• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بررسی کیفیت سرویس دهی هاست سرویس

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام

مقدمه:
اولین سرویس دهنده ای که من قصد معرفی اون رو در تاپیک معرفی هاستینگ های ضعیف دارم، شرکت هاستینگ هاست سرویس است و الان که بنده در حال نوشتن این مطلب هستم گویا دوباره دچار افت سرعت شده و مرورگر بنده همچنان در حال تلاش و تفکر جهت لود سایت این هاستینگ است!
خب بگذریم و در رابطه با این سایت مقدمه ای رو عرض میکنم و میریم به سراغ بررسی خدمات دهی و پشتیبانی این سایت.
آشنایی بنده با هاست سرویس برمیگرده به حدوداً دو سال پیش و زمانی که سرور این سایت در کشور هلند قرار داشت و سایت خدمات هاستینگ تمام وارز ارائه میکرد. این خدمات ارائه هاست وارز همراه با قیمت های فوق العاده پایین و مشتری پسند هاست سرویس که در اون روزها (و نه الان) ارائه میداد واقعاً وبمستران تازه کار ایرانی رو برای خرید خدمات از این سایت وسوسه می کرد. پس از گذشت مدتی و داونی های مکرری که معمولاً مورد جدانشدنی سرور های کشور هلند هست و اعتراض مدیران سایت های موجود بر روی این سرور باعث شد هاست سرویس سرور های خودش رو از هلند به آلمان تغییر بده. پس از این تغییر کیفیت خدمات دهی هاست سرویس بسیار ارتقاء یافت و این کیفیت در کنار قیمت های کاملاً مناسب این شرکت باعث جذب مشتریان زیاد و همچنین نسبتاً معتبرتری برای هاست سرویس شد.
اما متأسفانه این خدمات دهی خوب زیاد ادامه پیدا نکرد و بعد از گذشت یک سال تا همینک که بنده در خدمت شما هستم افت شدید کیفیت خدمات دهی هاست سرویس باعث اعتراض کاربران زیاد در فروم ها و سایت های مختلف نسبت به کیفیت خدمات دهی این سایت شد. و بسیاری از مدیران سایت هایی که از این شرکت خدمات گرفته بودند به فکر تغییر شرکت هاستینگ خود افتادند.
و نکته ی جالب و قابل توجه این هست که این افت کیفیت شدید در خدمات دهی هاست سرویس همراه شده با افزایش یک باره و غیر قابل باور پلن های ارائه شده در این سایت.

اطلاعات:
گویا این سایت تحت نظر سایت پارس تولز می باشد، و فروم پارس تولز و قالب های ارائه شده سایت پارس تولز به صورت مشترک بر روی سرور های ارئه شده به مشتریان سایت هاست سرویس می باشد.
آدرس: hostservice.ir
شهر: اصفهان
سرور: آلمان و کانادا
ضعف: داونی های مکرر و کندی سرعت های فوق العاده عذاب آور به جهت شلوغی سرور ها
*نکته: یکی از ضعف های مهم سایت هاست سرویس این است که مسئولیت اصلی اداره ی این سایت و رسیدگی به مسائل فنی سرور ها و شرایط خدمات دهی و پاسخگویی به مشکلات و تیکت ها و رفع مشکلات وبمستر ها و همه ی مسائل معمولاً بر عهده یک نفر (آقای صادق نیک آئین) می باشد. و این مورد از مهمترین علل ضعف پاسخگویی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این سایت می باشد.
شرکت ثبت شده: نیست - بدون شماره ثبت
وضعیت پیگیری و پاسخ به تیکت ها: بسیار ضعیف و با بی دقتی تمام.
امنیت سرور: متوسط و در برخی موارد کم (در دوره ای از زمان بسیاری سایت های موجود در سرور های این شرکت توسط گروه های مختلف هک شده اند و حتی این ضعف در یک مورد باعث هک شدن فروم سایت پارس تولز که بر روی این سرور های قرار دارد شد)

بررسی امنیت و نوع پاسخگویی به تیکت ها:
خب در اینجا نوبت به این میرسه که کیفیت خدمات و وضعیت پاسخ دهی به تیکت ها توسط هاست سرویس و همچنین میزان امنیت سرورهای این شرکت رو بررسی کنیم.

