مواد لازم:
شير: دو ليوان
نشاسته: پنجاه گرم
شكر: پنجاه گرم
تخممرغ: دو عدد
وانيل: مقداري
زعفران: يك قاشق مرباخوري
خامه: 150 گرم
طرز تهيه:
بستني خامهاي يا زعفراني و يا سنتي از بستنيهايي است كه در بين خانوادههاي ايراني بسيار متداول ميباشد. تهيه آن به شرح ذيل است: ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بپزد. زرده تخممرغ را كه با شكر خوب هم زدهايد را به آن اضافه كنيد و بهم بزنيد. سفيده تخممرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف خالصي شود. آن را هم داخل مايع بريزيد. سپس وانيل و زعفران را هم به آن اضافه نماييد. اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد. سپس ظرف مايع را بگذاريد تا سرد شود. آنگاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنيد و در ظرف مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا زمان سرو كردن آن برسد. البته ميتوانيد مخلوط را در ليوانهاي مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد