افتاد و به لبه سنگی خورد تا گوشه سیب بپرد و شبیه به لوگوی اپل شود! آری، یافتم! پی ۶ شباهت خیلی زیادی به آیفون 5 دارد. جنس بدنه، ضخامت باریک، لبههای چهار گوش بالایی و مسطح کناری؛ حتی خلوتی پشت دستگاه و استفاده از لوگوی خود هواوی، همگی محصول اپل را نیز در ذهن تداعی میکند. جایی که هواوی تلاش کرده با یک قوس گرد در پایین، بزرگتر ساختن گوشی (به واسطه نمایشگر با سایز بیشتر) و تغییراتی جزئی، بگوید که من سبک طراحی خودم را دارم. اما واقعیت این است که اگر سامسونگ چنین مدلی را زده بود، احتمالا وکلایش مشغول بالا و پایین رفتن از پلههای دادگاه بودند و بایستی چند میلیارد دلاری غرامت به اپل میپرداختند!
باید اعتراف کنم که شاید این شباهت سبب شد که من کمی چشمانم را باز کنم، اما باعث نگردید که هیچ چیزی از زیباییهای این محصول جذاب هواوی کم شود. Ascend P6 واقعا زیباست، جایی که میتواند بسیاری را فریفته خود کند و بگوید: با لبخند به من نگاه کن!
لبخندت را ادامه بده!
یکی از سایزهای مورد علاقه من در بین نمایشگرها، 4.7 اینچ است. اندازهای که نه میتوان آن را خیلی بزرگ و آزار دهنده دانست و نه کوچک و غیر قابل مشاهده! البته با آنکه P6 در نقش یک پرچمدار ظاهر شده است، اما خبری از وضوح تصویر فول اچدی در آن نیست و هواوی به همان میزان پیکسل اچدی در گوشی زیبایش اکتفا کرده است. اما این موضوع را به شخصه یک ایراد نمیدانم، حال چرا؟! دلیل را بایستی در اثر گذاری این تعداد پیکسلها در ابعاد یک نمایشگر 4.7 اینچی دانست. واقعیت این است که شما اگر تعداد پیکسلها را در این اندازه از اچدی به فول اچدی و حتی بالاتر از آن، به اولترا اچدی (یعنی ۸ برابر) هم افزایش دهید، تقاوت آن چنانی را در کیفیت تصاویر مشاهده نخواهید کرد! زیرا چشم انسان قادر نیست چنین حجمی از پیکسل را تشخیص دهد و درست مثل این میماند که شما بر روی یک پارچ یک لیتری، تصمیم بگیرید دو لیتر آب بریزید، نتیجه برای شما همان یک لیتر خواهد بود! پس در این بخش نگران نشوید زیرا بالاتر رفتن وضوح به فول اچدی، نهایت تا ۱۰ درصد میتواند بر روی کیفیت نمایشگر، آن هم برای چشمان تیزبین تاثیر گذار باشد. کیفیت تاچ بسیار عالی است، خاصیتی به نام Gloves که در گوشیهای جدید هم به نوعی مد شده است، باعث میشود حتی با دستکش، ناخن، قلم و خلاصه هر چیزی که دلتان میخواهد نیز بتوانید با گوشی کار کنید.
برای آنکه بیشتر در جریان کیفیت این باربی کمر باریک قرار بگیرید، آن را در کنار اکسپریا ZR با نمایشگر 4.55 اینچی و وضوح تصویر مشابه گذاشته و برای شما عکس گرفتیم (گوشی سمت چپ، قهرمان داستان ماست). البته برای آنکه خیلی هم از کیفیت تصاویر P6 ذوق زده نشوید، دو عکس نیز با حضور گلکسی اس ۴ انداختیم تا بدانید که دست بالای دست بسیار است! (حالا دست بالایی کدومه؟!)
تاریک و روشن
یکی از آن بخشهایی که همیشه دوست داشتم هواوی همچون بخش طراحی، متنوعتر عمل کند، همین بخش است. در واقع این شرکت به دلیل آنکه به نوعی مالکیت کمپانی HiSilicon را دارد، ترجیح میدهد که پردازندههای گوشیهای خود را از این طریق بسازد (برای آنکه پولش حروم نشده باشه!). اما تا به امروز، خیلی این چیپستها امیدوار کننده ظاهر نشدهاند و حداقل در بحث رقابت با بزرگانی چون انویدیا و کوالکام، قافله را تا حدی واگذار کردهاند. در اسند پی ۶ شما شاهد حضور چیپست K3V2 هستید که دارای چهار هسته Cortex A9 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز برای هر کدام است. در ساخت این چیپست از فناوری ۴۰ نانومتری استفاده شده است و واحد گرافیکی با نام GC4000 کار شرکت آمریکایی Vivante است که سریهای دیگری چون GC800، GC1000 و GC2000 را نیز در رده محصولات خویش دارد.
