• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بنظرشما بهترین وایمکس چه می باشد ؟

کدامیک از وایمکس های زیر بهتر است ؟

• ایرانسل

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    6

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام به همه دوستان

این چند روزه وایمکس ایرانسل اومده دزفول حالا میخوام ببینم وایمکس ایرانسل خوبه یا مبین نت

http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199

شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاصی

لطفا نظرات خودتون رو بگید که میخوام بگیرم چیزه خوبی باشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان من خودم شخصاً از این نوع اینترنت استفاده نداشتم و به همین جهت تمام اطلاعاتم در این خصوص مربوط به شنیده ها هست، اما مطالبی که در رابطه با مقایسه ی این دو نوع شنیده ام و خوانده ام بیشتر شامل کیفیت بالاتر مبین نت نسبت به ایرانسل هست.
اما برای راهنمایی بیشتر شما اگر روی لینک های زیر کلیک کنید میتونید مباحث و نظرات بسیار زیادی رو در سطح اینترنت ببینید که کاربران استفاده کننده در مورد مقایسه ی این دو نوع دادند:
وایمکس مبین نت یا ایرانسل - Google Search

---
adsl یا وایمکس ایرانسل یا مبین نت
: مقایسه وایمکس: ایرانسل یا مبین نت: : موبایل و الکترونیک : : آموزش موبایل : : آموزش عمومی موبایل :
وایمکس مبین نت یا ایرانسل؟ - انجمن تخصصی موبایل اول
مقایسه وایمکس: ایرانسل یا مبین نت؟ - وبلاگینا
مقایسه وایمکس ایرانسل با مبین نت - P30World Forums

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
احمد جان اون طور که من از دوستانم شنیدم اویل و تا همین چند وقت پیش ایرانسل خیلی خوب بود اما الان اصلا راضی نیستند بحدی که دیگه از ایرانسل سرویس نمیگیرند و میگند مبین نت بهتره

:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
پس اگر کلا بخواییم بگیم ایرانسل مورد پسند کاربرانش نبوده و اما مبین نت خوبه

پس صبر میکنم تا مبین نت بیاد

با تشکر از همه شما

بالا