• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بررسی موتورولا RAZR MAXX‌ :

ناهید

متخصص بخش
گوشی RAZR MAXX كمپانی موتورولا كه فقط 9 میلیمتر ضخامت دارد براساس استانداردهای مدرن و امروزی نیز یك گوشی هوشمند باریك محسوب می شود و توان باتری آن در مقایسه با مدل های قبلی ، بالاتر است و حتی به نسبت گوشی های اچ تی سی One X و ال جی Optimus 4X HD و حتی سامسونگ Galaxy S III نیز مدت زمان بیشتری شارژ را حفظ می كند. لوازم جانبی متعددی برای این گوشی طراحی شده است كه كارایی آن را افزایش می دهد. مزایا :

• باتری 3300mAh در ساختار باریك و مقاوم 9 میلیمتری ، ساختار KEVLAR در قاب پشت
• پشتیبانی چهارباند GSM و چهار باند 3G با HSDPA و HSUPA
• صفحه نمایش لمسی خازنی 4.3 اینچ Super AMOLED با وضوح 960 x 540)qHD پكسل) و شیشه ضد خش Gorilla
• پردازنده دوهسته ای 1.2GHZ ARM Cortex-A9 ، پردازنده گرافیك PowerVR SGX540 ، تراشه TIOMAP 4430 و 1GB ROM
• نسخه 4.0.4 سیستم عامل آندروید (ICS) با منوی شخصی
• دوربین 8 مگاپیكسل با كانون اتوماتیك ، فلاش LED ، تشخیص چهره ، Geotagging و دوربین ثانویه 1.3 مگاپیكسل در قاب جلو
• فیلمبرداری در وضوح 1080P در 30fps
• Wi-Fi Hotspot ، Wi-Fi b/g/n و DLNA
• GPS با A-GPS و قطب نمای دیجیتال
• 16GB حافظه داخلی و محل كارت حافظه MicroSD
• شتاب سنج و حسگر Proximity
• سوكت صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری
• پورت MicroUSB (شارژ) و نسخه 4.0 بلوتوث استریو با LE و A2DP
• پورت استاندارد MicroHDMI ، سازگاری Web Top (پایه ها جداگانه به فروش می رسند)
• شماره گیری هوشمند ، شماره گیری صوتی
• ویرایشگر مستندات Office
• نرم افزار MotoPrint برای چاپ كردن مستندات Office
• برطرف كردن نویز با یك میكروفن ثانویه اختصاصی
• پشتیبانی ویدئوی Divx / Xvid / H.264

معایب :

• اندازه بزرگتر در مقایسه با گوشی هایی كه اندازه صفحه نمایش آنها یكسان است
• صفحه نمایش از ماتریس PenTile استفاده می كند و كمی تار است
• رادیو FM ندارد
• كلید اختصاصی دیافراگم ندارد
• باتری توسط كاربر قابل تعویض نیست

طراحی :

موتورولا RAZR MAXX داخل یك جعبه استاندارد قرار دارد كه در آن یك سری لوازم جانبی موردنیاز مشاهده می شود و از آنها می توان به یك شارژر جمع وجور كه از كابل MicroUSB استفاده می كند ، یك هدست یك تكه ای و دفترچه راهنمای كاربر اشاره كرد. هدست متفاوت از هدست موجود در جعبه RAZR XT910 است. این گوشی دارای 16GB حافظه داخلی است و محل كارت حافظه MicroSD ندارد.

ابعاد این گوشی 130.7 x 68.9 x 9 میلیمتر است و از RAZR معمولی 1.9 میلیمتر قطورتر می باشد. وزن آن نیز 145 گرم است. ساختار موتورولا RAZR MAXX مانند RAZR XT910 است و طراحی منحصربفرد آن ، این گوشی را از مدل های سامسونگ و اچ تی سی تفكیك می كند. لبه های این گوشی طبق معمول مدل های قبلی ، گرد نیست و در قاب جلوی آن نیز شیشه محافظ و ضد خش Gorilla وجود دارد. ساختار KEVLAR قاب پشت بخوبی قابل تشخیص است و نمایی مانند كربن - فيبر به گوشی می دهد كه این ساختار در بسیاری از اجناس لوكس حتی در ماشین های مدل بالا نیز وجود دارد. از طرفی دیگر به راحتی نمی توان این گوشی را از مدل های غیر MAXX تفكیك كرد.
حسگر Proximity و حسگر نور محیط در بالای صفحه نمایش همراه با دوربین ثانویه 1.3 مگاپیكسل قرار دارند. درصورت داشتن پیام / تماس ناموفق ، LED هشدار به رنگ آبی چشمك می زند. خروجی صدای گوشی نیز در این قسمت زیر لوگوی موتورولا مشاهده می شود. لوگوی موتورولا روی یك پلاك فلزی حك شده است كه روی زمینه مشكی زیبایی خاصی دارد. چهار كلید لمسی خازنی زیر صفحه نمایش قرار دارد كه عبارتند از منو ، Back ، Home و جستجو. حفره میكروفن نیز در این قسمت وجود دارد.
سه پورت ارتباطی بالای گوشی قرار دارند كه دارای یك پوشش پلاستیكی محافظ می باشند. پورت هایی مانند سوكت صوتی 3.5 میلیمتری ، پورت MicroUSB و MicroHDMI پوشش محافظ ندارند و با مرور زمان گردوخاك در آنها جمع می شود.
محفظه میكروسیمكارت و محل كارت حافظه MicroSD در طرف چپ گوشی وجود دارد كه دارای یك پوشش پلاستیكی مشترك می باشد. كارت حافظه را به راحتی می توان جابجا كرد اما بیرون آوردن سیمكارت كار ساده ای نیست.
كلید بزرگ پاور / قفل و كلید ولوم در طرف راست موتورولا RAZR وجود دارد. نمای كلید پاور / قفل از كلید ولوم متفاوت است و با لمس نیز به راحتی می توان آنها را از یكدیگر تشخیص داد. كلیدهای ولوم اندازه كوچكی دارند و كار كردن با آنها چندان راحت نیست. در پایین موتورولا RAZR MAXX سوكتی وجود ندارد.
قاب پشت گوشی یكپارچه است و درب باتری ندارد. ساختار فیبر KEVLAR منحصربفرد است و لمس آن مانند یك سطح لاستیكی بنظر می رسد كه در دست گرفتن گوشی را آسان تر می كند. قسمت بالای قاب پشت برآمدگی بیشتری دارد كه لنز دوربین 8 مگاپیكسل ، فلاش LED و بلندگو روی آن قرار می گیرد. میكروفن ثانویه برای برطرف كردن نویز نیز در قاب پشت وجود دارد. باتری دارای توان 3300mAh است و توسط كاربر قابل تعویض نیست. باتری در حالت آماده بكار تا 607 ساعت و در مكالمه مداوم تا 17 ساعت و 40 دقیقه دوام می آورد.
موتورولا RAZR MAXX به راحتی در جیب جا می گیرد و در دست گرفتن آن آسان تر از گوشی RAZR XT910 است و از استحكام لازم برخوردار می باشد. پوشش KEVLAR در قاب پشت به زیبایی گوشی می افزاید. علیرغم وجود پوشش Gorilla در قاب جلو باید قسمت فوقانی گوشی را در برابر نفوذ آب محافظت نمایید.

 

ناهید

متخصص بخش
صفحه نمايش :
موتورولا RAZR MAXX از یك صفحه نمایش Super AMOLED در اندازه 4.3 اینچ استفاده می كند كه تراكم پیكسل آن 256 PPi است. در این صفحه نمایش از تكنولوژی ماتریس Pentile استفاده شده است و زوایای دید عالی و كنتراست بالایی دارد. میزان خوانایی صفحه نمایش زیر نور خورشید رضایت بخش است.

ساختار منو :

این گوشی ابتدا با نسخه Gingerbread آندروید از راه رسيد و سپس به ICS ارتقاء یافت كه علاوه بر نسخه سیستم عامل ، منوی موتورولا نیز تاحدودی به روزرسانی شد. صفحه قفل به سبك سایر گوشی های آندروید است و میانبرهایی را به ویژگی هایی كه اغلب استفاده می شوند ، فراهم می كند. این صفحه از ویژگی ، "كشیدن انگشت بیرون از دایره " برای اجرای شماره گیر ، نرم افزار پیام رسانی ، دوربین یا باز كردن قفل گوشی استفاده می كند. در عوض drag كردن ، با ضربه زدن روی آیكن كلید و ضربه زدن روی آیكن نرم افزار موردنظر می توانید آن را اجرا كنید. سوئیچ زنگ نیز وجود دارد. صفحه قفل را می توان با یك سری گزینه های دیگر نیز شخصی كرد كه این گزینه ها عبارتند از بازكردن قفل با چهره ، PIN استاندارد ، رمز و طرح ها كه قفل را باز می كنند.

m4.jpg
m3.jpg
m2.jpg
m1.jpg
صفحه اصلی از پنج پنل تشكیل شده است كه می توان در كنار آنها مرور كرد. با ضربه زدن روی كلید Home به پنل میانی می روید و با ضربه دیگر حالت پیش نمایش اجرا می شود كه می توان به سرعت به هر یك از صفحات اصلی رفت. امكان اضافه / حذف كردن پنل های صفحه اصلی یا استفاده از زوم با نیشگون گرفتن صفحه برای اجرای حالت پیش نمایش وجود ندارد. در حالت پیش نمایش نمی توان پنل ها را دوباره مرتب كرد.
m6.jpg
m5.jpg
موتورولا RAZR MAXX لیستی طولانی از Widgets اختصاصی را روی صفحه اصلی ارائه می دهد كه به راحتی می توان اندازه Widgets را تغییر داد. برای این كار كافی است انگشت خود را روی یك Widget قرار دهید. با تغییر اندازه یك Widget ، ظاهر آن نیز تغییر می كند و براساس Widget با تغییر اندازه ، اطلاعات كمتر یا بیشتری را نشان می دهد.
m10.jpg
m9.jpg
m8.jpg
بخش هشدار بصورت كشویی از بالای صفحه باز می شود و دكمه های سوئیچ سریع یا چیزی مانند آن ندارد. پنج میانبر در پایین صفحه وجود دارد كه میانبر مركزی ، فهرست كشویی نرم افزار را باز می كند و چهار میانبر دیگر را به راحتی می توان برای نرم افزارهای دلخوه (حتی یك بوك مارك یا لیست پخش) تنظیم كرد. امكان ایجاد پوشه نیز وجود دارد و فقط كافی است یك آیكن را روی آیكن موردنظر بكشید. كاربر می تواند كلید Home را نیز برای اجرای یك نرم افزار تنظیم كند تا با دو بار كلیك نرم افزار مربوطه اجرا شود.
m13.jpg
m12.jpg
m11.jpg
لیست كشویی نرم افزار دارای چندین صفحه است كه بطور افقی می توان در آنها مرور كرد. هر صفحه به صورت یك ماتریس 4x5 از آیكن ها می باشد. گزینه تغییر دادن ترتیب در تفكیك آیكن ها دیگر وجود ندارد. لیست كشویی نرم افزار نیز دارای یك میانبر به بازار آندروید است. یك ویژگی جالب ، Groups نام دارد كه پیش فرض آن ، همه نرم افزارها ، نرم افزارهای جدید و دانلود شده است. كاربر می تواند گروههای اختصاصی ایجاد كند و برای آنها آیكن های اختصاصی تعیین نماید. همچنین می توانید آن گروهها را بعنوان میانبر روی صفحه اصلی یا حتی در پنل نرم افزار در پایین صفحه برای ایجاد یك لیست دیگر از نرم افزارها قرار دهید.
m16.jpg
m15.jpg
m14.jpg
گروه نرم افزار جدید بعنوان Task Switcher بكار می رود. علاوه براین یك Task manager نیز وجود دارد. كاربر می تواند چندین نرم افزار را انتخاب كند و آنها را ببندد یا به لیست Auto-end اضافه نماید.
m18.jpg
m17.jpg