اگر بخواهیم حداقل بر روی کاغذ مقایسهای با یک گوشی همچون اکسپریا زد سونی داشته باشیم، جایی که چهار هسته با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز حضور دارند، متوجه تفاوتها بیشتر خواهیم شد و اینجاست که میفهمیم معماری ساخت و فناوری هستهها تا چه اندازه تاثیر به سزایی دارد.
البته اینها را نگفتیم که بخواهید از این کمر باریک قصه ما نا امید شوید، بلکه این مورد تنها خواستهای بود تا هواوی بداند اگر دست از سر HiSilicon نمیخواهد بردارد، حداقل از هستههای پرتوانتری در دل گوشی خود استفاده ببرد.
در آزمون بنچمارک پی، رقم ۳۵۳ میلی ثانیه به دست آمد که آن را نمیتوان برای یک پرچمدار (یا حداقل مدلی که چنین ادعایی دارد) یک نکته مثبت قلمداد کرد.
در تست چهار مرحلهای Quadrant Professional، فاصلهها به خصوص در بخش پردازنده بیشتر مشخص میشود. البته در اینجا ما اجازه ورود غولهایی چون اچتیسی وان و یا گلکسی اس ۴ را ندادیم، زیرا با توجه به روحیه لطیفی که در پی ۶ دیده بودیم، احتمال افسردگی و حتی خودکشی را برای آن میدادیم!
در آزمون NenaMark 2 خوشبختانه واحد گرافیکی سر بلند بیرون آمد. عدد به دست آمده 59.7 فریم بر ثانیه به خوبی در رده بزرگان قرار میگیرد.
طبق عادت به در آخرین گزینه به سراغ اسمارت بنچ رفتیم اما هر چه از گوشی خواهش کردیم، تن به این آزمون نداد و حتی از روی لجبازی چند باری خودش را ریستارت کرد! ما هم که دست بردار نبودیم، به جایش از AnTuTu استفاده کردیم. امتیاز 14379 ما حصل این اصرار ما بود!
در پایان و برای حسن ختام ماجرا، تصمیم گرفتم یک بازی را بر روی گوشی اجرا کنم. ابتدا سراغ بازیهای سادهای چون Raptide GP و Little Commander رفتم که اسند پی ۶ کاملا رو سفید از این کارزار در آمد. سپس بازی نسبتا سنگین nfs:most wanted را بر روی گوشی نصب و اجرا کردم. واقعیت این است که در اکثر صحنههای بازی، گوشی تمام تلاش خودش را به کار بست تا کم نیاورد، اما افت فریم گاهی اوقات مشاهده میشد، البته این مورد به نحوی نیست که شما را در بازی کردن بیازارد. گوشی هم با اینکه فلزی و بسیار باریک است، اما آن قدرها که انتظار داشتیم داغ نشد و سطح پخش شدن گرما مناسب بود، البته انگشتان شما به خوبی دمای بالا را احساس خواهند کرد.
میخواهم خاص باشم!
رابط کاربری هواوی را بایستی خاص دانست، جایی که تلاشها برای فاصله گرفتن از ظاهر اصلی اندروید تا حد زیادی به چشم میآید. حتی به نظر میرسد که این سازنده خوش ذوق چینی، از طبع برخی از افراد با خبر بوده و تصمیم گرفته چیزی بین iOS و اندروید داشته باشد، برای همین شما گزینهای به نام منو ندارید و هرچه که هست، در همان صفحه اصلی شماست. اکثر افراد و به خصوص کسانی که پیش از این با اندروید سر و کار داشتهاند، در مقابل این تغییر از خود مقاومت نشان میدهند (مثل خود من که وقتی تبلت مدیا پد را دیدم بدین خاطر نپسندیدم)، اما پس از مدتی کار کردن، متوجه خواهید شد این کار مزایایی هم دارد. در واقع همین اکثر کاربران از صفحات گوشی خود استفاده چندانی نمیکنند، یکی در آنها ساعت میچیند و دیگری وضعیت آب و هوا را و اکثر صفحات یا خالی میمانند و یا اصلا ایجاد نمیشوند. شاید مثبتترین کار هم، گلچین کردن برنامهها و بازیها در برخی از صفحات باشد که از منوی گوشی آورده شدهاند. یکی از ابتکارات هواوی برای آنکه شما، هم گلچین را داشته باشید و هم منوی کامل را، امکان دسته بندی آیکونها در یک فولدر است. به این صورت که شما بر فرض میتوانید بازیهای خود را در یکجا مجتمع کنید و با باز کردن یک آیکون، به سایرین نیز دسترسی داشته باشید. البته این تغییرات همچنان به دلیل تفاوتهای زیادی که با رابط کاربری اندروید و سایر گوشیها ایجاد شده، منتقدان زیادی دارد، اما بایستی قبول کرد که هر تغییری هم بد نیست!
