• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برهاني: برخي‌ها به رابطه خوب من با مربيان استقلال حسادت مي‌كنند

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: برخي‌ها به رابطه خوب من با مربيان استقلال حسادت مي‌کنند.

00001543.jpg

آرش برهاني در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار روز چهارشنبه با النصر عربستان عنوان کرد: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و در اين يکي دو روز بيشتر روي کارهاي هجومي کار کرديم و قصد داريم با ارائه يک بازي خوب به مرحله بعد صعود کنيم.
وي افزود: خواهش من از هواداران اين است که روز چهارشنبه ورزشگاه آزادي را پر کنند چون نياز به روحيه داريم و بايد در همان نيمه اول کار حريف را يکسره کنيم.
برهاني در خصوص اينکه در اظهارنظري گفته بود با امير قلعه‌نويي راحت‌تر از ديگر مربيان استقلال است اظهار داشت: متأسفانه برخي دوستان مطبوعاتي شيطنت را خوب بلدند و نمي‌دانم چه قضايايي است که به رابطه خوب من با مربيان استقلال حسادت مي‌کنند. من با قلعه نويي به عنوان سرمربي تيم راحت بودم همانطور که امروز در کنار پرويز مظلومي به عنوان سرمربي استقلال راحت کار مي‌کنم. اين دليل نمي‌شود ارزش مربيانم را به خاطر يک جمله زير سؤال ببرم و بخواهم زحمات آنها را ناديده بگيرم. از دوستانم خواهش مي‌کنم اگر گفت‌وگويي از من منتشر مي‌کنند به لحن صحبت‌ها دقت کنند تا بازيکنان به حاشيه نروند.
برهاني در پايان در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: شرايط خوبي دارم و با توجه به اينکه در ديدار گذشته استقلال به دليل محروميت استراحت کرده‌ام در اين بازي با فراغ بال براي تيمم بازي مي‌کنم و اميدوارم خاطره خوشي را مقابل تيم عربستاني رقم بزنم.

بالا