• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برهاني: حرفي ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم استقلال گفت:‌ شنيدم نماينده بشيکتاش ترکيه از بازي من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاکره کنند.

00009294.jpg

آرش برهاني در مورد شايعه پيشنهاد بشيکتاش ترکيه گفت: نماينده بشيکتاش روز بازي با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور که شنيدم از بازي من خوشش آمده است. من يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيکن حرفه‌اي هستم و تا زماني که باشگاه بشيکتاش با باشگاه استقلال مذاکره نکند در اين زمينه حرفي ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فکر مي‌کنم.
وي در مورد اينکه کي‌روش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازي با نفت گل‌هاي زيادي زديم و استقلال بازي خوبي انجام داد اما ما در اکثر بازي‌هاي ليگ گلزني کرده‌ايم و خوشحالم که سرمربي تيم ملي خط حمله استقلال را پسنديده است.

مهاجم استقلال درمورد اينکه اين تيم مي‌تواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: کاري به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را مي‌کنيم تا موفق شويم. با وجود مشکلاتي که در ابتداي فصل داشتيم اکنون جايگاه خوبي در جدول داريم ولي تلاش خود را براي بهتر شدن انجام مي‌دهيم.
برهاني درمورد بازي با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادي دارند و بازي سختي برابر اين تيم داريم ولي براي گرفتن سه امتياز به بوشهر مي‌رويم.

بالا