تماشاخانه!
وقتی که شما یک گوشی با ضخامت 6.2 میلیمتری دارید که خیلی راحت درون جیبتان رفته و از آن خارج میشود! پس دیدن فیلم و کلیپ بر روی آن هم بسیار اهمیت خواهد داشت. البته یکی از موارد آزار دهند در اینترفیس گوشی (که امیدوارم برطرف شود) کلیدهای مجازی آن است که نه تنها در مشاهده عکسها، بلکه حتی در زمان بازی نیز حضور فعالی دارد و با ایجاد یک حاشیه خاکستری، بر روی سلولهای خاکستری مغز شما نیز پیادهروی میکند! اما نکته خوشحال کننده در زمان مشاهده ویدئو، پنهان شدن این نوار و در نتیجه استفاده کامل از تمام ابعاد نمایشگر است.
برای آنکه کارایی این بخش را بهتر بسنجم، سه کلیپ مختلف را انتخاب کردم. یک ویدئوی سبک اچدی، یک ویدئوی نسبتا سنگین اچدی و آخری یک کلیپ بسیار پر حجم و با جزئیات فول اچدی که تا پیش از این حتی گوشیهای قدرتمندتر را نیز به سختی به چالش کشیده بود. دو کلیپ اچدی به راحتی اجرا شدند. در مورد ویدئوی فول اچدی چی فکر میکنید؟! بایستی بگویم از آن چیزی که تصور میکردم عملکرد پی ۶ بهتر بود. کلیپ بدون هیچ گونه مکث، افت فریم و یا تاخیری در جلو و عقب بردن، اجرا شد و مطمئن شدم که اسند پی ۶ قابلیتهای بسیار خوبی در پخش مالتی مدیا دارد. البته عملکرد اسپیکر را نمیتوان خیلی مناسب ارزیابی کرد اما با اتصال هدفون، به شفافیت و کیفیت صدا حتما احسنت خواهید گفت!
تاریکی را دوست ندارم
لنز ۸ مگاپیکسلی اسند پی ۶، درست در گوشه بالایی و سمت چپ جا خوش کرده است، مکانی که به شخصه زیاد نمیپسندم زیرا امکان قرار گرفتن یکی از انگشتان شما به صورت سهوی در جلوی لنز وجود دارد و از طرفی تنظیم ناحیه مرکزی برای عکاسی هم ممکن است چالش بر انگیز باشد. از آنجایی که قرار شده تا رابط کاربری گوشی را در مقالهای مجزا بررسی کنیم در این ارتباط چیزی نمیگویم، فقط این موضوع را عنوان کنم که در این بخش هواوی شما را نا امید نخواهد کرد.
نکته قابل توجه دیگر در این گوشی زیبا رو، استفاده از دوربین دوم ۵ مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری اچدی است که در کمتر گوشیای مشاهده خواهید کرد. البته ممکن است در نگاه اول وجود چنین گزینهای را چندان کارامد ندانید زیرا این دوربین بیشتر به منظور مکالمه تصویری استفاده میشود، اما هواوی تلاش کرده تا استفادهای دیگر را برای آن تعریف کند. در واقع هواوی این دوربین را هدیه به افرادی داده است که عاشق عکاسی از خودشان هستند! به همین خاطر زمانی که شما کلید عکس گرفتن را فشار میدهید، یک زمان ۳ ثانیه تا شات آخر فرصت دارید که کمی دوربین را از چهره خود فاصله داده و قشنگترین لبخندتان را نصیب چهره زیبای آن کنید!
عملکرد دوربین در نور کافی لذت بخش است و با استفاده از قابلیتهایی چون HDR که هم در عکاسی و هم فیلمبرداری وجود دارد، تصاویر خوبی نصیب شما میشود. اما با کاهش نور، گوشی به وضوح فریاد میزند که چراغها را روشن کنید چرا که من از تاریکی میترسم! در این هنگام است که علاوه بر نویز، در مکانهایی که تنوع رنگی زیاد باشد، دوربین در تثبیت و تفکیک تصاویر دچار برخی اختلالات شده و شما برای جلوگیری از تشنج آن، ترجیح خواهید داد که از ادامه عکاسی منصرف شوید! در ادامه تصاویری از عملکرد دوربین را مشاهده میکنید.
