• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی


مانند انواع تورتيا، اين نوع كوچك و نقلي هم داغ داغ و با سالساي گوجه‌فرنگي يا سالاد سبز سرو مي‌شود. اسپانيايي‌ها هم مانند ايراني‌ها علاقه خاصي به خوردن مخلفات همراه غذا دارند، بنابراين كلاس را كنار بگذاريد و تورتياي برنج را با نان لواش و سبزي خوردن امتحان كنيد.

تصوير کوچک شده است (450x472). بر روي اين نوار کليک کنيد براي مشاهده تصوير اصلي (500x524). روي عکس کليک کنيدبرای نمایش در پنجره جديد .​
147062_204.jpg


مواد لازم براي 4 نفر:
  • روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري

  • پلو: 120 ‌گرم

  • سيب‌زميني متوسط: يك عدد، رنده شده

  • پيازچه: 4 عدد، ساطوري

  • سير: يك حبه، ساطوري

  • جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري

  • تخم‌مرغ: 3 عدد

  • پاپريكا: يك قاشق چاي‌خوري

  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1-نصف روغن را در يك تابه روي شعله زياد داغ كنيد. پلو، سيب‌زميني، پيازچه و سير را 3 دقيقه در آن تفت دهيد.
2- مايه برنج را در يك كاسه بزرگ بريزيد و پس از سرد شدن، تخم‌مرغ و جعفري را به آن اضافه كنيد. پاپريكا را نيز داخل مايه تورتيا ريخته و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، مايه را كاملا مخلوط كنيد.
3- روغن باقيمانده را روي شعله متوسط در يك تابه داغ كنيد. از مايه تورتیا يك قاشق غذاخوري سرپر برداشته و در روغن بريزيد. هر طرف آن را 3 تا 4 د قيقه سرخ كنيد. روغن تورتياها را با حوله كاغذي گرفته و آن را با سالاد سبز سرو كنيد.
نكات:
1- اين تورتيا را مي‌توانيد به عنوان غذاي پايه با جگر و مرغ سرخ كرده سرو كنيد.
2- براي اينكه پاپريكا در مايه گلوله نشود، بهتر است آن را قبل از تخم‌مرغ با مايه مخلوط كنيد.
3- اگر مايه تورتيا وا رفت، كمي آرد سفيد به آن اضافه كنيد.
 
بالا