مواد لازم:
مرغ بدون پوست 8 قطعه
ماست 1 ليوان
پودر سير با زنجبيل 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
زيره نرم شده 1 قاشق مرباخوري
هل نرم شده 1 قاشق چايخوري
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
فلفل سبز 1 عدد خرد شده
گشنيز نصف يک دسته
نعناع مقدار لازم
پياز سرخ شده 4 عدد بزرگ
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه:
در قابلمه اي نسوز مرغ را با زردچوبه، فلفل سياه، زيره و نمک مخلوط مي کنيم.
سپس ماست را با آب ليمو ، فلفل سبز ، سير و زنجبيل به مواد اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم.
سپس مواد به دست آمده را با مقدار کمي آب روي اجاق گاز با شعله کم به مدت يک ساعت مي گذاريم تا مرغ بپزد. مرغ پس از پخته شدن نبايد زياد آب داشته باشد.
پياز سرخ شده و هل نرم شده را روي آن مي ريزيم.
پس از آن، گشنيز و نعناع خرد شده را هم، روي مواد مي ريزيم.
اين غذا را يا مي توانيد با نان ميل کنيد و يا اين که وقتي اين مخلوط حاضر شد، کمي از برنج تان را پس از آبکشي در قابلمه جداگانه اي بريزيد و مخلوط حاصل را روي آن بريزيد.
سپس باقي مانده برنج را روي آن بريزيد تا سطح مواد را بپوشاند.
روغني که قبلا با آن پياز را سرخ کردهايد روي برنج بريزيد تا تمام سطح برنج را بپوشاند. بعد برنج را روي اجاق گاز با شعله کم به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا آماده شود.
مرغ بدون پوست 8 قطعه
ماست 1 ليوان
پودر سير با زنجبيل 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
زيره نرم شده 1 قاشق مرباخوري
هل نرم شده 1 قاشق چايخوري
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
فلفل سبز 1 عدد خرد شده
گشنيز نصف يک دسته
نعناع مقدار لازم
پياز سرخ شده 4 عدد بزرگ
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه:
در قابلمه اي نسوز مرغ را با زردچوبه، فلفل سياه، زيره و نمک مخلوط مي کنيم.
سپس ماست را با آب ليمو ، فلفل سبز ، سير و زنجبيل به مواد اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم.
سپس مواد به دست آمده را با مقدار کمي آب روي اجاق گاز با شعله کم به مدت يک ساعت مي گذاريم تا مرغ بپزد. مرغ پس از پخته شدن نبايد زياد آب داشته باشد.
پياز سرخ شده و هل نرم شده را روي آن مي ريزيم.
پس از آن، گشنيز و نعناع خرد شده را هم، روي مواد مي ريزيم.
اين غذا را يا مي توانيد با نان ميل کنيد و يا اين که وقتي اين مخلوط حاضر شد، کمي از برنج تان را پس از آبکشي در قابلمه جداگانه اي بريزيد و مخلوط حاصل را روي آن بريزيد.
سپس باقي مانده برنج را روي آن بريزيد تا سطح مواد را بپوشاند.
روغني که قبلا با آن پياز را سرخ کردهايد روي برنج بريزيد تا تمام سطح برنج را بپوشاند. بعد برنج را روي اجاق گاز با شعله کم به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا آماده شود.