مواد لازم
خامه - 250 گرم
تخممرغ - سه عدد
شكر - 100 گرم
شير - چهار قاشق سوپخوري
نسكافه - يك قاشق سوپخوري
آبليمو - نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه
زرده تخممرغها را از سفيده جدا كرده و با شكر هم بزنيد تا سفت و سفيد شود، سپس نسكافه را در شير حل كرده و به زردهها اضافه كنيد.
خامه را در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت شود.
سفيدهها را نيز با آبليمو بزنيد تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
خامه را به نسكافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه كرده و در ظرفي مناسب ريخته سپس در فريزر بگذاريد تا بسته شود.
انواع بستنی
خامه - 250 گرم
تخممرغ - سه عدد
شكر - 100 گرم
شير - چهار قاشق سوپخوري
نسكافه - يك قاشق سوپخوري
آبليمو - نصف قاشق چايخوري
زرده تخممرغها را از سفيده جدا كرده و با شكر هم بزنيد تا سفت و سفيد شود، سپس نسكافه را در شير حل كرده و به زردهها اضافه كنيد.
خامه را در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت شود.
سفيدهها را نيز با آبليمو بزنيد تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
خامه را به نسكافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه كرده و در ظرفي مناسب ريخته سپس در فريزر بگذاريد تا بسته شود.
انواع بستنی