 

ناهید

متخصص بخش
تماس و دفترچه تلفن :

مخاطبین بخشی از نرم افزار Phone می باشند كه طرح آن نسبتا استاندارد است. لیستی از تمامی مخاطبین در اختیار كاربر قرار می گیرد كه براساس الفبا تفكیك شده اند. نوار مرور الفبا نیز فراهم شده است كه سریعا كاربر را به یك مخاطب می رساند. مخاطبین سریع نیز برای دسترسی آسان به بعضی ویژگی ها وجود دارند.


t3.jpg
t2.jpg
t1.jpg
مخاطبین را می توان با چندین سرویس شامل فیس بوك ، توییتر و ... همگامسازی كرد. مشاهده یك مخاطب نیز نسبتا استاندارد است اگرچه گزینه "تاریخچه تماس" یك Pop-Up با تاریخچه ارتباط برای هر مخاطب ایجاد می كند.
t4.jpg
علاوه بر زمینه های از پیش تنظیم شده می توان زمینه های جدید را نیز به دفترچه تلفن اضافه كرد. محدودیتی برای زمینه هایی كه به یك مخاطب اضافه می شوند وجود ندارد. كاربر می تواند برای مخاطبین لینك قرار دهد كه اطلاعات مخاطب را از چندین سرویس در یك محل جمع آوری می كند.
t6.jpg
t5.jpg
علاوه براین مخاطبین را می توان ستاره دار كرد تا آنها در Favorites Tab نرم افزار Phone قرار گیرند یا می توان آنها را بصورت گروه مرتب كرد.
t9.jpg
t8.jpg
t7.jpg
موتورولا RAZR MAXX در طول مكالمه مشكل آنتن دهی ندارد و صدای آن واضح و بلند است. میكروفن ثانویه در این گوشی ، نویز محیط را در طول مكالمه برطرف می كند. به محض دریافت تماس ، منویی مانند صفحه قفل ظاهر می شود كه با استفاده از آن می توانید یك تماس را پذیرش / رد كنید و این شامل رد تماس با SMS نیز می شود.
t12.jpg
t11.jpg
t10.jpg
این گوشی دارای شماره گیری هوشمند است. این ویژگی در هر زمان فقط یك مخاطب را نشان می دهد و می توان از مكان نمای پایین برای مشاهده سایر موارد استفاده كرد.
t15.jpg
t14.jpg
t13.jpg
فرمان های صوتی نیز از طریق یك میانبر در شماره گیر در اختیار كاربر قرار می گیرد كه از آنها می توان برای شماره گیری ، ارسال پیام ، پخش آهنگ و چند گزینه دیگر استفاده كرد. با فشار دادن و نگه داشتن انگشت روی كلید Search ، ویژگی فرمان صوتی پیش فرض آندروید ارائه می شود.
t16.jpg
Log تماس در شماره گیر ادغام شده است و چند ترفند خاص دارد. نخست اینكه هر ورودی تماس دارای چندین فلش است. فلش سبز برای تماس های ارسالی ، آبی برای دریافتی و قرمز برای تماس های ناموفق. تماس های ارسالی / دریافتی به یك مخاطب گروهبندی می شود و فلش ها نیز توالی تماس ها با مخاطب را نشان می دهد. علاوه براین با فشار دادن و نگه داشتن انگشت روی یك ورودی Log تماس می توانید "اضافه شدن به كارها" را انتخاب كنید كه به موجب آن یك یادآوری در نرم افزار Tasks (كارها) قرار می گیرد.
t19.jpg
t18.jpg
t17.jpg
گوشی می تواند Caller ID برای تماس دریافتی را با صدای بلند بخواند ، برای مخاطبین زنگ های شخصی تعیین كند یا تماس های آنها را مستقیما به پست صوتی ارسال نماید. گزینه ای برای دستگاه های سازگار كمك شنوایی نیز وجود دارد.
پیام :

تمامی ویژگی های پیام رسانی در نر م افزار Messaging قرار می گیرند. این بخش دارای یك صندوقچه پستی یكپارچه ، پیام رسانی متنی استاندارد ، Gmail ، فیس بوك و توییتر است. بخش SMS و MMS طبق معمول گوشی های آندروید است که دارای قابلیت پیام رسانی زنجیره ای می باشد و صفحه ایجاد پیام نیز منوی ساده و مناسبی دارد. برخلاف شماره گیر ، زمینه دریافت کننده در منوی ایجاد پیام دارای "جستجوی هوشمند" است که با وارد کردن نام مخاطب ، پیشنهادهای گوشی فورا نشان داده می شود. کادری که با ضربه زدن روی صفحه ایجاد می شود دارای یک ردیف است اگرچه در صورت نیاز می توان آن را به سه ردیف افزایش داد.

p2.jpg
p1.jpg
با فشار دادن و نگه داشتن انگشت در منطقه این کادر به ویژگی هایی مانند Cut ، کپی و Paste دسترسی پیدا می کنید. متن کپی شده را به آسانی می توان در نرم افزارهایی مانند ایمیل ، یادداشت ، چت و ... paste کرد. تبدیل SMS به MMS آسان است و با اضافه کردن محتوای چند رسانه ای به پیام بطور اتوماتیک به MMS تبدیل می شود. کاربر می تواند فقط یک عکس یا فایل صوتی را به متن اضافه کند یا برحسب نیاز خود از ویرایشگر کامل MMS استفاده نماید.
p4.jpg
p3.jpg
ایمیل نیز بخشی از نرم افزار پیام رسانی است که نرم افزار Gmail و نرم افزار استاندارد ایمیل آندروید برای آن وجود دارد. در Gmail از ویژگی های گروهی پشتیبانی می شود و امکان آرشیو ، برچسب گذاری یا حذف چندین ایمیل را فراهم می کند. کاربر می تواند Push email یا زمانبندی به روز رسانی اتوماتیک را فعال کند. گزینه ای برای همگامسازی از طریق Wi-Fi نیز وجود دارد که بدین ترتیب در هزینه های داده صرفه جویی می شود.
p6.jpg
p5.jpg
نرم افزار پیام رسانی نیز برای Gmail و سایر سرویس ها بكار می رود و علاوه بر حالت مشاهده مكالمه ، از ویژگی های گروهی نیز پشتیبانی می كند. این نرم افزار ، ایمیل ها را در یك خط گروهبندی می كند و با ضربه زدن روی آن لیستی از تمامی ایمیل ها در حالت مكالمه ظاهر می شود كه فقط بصورت حالت پیش نمایش است و مانند Gmail ، ایمیل های كامل را در لیست نشان نمی دهد.
p8.jpg
p7.jpg
می توان ایمیل هایی را كه دارای پیوست می باشند نیز مشاهده كرد و یا ایمیل ها را درعوض تاریخ براساس اهمیت ، تفكیك نمود. شما می توانید این نرم افزار را تنظیم كنید تا دو ، سه یا چهار خط از پیش نمایش برای هر ایمیل را نشان دهد. خط بالا همواره برای فرستنده در نظر گرفته می شود. كاربر می تواند یك ویژگی را برای كشیدن انگشت در جهت چپ به راست و راست به چپ روی ایمیل ها در لیست تعیین كند. ویژگی های موجود شامل علامتگذاری بعنوان خوانده شده / نشده ، انتقال یا حذف است.
p10.jpg
p9.jpg
نرم افزار پیام رسانی از ویژگی های ساده حركات و اشارات نیز پشتیبانی می كند. می توان آن را به هشت ردیف افزایش داد. در طول تایپ ، شمارشگر سریع كاراكتر نیز علاوه بر شمارشگر بخش های پیام ، فراهم شده است. ویژگی جالب دیگر ، تم تیره نام دارد كه طبق پیش فرض فعال شده است و از یك زمینه مشكی برای به حداقل رساندن مصرف انرژی روی صفحه نمایش AMOLED استفاده می كند.
p13.jpg
p12.jpg
p11.jpg
در موتورولا RAZR MAXX دو گزینه برای وارد کردن متن فراهم شده است که یکی صفحه کلید استاندارد QWERTY موتورولا و دیگری صفحه کلید Swype است که از تکنولوژی کشیدن انگشت روی صفحه برای افزایش سرعت تایپ استفاده می کند. در این روش گوشی کلمه مورد نظر را تشخیص می دهد یا کاربر از میان لیست پیشنهادی می تواند یک کلمه را انتخاب کند.





p16.jpg
p15.jpg
p14.jpg
درصورت داشتن یك بلوتوث یا صفحه كلید USB می توانید طرح صفحه كلید US International را فعال كنید. اگر یك ماوس یا كلید حركتی را استفاده می كنید سرعت مكان نما نیز قابل تنظیم است. این تنظیمات درصورت داشتن یك پایه و استفاده از گوشی بعنوان جایگزین PC بسیار سودمند است.
p19.jpg





p18.jpg
p17.jpg
موسیقی :

موتورولا RAZR MAXX دارای یك نرم افزار اختصاصی برای پخش موسیقی است كه شباهت بسیاری به گالری دارد. زیرگروههای موجود در این قسمت شامل فهرست من ، Podcasts ، رادیوی اینترنتی و سرورهای DLNA است. پس از رفتن به "فهرست من" منویی ظاهر می شود كه تاحدودی مانند دفترچه تلفن كار می كند و دارای یك ویژگی مانند مخاطبین سریع است. می توان تراك ها را براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفكیك شده اند مشاهده كرد ، همه آهنگ ها را مشاهده نمود یا از لیست پخش استفاده كرد.

mu6.jpg
mu5.jpg
mu4.jpg
صفحه اطلاعات از میانبرهای سریع قابل دسترسی است كه اطلاعات خواننده ، رویدادهای مربوطه ، عكس ، موزیك ویدئو ، آلبومها و گزینه ای برای مرور در خوانندگان همانند است.
mu10.jpg
mu9.jpg
mu8.jpg
mu7.jpg
در هر حال ، زمانی كه در منوی پخش قرار دارید می توانید جلد آلبوم را مشاهده كنید و میانبرهایی برای به اشتراك گذاشتن آهنگی كه به آن گوشی می دهید روی یك شبكه اجتماعی نیز وجود دارد.
mu14.jpg
mu13.jpg
mu12.jpg
mu11.jpg
تنظیمات صوتی بسیاری برای پخش از طریق هدفون و بلندگو فراهم شده است. استریوی سه بعدی ، سینمای خانگی ، Live Stage یا Custom برای هدفون وجود دارد كه شامل باس ، بالانس ، Brilliant Treble و Vocalizer نیز می شود اما تنظیمات واقعی اكولایزر مشاهده نمی شود. درصورت تمایل می توانید اكولایزر را غیرفعال كنید. برای پخش موسیقی از طریق بلندگو فقط تنظیمات اكولایزر Custom فراهم شده است. نرم افزار پخش موسیقی بطور اتوماتیك متن شعر برای آهنگ در حال پخش را ارائه می دهد و آن را به سبك كارائوكه نشان می دهد. با ضربه زدن روی شعرهای دو ردیفی می توان كل شعر آهنگ را مشاهده كرد.
mu16.jpg
mu16.jpg
این برنامه دارای گزینه های بسیاری برای DLNA است. شما می توانید ادامه پخش تراك را روی یك دستگاه DLNA دیگر انتخاب كنید ، آن را به سرور DLNA كپی كنید ، فهرست موسیقی گوشی را روی DLNA به اشتراك بگذارید و حتی گزینه هایی وجود دارد كه به سایر دستگاه ها امكان می دهد آهنگ ها را به گوشی آپلود كنند یا پشتیبانی Xbox را فعال نمایند.
mu18.jpg
mu17.jpg

از طریق گالری استاندارد یا نرم افزار Files می توانید به وبدئوها دسترسی پیدا كنید. در گالری نیز همان منو و حالت مشاهده افقی سه بعدی وجود دارد. نرم افزار پخش ویدئو از فرمت های مختلف پشتیبانی می كند. ویدئوها روی صفحه نمایش گوشی بخوبی مشاهده می شوند. پورت MicroHDMI بسیار سودمند است و از این گوشی می توان بعنوان پخش ویدئو برای HDTV استفاده كرد.
mu2.jpg
mu1.jpg
گزینه های پخش ویدئو محدود به جلو / عقب بردن كلیپ ، سوئیچ بین نسبت اورجینال و نسخه تمام صفحه است. تنظیمات روشنایی ، پشتیبانی زیرنویس و ... وجود ندارد. می توان از بازار آندرويد نرم افزار دیگری را برای پخش ویدئو انتخاب كرد.
mu3.jpg
 

ناهید

متخصص بخش
دوربین :

این گوشی به یك دوربین 8MP مجهز است كه حداكثر وضوح آن 3264 x 2448 پیكسل می باشد. دوربین همچنین دارای یك فلاش LED است كه به گرفتن عكس در محیطهای تاریك كمك می كند. منوی دوربین بسیار ساده است. در طرف راست نمایاب ، كلید مجازی دیافراگم همرا با سوئیچ دوربین جلو / عقب و سوئیچ عكاسی / فیلمبرداری وجود دارد. در طرف چپ نیز میانبر گالری مشاهده می شود كه نمونه كوچك آخرین عكس را نشان می دهد. نوار كشویی زوم دیجیتال نیز در این قسمت قرار دارد. یك ردیف تاشو از میانبرها در پایین صفحه وجود دارد كه شامل جلوه های ویژه ، صحنه ها ، حالت عكسبرداری ، تنظیم نوردهی و كنترل فلاش (فعال/غیرفعال/اتوماتیك) است. از حالت عكسبرداری می توان حالت تك عكسی ، چند عكسی ، پانوراما یا Self-Timer (زمان دادن به دوربین برای گرفتن عكس) را انتخاب كرد.

do2.jpg
do1.jpg
صحنه ها دارای حالت هایی مانند اسپرت ، ماكرو یا اتوماتیك می باشند. گزینه ای برای geotagging عكس ها نیز وجود دارد كه این اطلاعات بطور اتوماتیك در زمان به اشتراك گذاشتن عكس ها ارائه می شود. گزینه صفحه گسترده نیز عكس ها را در نسبت صفحه 16:9 ایجاد می كند كه در آن ، تصاویر نمایاب و گالری در حالت تمام صفحه ، صفحه نمایش را پر می كنند. این گوشی از كانون لمسی نیز پشتیبانی می كند كه اگرچه این ویژگی اغلب با وقفه كار می كند. كیفیت تصاویر دوربین ، رضایت بخش است.
do4.jpg
do3.jpg
موتورولا RAZR MAXX در وضوح 1080P در 30fps فیلمبرداری می كند. منوی دوربین فیلمبرداری مانند دوبین عكاسی است اگرچه بعضی گزینه های آن تغییر كرده است. گزینه صحنه ها از منوی دوربین عكاسی با گزینه صحنه های صوتی جایگزین شده اند. علاوه براین حالت استریو ، كاهش باد ، كنسرت ، بالانس و صحنه های صوتی دوربین جلو وجود دارد كه از دو میكروفن برای تناسب صدا با یك موقعیت خاص استفاده می كنند. جلوه های ویژه و گزینه های میزان نوردهی نیز فراهم شده است.
do6.jpg
do5.jpg
كاربر می تواند تثبیت كننده ویدئو را فعال كند. دوربین پیش از آغاز فیلمبرداری می تواند كانون را تنظیم كند كه این كار با فشار دادن و نگه داشتن كلید دیافراگم مجازی انجام می شود. كانون اتوماتیك مداوم وجود ندارد تا بطور اتوماتیك در حین حركت ، دوباره كانون را تنظیم كند اگرچه برای تنظیم دستی آن می توانید روی صفحه ضربه بزنید. ویدئوها در فایل های MP4 با صدای استریو ذخیره می شوند.
سایر امكانات :

