• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بستنی‌ ایتالیایی‌

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد


● مواد لازم‌:
▪ پودر ژلاتین‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ شیر: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ كره‌ بدون‌ نمك‌: ۶۰ گرم‌
▪ وانیل‌ شكری‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ سفیده‌ تخم‌مرغ‌: ۳ عدد
▪ پودر شكر: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ آب‌ لیمو: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ شربت‌ قند: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ بیسكویت‌: ۱۲۰ گرم‌

● طرز تهیه‌:
ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط كرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنك‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.
پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در كاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا كاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شكر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ كنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ كه‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ كاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید.
پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را كه‌ خنك‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنید و آرام‌ مخلوط كنید.
در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ كه‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیكی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.
بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یكدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسكویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید.
سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ كم‌ بگذارید.
قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایكروویو قرار دهید تا كمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.
 
بالا