قبل از هر چیز از دو دوست خوبم که امکان و اجازه مشاهده تیکت های تبادل شده بین خودشون و هاست سرویس رو دادند تشکر میکنم.

تصویر تیکت درخواست کمک بعد از هک شدن سایت:

1host.PNG
3host.PNG

امنیت سرور ها:

5host.PNG

کیفیت خدمات دهی:

4host.PNG
2host.PNG
تعداد بازدید سایت به گفته ی مالک سایت: روزانه به طور متوسط 500 نفر

تهیه و تنظیم: ایران انجمن
با تشکر از عزیزان همکاری کننده
تاریخ درج این پست: 91/2/1​

آخرین ویرایش:

paeez77

New member
خداییش دمت گرم که دست این شرکت های کلاهبردار را رو میکنیدمن گول قیمت این سایت رو خوردم الان مثل... پشیمونم ولی چه فایده اطلاعات سایتم پاک شده سه روزه که تیکت میزنم هیچ خبری نیست تلفن رو هم که جواب نمی دهند حالا اون شرکته همه پول طراحی رو میخواهد پس بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sadegh.nikaein

New member
باسلام
بنده به عنوان مدیر هاست سرویس چون از این شرکت در تاپیک نام برده شده و نام اینجانب در تاپیک نیز اعلام شده است لازم دانستم که در این تاپیک شرکت کنم و در حد توان پاسخ به مشکلات را با در نظر گرفتن حقوق مشتریان اعلام کنم .
۱.شرکت ثبت شده نیست !!! در همان ابتدای امر شرکت وبگاه گستر ایرانیان شرکت ثبت شده و قابل پیگیری با مدریت اینجانب میباشد .
۲. در مورد داونی ها کاملا حق با شما بوده اما در ان زمان با توجه به نوع فعالیت و دیتاسنتر ها و هزینه یی که برای سرویس ها در نظر گرفته شده بود بهترین دیتاسنتر هایی که انتخاب میشده است از کیفیت پایین برخوردار بوده است اما همیشه به فکر مشتریان بوده و اگر مشکلی بوده سریعا به فکر تغییر ان بوده ایم .
در لینک زیر اپتایم سرور های ما موجود است و دقیقا از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ فعالیت ما به تفکیک ماه موجود است .
http://www.webhostingstuff.com/company/Hostserviceir.html
اما با این حال مشاهده میکنید که اپتایم کلی که ملاک ما است کمتر از ۹۹ درصد نبوده است .
۳.در مورد رسیدگی هم حق کاملا به جانب شما بوده و شخصا در ان زمان با توجه به اپراتور های که در بعضی از زمان ها کمک این جانب بوده اند به تنهایی رسیدگی میکردم .
اما ذکر این نکته خالی از لطف نیست امکان داره لیست پرداخت های خودتون هم قرار بدهید ایا هزینه ای که برای این هاست میکردید واقعا انتظار پشتیبانی دقیقه ای داشتید ؟
۴.در مورد امنیت بهتر هست و حتما تجربه ی شما نیز بالاتر رفته و امکان بحث است .ایا وقعا پاسخ شما همکنون هم در مورد اینکه شما از اسکریپت نال استفاده میکنید و این اسکریپت ها شامل باگ های فراوان میباشد وچون نال میباشند امکان اپدیت و پاک فیکس هم ندارید و این را هم از پشتیبانی هاست میخواهید با این حال اگر هاست شما هک شود این مشکل به گردن هاستینگ میباشد ؟
دیگر بحث اینکه هاست شیر ۲۰ هزار تومان در سال با ۵۰۰ مشتری روی یک سرور و استفاده از اسکریپت های نال جای حرفی برای امنیت نمی ماند با این حال مشکل امنیت وهک شما از جانب سرور نبوده است .
۵. در مورد تیکت های ضمیمه شده
تیکت اول خیلی خوشحال هستیم که بک اپ وجود داشته و شرمنده ی شما نشدیم اما یک مشکل در سیستم قبلی ما وجود داشته و ان هم این بوده است که اگر کاربری تیکت خود را بروز میکرد به اخر لیست تیکت های ما میرفت که البته این مشکل حل شد و کلا سیستم تعویض شده است .
تیکت دوم
در مورد درخواست کمک شما بابت امنیت در حال حاظر نیز با توجه به اینکه از اسکریپت نال استفاده میکردید نیز بهترین پاسخ را به شما دادم البته میتوانستم اعلام کنیم از سیستم نال استفاده نکنید و روی هاست اختصاصی بروید .
تیکت سوم بهتر است در مورد مشکلات امنیتی و تخصصی اینجا بحث نکنم و افراد اگاه به موارد فنی خود درک این مورد رو دارند
تیکت اخر
مشکلی در این تیکت مشاهده نکردم که ضعف ما چه بوده است ایا واقعا انتظار این است که سایت در یک سال رشد نداشته باشد و همیشه نیاز ها یکی باشد و به سرور فشار نیاورد و با همین هزینه در طول یک سال میزبانی شود پس اگر سایتی در یک سال به بازدید واقعا بالا که نیازمند یک یا چند سرور اختصاصی هست رسید باید هاستینگ چون به این سایت هاست داده میزبانی کند و برای ان چند سرور خریداری کند !!!!! از این بابت عذر خواهی میکنیم