نرم افزار گالری طراحی جالبی دارد و زمانی كه ان را اجرا می كنید از توده مجازی عكس ها برای زمینه استفاده می كند. با ضربه زدن روی این عكس ها اتفاقی نمی افتد و برای دسترسی به آنها باید به زیر گالری های نوار دوربین ، فهرست من ، آن لاین ، دوستان یا Motocast بروید. مرور در گالری های محلی مانند عكس های استاندارد در آلبوم ها است. با استفاده از Timeline ، برچسب ها یا پوشه می توان حالت مشاهده را تغییر داد. به موجب یك گزینه جالب می توان عكس ها را براساس محلی كه در آن گرفته شده اند ، گروهبندی كرد.

sa2.jpg





sa3.jpg
sa1.jpg
با چرخاندن گوشی به حالت افقی ، حالت مشاهده افقی 3D مانند Cover Flow ایجاد می شود كه با جلوه های ویژه سایه ، همراه است. زیر گالری های آن لاین و دوستان در ارتباط با آلبوم های عكس آن لاین برای كاربر و دوستان وی می باشد كه از Picasa ، فیس بوك ، Flicker و Photobucket پشتیبانی می كند. زوم با نیشگون گرفتن صفحه ، سرعت كافی ندارد و دو بار ضربه زدن روی صفحه با انیمیشن نمی باشد. مرور و جستجو به اندازه كافی سریع است.
sa6.jpg
sa5.jpg
sa4.jpg
به اشتراك گذاشتن عكس ها از طریق گالری RAZR MAXX كار ساده ای است و از طریق بلوتوث ، ایمیل ، پیام متنی و هر یك از سرویس های اشتراك عكس صورت می گیرد. همچنین می توان یكی از این حساب ها را برای آپلود سریع تنظیم كرد. گزینه آپلود سریع ، عكس انتخابی را با یك ضربه به سرویس انتخابی آپلود می كند اما این ویژگی درصورت انتخاب چندین تصویر كار نمی كند.
sa8.jpg
sa7.jpg
گالری RAZR MAXX دارای قابلیت ویرایش است و امكان چرخاندن ، بریدن بخشی از عكس یا برچسب گذاری عكس را فراهم می كند. با رفتن به حالت پیشرفته به گزینه های جلوه های ویژه روشنایی ، رنگ و ... دسترسی پیدا می كنید.
sa12.jpg
sa11.jpg
sa10.jpg
sa9.jpg
موتورولا RAZR MAXX دارای گزینه های ارتباطی کامل است و از چهار باند GSM/GPRS/EDGE و چهار باند HSDPA پشتیبانی می کند. هر دو نسخه این گوشی حداکثر سرعت 14.4Mbps HSDPA و 5.76Mbps HSUPA را ارائه می دهند. از گزینه های ارتباط محلی این گوشی می توان به Wi-Fi a/b/g/n با پشتیبانی DLNA و بلوتوث 4.0 با LE اشاره کرد. قابلیت Hotspot موبایل نیز در موتورولا RAZR MAXX وجود دارد.
اين گوشی دارای پورت MicroUSB و يك پورت MicroHDMI است. با استفاده از يك كابل مناسب HDMI (در جعبه گوشی وجود ندارد) می توان موتورولا RAZR MAXX را به يك HDTV وصل كرد. پورت MicroHDMI همچنين با پايه ها نيز مورد استفاده قرار می گيرد.
موتورولا RAZR MAXX دارای نرم افزار MotoPrint است كه وصل كردن آن را به یك چاپگر روی شبكه محلی Wi-Fi آسان می كند و می تواند انواع مستندات Office ، فایل های PDF ، ایمیل ها ، ورودی های تقویم و اطلاعات مخاطب را چاپ كند. فقط كافی است از طریق جستجوی اتوماتیك ، جستجوی دستی ، جستجو در Homegroup و سایر گزینه ها ، چاپگر را پیدا كنید.

