مواد لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شير: 4 ليوان
وانيل: يک سوم قاشق چايخوري
زعفران: يک سوم قاشق چايخوري
شکر: يک و نيم ليوان
گلاب: 1 ليوان
ثعلب: يک دوم قاشق مرباخوري
طرز تهيه
ثعلب و وانيل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا سفت شود و به آن شير و گلاب اضافه کرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا جوش آيد، بعد بگذاريد خنک شود، زعفران را در يک قاشق آب حل کرده و اضافه کنيد و در فريزر قرار دهيد، مرتب مايه بستني را هم بزنيد تا کش بيايد و بستني سفت شود، بستني قابل مصرف است.
تخم مرغ: 3 عدد
شير: 4 ليوان
وانيل: يک سوم قاشق چايخوري
زعفران: يک سوم قاشق چايخوري
شکر: يک و نيم ليوان
گلاب: 1 ليوان
ثعلب: يک دوم قاشق مرباخوري
طرز تهيه
ثعلب و وانيل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا سفت شود و به آن شير و گلاب اضافه کرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا جوش آيد، بعد بگذاريد خنک شود، زعفران را در يک قاشق آب حل کرده و اضافه کنيد و در فريزر قرار دهيد، مرتب مايه بستني را هم بزنيد تا کش بيايد و بستني سفت شود، بستني قابل مصرف است.