سعی بر ان شد تا حد امکان منطقی پاسخ داده شود در صورتی که باز هم اشکالی هست بفرمایید در خدمت شما هستم و خوشحال میشویم از اینکه انتقادات سازنده ی شما را شنیده و برای پیشرفت خود تلاش کنیم البته تا حد ......

با تشکر
صادق نیک آیین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
مهندس نیک آیین عزیز مطلب فوق همانطور که در خود متن هم اشاره و ذکر تاریخ شده است مربوط به شرایط سرویس دهی شما در دوره ی ذکر شده است، قطعاً با توجه به گذر زمان هر نوع امکان تغییر مثبت و یا منفی وجود دارد و چون بنده شاید نزدیک به دو سال است که اطلاع دقیقی از شرایط سرویس دهی شما ندارم قادر به قضاوت نیستم.
از اینکه سعی کردید منطقی پاسخ سوالات رو بدید از شما ممنون هستم. سه مورد رو که حس میکنم ناز به توضیح است خدمتتون عرض میکنم:
1-در رابطه با مورد شرکت ثبت نشده عرض کنم که بنده تا به روزی که در حال نوشتن مطلب فوق بودم هیچ گونه نشانه و یا اشاره ای در سایت شما که حاوی شماره ثبت شرکت و یا مستندات مربوطه باشم ندیدم، در صورتی که الان مشخصات توضیحی شرکتتون رو در سایت برای مشتریان اضافه کرده باشید اطلاعی ندارم. بنابراین عدم در دست داشتن اطلاعات مذکور عملاً امکان پیگیری مناسب رو از مشتریان شما سلب میکنه.
2- انتظار چنین فرمایشی رو از شما نداشتم:
اما ذکر این نکته خالی از لطف نیست امکان داره لیست پرداخت های خودتون هم قرار بدهید ایا هزینه ای که برای این هاست میکردید واقعا انتظار پشتیبانی دقیقه ای داشتید ؟
خودتون به خوبی اگاه هستید که مشخصه ی بارز یک هاستینگ خوب پشتیبانی خوب و با کیفیت هست که این امر باعث افزایش شاخه ای مشتریانش میشه. و اگر شرکتی مشتریانی داشته باشه که حتی به رایگان بتونه اونهارو پذیرا باشه و به این واسطه بتونه خدمات و پشتیبانی خوب خودش رو به اونها نشون بده به تدریج افزایش مشتری و درخواست خواهد داشت. مطمئن باشید اگر شرکت شما هم در دوره ای از زمان تونسته به موقعیتی مناسب دست پیدا کنه مسلماً با همین 7 هزار تومان ها و 10 هزار تومان ها و 20 هزار تومان ها بوده. هرچند که در آن زمان تمامی پلن های شرکت شما در همین رنج قیمت ها بودند و این قیمتی بوده که خود شما قرار دادید و در مقابل قسمت پشتیبانی همه ی پلن ها ذکر کرده بودید "پشتیبانی 24 ساعته دارد" بنابراین مشتری که نیاز به بک آپ دارد و شما با قیمت ذکر کرده ی خودتون پذیرای سایتش بودید دستش به غیر کمک شما جای دیگری بند نیست!