sa14.jpg
sa13.jpg
نرم افزار Motocast موتورولا امكان دسترسی به فایل های ذخیره شده روی كامپیوتر را از طریق اینترنت فراهم می كند یعنی همواره ارتباط داده دارید و می توانید یك فایل را از كامپیوتر خود بگیرید. همچنین از طریق هر مرورگر وب و با مرور در Mymotocast.com می توانید به فایل ها دسترسی پیدا كنید.
sa18.jpg
sa17.jpg
sa16.jpg
sa15.jpg
نرم افزار از پیش نصب شده Citrix Reciever نیز در این گوشی وجود دارد كه درواقع یك نرم افزار تداعی كننده desktop است و دسترسی به ویندوز كامل كه در PC مجازی اجرا می شود را فراهم می كند و شما می توانید نسخه های desktop از Excel ، Word و سایر نرم افزارها را اجرا نمایید. Reciever همچنین به شما كمك می كند تا مستندات خود را همگامسازی نمایید. با وصل كردن گوشی به یك مانیتور ، صفحه كلید و ماوس (یا استفاده از پایه) می توانید تجربه كاملی از desktop ایجاد كنید.
sa20.jpg
sa19.jpg
لازم به ذكر است كه سرویس PC مجازی رایگان نیست ، اما نرم افزار Reciever را می توان بصورت رایگان دانلود كرد. نرم افزار ازپیش نصب شده دیگری برای كاربران تجاری فراهم شده است كه GotoMeeting نام دارد و امكان كنفرانس وب با چت تصویری را برای حداكثر 25 نفر فراهم می كند كه می توانید ارائه و صفحه مانیتور خود را با آنها به اشتراك بگذارید.




sa22.jpg
sa21.jpg
این گوشی با پایه Lapdock 500 Pro به یك نت بوك 14 اینچ آندرویدی با صفحه كلید كامل QWERTY و یك صفحه لمسی بزرگ تبدیل می شود كه بالای صفحه آن یك دوربین مكالمه تصویری وجود دارد و علاوه بر آن دارای پورت Ethernet ، پورت VGA برای وصل شدن به پروژكتور ، دو پورت هاست USB و یك محل كارت حافظه SD است.
sa23.jpg
نرم افزار Webtop منویی را برای آن فراهم می كند كه تناسب بیشتری با شكل لپ تاپ دارد و دارای ویندوز ، پایه میانبر نرم افزار در پایین و یك مرورگر فایرفاكس در حد desktop است و نسخه موبایل نیست.
sa24.jpg
دو پایه دیگر این گوشی شامل HD Station و HD Dock می باشند كه هر دوی آنها گوشی را شارژ می كنند و می توان به آسانی بلندگوهای بیرونی و HDTV را وصل كرد و از نرم افزار فایرفاكس desktop استفاده نمود. HD Station همچنین دارای سه پورت USB است كه از آنها می توان برای وصل كردن صفحه كلید ، ماوس و حافظه بیرونی استفاده كرد.
sa26.jpg
منوی مرورگر ساختار ساده ای دارد و بجز صفحه وب فقط نوار آدرس و آیکن بوک مارک روی صفحه قابل مشاهده است که با مرور بطرف پایین صفحه ، آنها نیز محو می شوند. با ضربه زدن روی کلید منو ، شش دکمه مجازی جدید بصورت pop-up ایجاد می شود که با استفاده از آنها می توان یک tab جدید باز کرد ، بوک مارک را باز نمود ، بین tabs سوئیچ کرد ، صفحه را دوباره پردازش نمود و به صفحه بعدی رفت. آخرین دکمه گزینه های بیشتری را ارائه می دهد که شامل کپی متن ، پیدا کردن روی صفحه و ... است.
sa28.jpg
sa27.jpg
منوی تنظیمات كامل شامل گزینه های جالبی است برای مثال می توانید موتور جستجوی خود را روی Yahoo یا Bing تنظیم كنید ، اندازه متن و سطحی را كه دو بار ضربه زدن روی آن زوم می كند را تعیین نمایید. مرورگر چندین ویژگی را نیز از نسخه desktop خود گرفته است. برای مثال در زمان جستجوی یك مورد ، اگر مرورگر اطمینان داشته باشد كه شما روی یك نتیجه خاص جستجو كلیك می كنید بارگذاری آن صفحه را آغاز می كند و در نتیجه سریعتر باز می شود.
sa30.jpg
sa29.jpg
می توان این ویژگی را تنظیم كرد تا فقط در Wi-Fi كار كند و در مصرف داده صرفه جویی شود. حالت "ناشناس" نیز وجود دارد كه تنظیم كلی برای آن فراهم نشده است با اینحال می توانید Tab های ناشناس و مجهول را باز كنید. منوی سوئیچ Tab درست مانند لیست نرم افزارهای اخیر است و با كشیدن انگشت بطرف خارج از صفحه نیز می توان Tabs را بست.
sa32.jpg
sa31.jpg
كنترل های سریع (از تنظیمات Labs موجود می شوند) دارای پنج كنترل (Tab جدید ، Tabs ، Url ، بوك مارك ، بیشتر) می باشد كه با كشیدن انگشت در كنار صفحه ظاهر می شوند و تجربه كار با مرورگر را ارتقاء می دهد. ویژگی تمام صفحه نیز وجود دارد كه نوار وضعیت را مخفی می كند.
sa33.jpg
sa25.jpg
Flash بصورت از پیش نصب شده وجود ندارد و از Play Store نیز نمی توان آن را دانلود كرد. Flash فقط درصورت پیدا كردن APK و نصب آن كار می كند اما از آنجایی كه اكثر سایت ها از HTML5 استفاده می كنند دلیل زیادی برای نصب Flash وجود ندارد. یوتیوب بطور اتوماتیك به ویدئوی HTML5 سوئیچ می شود و این گوشی ویدئوی 1080P را بخوبی پخش می كند. اگرچه منوی یوتیوب با كمی وقفه اجرا می شود.
sa34.jpg
موتورولا RAZR MAXX نیز مانند اکثر گوشی های Droid دارای یک سری ویژگی های سودمند سازمانگر است و مرورگر مستندات نیز دارد. این نرم افزار که Quickoffice نام دارد از مشاهده فایل های Word ، Excel ، PowerPoint و PDF پشتیبانی می کند.
sa38.jpg
sa37.jpg
sa36.jpg
sa35.jpg
اين نرم افزار امكان ايجاد و ويرايش فايل های XLS ، DOC و PPT را فراهم می كند. كاربر می تواند از گزينه های فرمت كردن ، وارد كردن تصاوير ، فرمول های Excel و ... استفاده كند. قابلیت چاپ كه توسط MotoPrint فراهم شده است در QuickOffice ادغام شده و تجربه ای نزدیك به استانداردهای desktop رابرای كار با مستندات فراهم می كند.
sa43.jpg
sa42.jpg
sa41.jpg
sa40.jpg
تقویم دارای چهار حالت مشاهده متفاوت براساس دستور کار ، روز هفته و ماه است. اضافه کردن یک رویداد جدید ، سریع و آسان است و می توان یک آلارم را نیز بعنوان یادآوری تنظیم کرد. این ویژگی با نوار وضعیت نیز ادغام شده است و هشدارها را بصورت POP-UP ارائه می دهد.
sa46.jpg
sa45.jpg
sa44.jpg
نرم افزار ماشین حساب دارای قابلیت لمسی است که کار کردن با دکمه های بزرگ آن ، آسان می باشد.
sa48.jpg
sa47.jpg
نرم افزار آلارم در این گوشی امکان تنظیم تعداد زیادی آلارم را فراهم می کند که هر یک دارای زمان آغاز و برنامه تکرار خاص خود است. این گوشی كرنومتر و ساعت جهانی ندارد.
sa51.jpg
sa50.jpg
sa49.jpg
File Manager نیز فراهم شده است كه می تواند در حافظه داخلی 16GB و كارت حافظه MicroSD مرور كند. از ویژگی های گروهی پشتیبانی می شود و می توانید فایل های آرشیو را UnZip/Zip كنید. برای مرور و جستجو در یك فایل آرشیو ابتدا باید آن را از حالت Zip خارج نمایید. از مرور پوشه های به اشتراك گذاشته روی شبكه Wi-Fi كه به آن متصل شده اید نیز پشتیبانی می شود و می تواند از طریق Motocast محتوای كامپیوترها را استخراج كند.
sa55.jpg
sa54.jpg
sa53.jpg
sa52.jpg
Evernote یك نرم افزار از پیش نصب شده برای یادداشت است كه امكان همگام سازی یادداشت ها در پلت فرم های مختلف را فراهم می كند. این نرم افزار را می توانید بصورت رایگان از فروشگاه نرم افزاری آندروید دانلود كنید. قراردادن آن در این گوشی موتورولا نشان می دهد كه RAZR MAXX تا چه اندازه برای كاربران تجاری مناسب است.
sa58.jpg
sa57.jpg
sa56.jpg
یك نرم افزار با عنوان Smart Actions فراهم شده است كه امكان ایجاد عملكردهای اتوماتیك ایجاد شده براساس شرایط مختلف را فراهم می كند. گوشی می تواند تغییراتی را در تنظیمات ایجاد نماید. برای مثال ، روشنایی صفحه را تغییر دهد ، یك هشدار را برای یادآوری نشان دهد و ... .
sa61.jpg
sa60.jpg
sa59.jpg
sa64.jpg
sa63.jpg
sa62.jpg
این گوشی دارای گیرنده GPS با تکنولوژی A-GPS است که طی یک دقیقه به قفل ماهواره می رسد. نرم افزار Google Maps نیز وجود دارد که حالت مشاهده خیابان در مناطقی که مسیریابی با راهنمای صوتی مرحله به مرحله وجود ندارد ، بهترین ویژگی محسوب می شود. از نمای 360 درجه منطقه نیز می توان استفاده کرد. با فعال کردن قطب نمای دیجیتال بنظر می رسد که به تور مجازی محل می روید.
sa68.jpg
sa67.jpg
sa66.jpg
sa65.jpg
Google Maps جديدترين بهينه سازی های لمسی مانند چرخش و حركت با دو انگشت را ارائه می دهد و همچنين دارای مسيريابی ، جستجوی POI و ... است. از ساختمان های 3D نيز پشتيبانی می شود. در بازار آندروید نرم افزارهای رایگان و غیر رایگان بسیاری برای مسیریابی وجود دارد. بعضی نرم افزارها می توانند داده GPS را ثبت کنند.
sa70.jpg
sa69.jpg
موتورولا RAZR MAXX دارای جدیدترین نسخه از بازار آندروید است که طراحی مناسبی دارد. ساختار بازار آندروید بسیار ساده است. بخش هایی مانند Top paid ،Top Free ، Top Grossing ، Top New Paid ، Top New Free و Trending در اختیار كاربر قرار می گیرد. بخش in-app تغییر نكرده و یك توضیح ، جدیدترین تغییرات ، تعداد دانلودها و نظریات را با رده بندی ارائه می دهد.
sa72.jpg
sa71.jpg
یك ویدئوی demo و چندین عكس از اكثر نرم افزارها نیز وجود دارد. انواع نرم افزارها در بازار آندروید Google Play Store وجود دارد که نرم افزار های مهم مانند File Manager ، مسیریابی ، مرورگر مستندات و ... را پوشش می دهد.
sa74.jpg
sa73.jpg



 
بالا