در فیلمبرداری شما قادر به ضبط تصاویری با کیفیت فول اچدی هستید که حداکثر فریم ضبط شده به عدد ۳۰ میرسد. برای بررسی این قسمت ابتدا یک دقیقه به صورت اچدی شروع به فیلمبرداری کردم. جزئیات به خوبی گرفته میشد (البته در نور کافی) ضبط صدا نیز به صورت استریو بود. حجم ۱۰۳ مگابایتی برای این کلیپ نشان از کیفیت مناسب دارد. پس از آن گزینه فول اچدی را فعال کردم، به امید اینکه با تصاویر مسحور کننده رو به رو شوم. پس از یک دقیقه فیلمبرداری، حجم کلیپ تنها ۸۱ مگابایت شد! ویدئو دارای افت فریم مشهودی بود که دلیل آن به خاطر سرعت ضبط ۱۵ فریم بر ثانیه بود. به شخصه بعید میدانم این ایراد در نسخه فاینال این گوشی در بازار وجود داشته باشد که اگر باشد، ایراد بزرگی برای پی ۶ محسوب خواهد شد.
برایم هورا بکشید
وقتی یک گوشی با چنین اندام ظریفی دارید، ممکن است ترس شما را بردارد که پس باتری آن کجاست؟! به خصوص که توسط کاربر غیر قابل دسترس باشد. بهتر است بگوییم که چندان نگران نباشید، چرا که هواوی از یک نمونه ۲۰۰۰ میلیآمپری در چنین جثه ظریفی بهره گرفته تا حداقل یک هورا برای طراحان آن بکشیم. توان باتری گوشی در حد رویایی نیست اما کاربر را راضی نگاه خواهد داشت.
از نظر امکانات ارتباطی، هر چی بخش تنظیمات را زیر و رو کردیم، گزینهای به نام NFC نیافتیم! اما در سایر موارد ایراد خاصی بر پی ۶ وارد نیست. ولی در بخش حافظه داخلی چه؟! ظاهرا هواوی عهد بسته که فقط از ۸ گیگابایت استفاده کند (موردی که در اسند میت نیز وجود داشت) و فقط باید خدا را شکر کرد که درگاه کارت حافظه جانبی وجود دارد، اما از آنجایی که تنها 4.7 گیگابایت از فضای داخلی در اختیار کابر قرار دارد، حداقل در این بخش نمیشود به گوشی لبخند پر رنگی را تحویل داد!
آخر من را میخواهید یا نه؟!
قرار است که اسند پی ۶ در سه رنگ مشکی، سفید و صورتی کمرنگ وارد بازار شود. به طور حتم قیمت عاملی تعیین کننده در خواستنی بودن این گوشی خواهد بود، محصولی که با ظاهر فریبنده و دلربای خود، از پشت ویترین به هر رهگذری چشمک میزند! طبق شنیدهها، قیمت اولیه این مدل در بازار چیزی در حدود1.300.000 تا 1.400.000 تومان خواهد بود که برای یک تازه وارد باربی، رقم معقولی به حساب میآید.
به طور حتم پی ۶ رقبای زیادی را در اطراف خویش خواهد دید که هر کدام سعی خواهند کرد به بهانههای مختلف و از روی حسودی، از محبوبیت این گوشی زیبا بکاهند. اما بهترین استراتژی که میتواند سبب شود تا پای پی ۶ در بسیاری از خانهها باز شود، گستردگی عرضه کالا در کنار قیمت مناسب است، امری که هواوی به خوبی ثابت کرده برای قیمتهای رقابتی، آمادگی همه گونه چالشی را دارد.
پس اگر حدس ما درست از آب در بیاید، از این گوشی در آینده نزدیک بسیار بیشتر خواهید شنید و آن را در دستان بسیاری از افراد خواهید دید، جایی که گوشی به شما میگوید: با لبخند به من نگاه کن!
لبخند
استایل بسیار زیبا و دلربا
بدنه نازک و وزن کم
نمایشگر با کیفیت
پخش چند رسانهای مطلوب
باتری قابل قبول
اشک
حافظه داخلی کم
حضور کلیدهای مجازی در اکثر فضاها
عملکرد نه چندان جالب دوربین در نور کم
مشخصات فنی
ابعاد: 132.7×65.5×6.2 میلیمتر
وزن: 120 گرم
نمایشگر: 4.7 اینچ لمسی با وضوح تصویر 720×1280 پیکسل
سیستم عامل: اندروید نسخه 4.2.2
دوربین: 8 مگاپیکسل با فلاش LED، فیلمبرداری فول اچدی