فراموش نکنیم که شرکت های هاستینگ نسبتاً موفق دیگری که الان در ایران فعال هستند مانند شرکت میهن وب هاست حتی با افزایش قیمت ارز هنوز با رنج قیمت های پایین فعالیت دارند و با در نظر گرفتن اصل مهم پشتیبانی مناسب در این باره صرف هزینه کرده اند.
3-
تیکت اخر مشکلی در این تیکت مشاهده نکردم که ضعف ما چه بوده است ایا واقعا انتظار این است که سایت در یک سال رشد نداشته باشد و همیشه نیاز ها یکی باشد و به سرور فشار نیاورد و با همین هزینه در طول یک سال میزبانی شود پس اگر سایتی در یک سال به بازدید واقعا بالا که نیازمند یک یا چند سرور اختصاصی هست رسید باید هاستینگ چون به این سایت هاست داده میزبانی کند و برای ان چند سرور خریداری کند !!!!! از این بابت عذر خواهی میکنیم

لطفاً توجه داشته باشید که همه ی موارد ذکر شده در این قسمت شامل ضعف ها نیست. هدف بررسی همه جانبه بوده، بنابراین اینکه شما قادر به پشتیبانی سایت با پلن های دیگر خودتون بوده اید میتونه نکته ی قوت باشه و نه ضعف.

---
و اما در رابطه با هاست سرویس، مهندس نیک آیین عزیز در خاطر بنده هست سالهای گذشته تعدادی از وب مستر های خوب الان ما کار خودشون رو با هاست سرویس استارت زدند و مطمئناً از خدمات خوب شرکت شما در بازه ی زمانی مذکور نمیتوان گذشت و فراموش کرد، اما بنده فکر میکنم که بعد از یک دوره ی فعالیت موفق هاست سرویس به مانند و شتاب قبل نتونسته پیشرفت خودش رو ادامه بده. با عرض معذرت بنده حس میکنم که حتی در حال حاضر هم شما با کمبود نیرو و یا کوله باری از کارهای تلمبار شده در حال سرویس دهی هستید. (قابل ذکر هست که از دوستان شنیدم آپ تایم سرورهاتون خوب شده و داونی های خیلی کمتری داره)
اگر این موار رو به چشم یک انتقاد سازنده از بنده بپذیرید به عنوان مثال بنده در حال حاضر در سایت شما لوگوی تبریک سال نو رو میبینم. و یا اطلاعیه های کوتاه و غیر مفهومی به چشم میخورد. و یا عدم استفاده از فونت مناسب در سایت عملاً امکان مشاهده ی بی دردسر نوشته هارو از بازدیدکننده هایی که مرورگر بروزی ندارند میگیره.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیوست تصویر نمونه:

250.PNG
2.PNG
untitled.PNG

آخرین ویرایش:
بالا