• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بنگر: خوشحالم به معتبرترين رويداد آسيا دعوت شدم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بنگر: خوشحالم به معتبرترين رويداد آسيا دعوت شدم
مدافع تيم‌ملي فوتبال گفت: خوشحالم که به بازي‌هاي معتبر جام ملت‌هاي آسيا دعوت شدم.

محسن بنگر در خصوص دعوت به تيم‌ملي اظهار داشت: فکر نمي‌کردم که دوباره به تيم‌ملي دعوت شوم به هر حال بسيار خوشحالم که به تورنمنت معتبر جام‌ملت‌ها دعوت شدم تا به همراه تيم‌ملي به قطر بروم. تمام تلاشم را براي بازي خوب در اين رقابت‌ها به کار مي‌بندم.
وي با بيان اينکه تيم‌ملي نيز شرايط خوبي دارد، تصريح کرد: خوشبختانه تيم‌ملي شرايط بسيار خوبي دارد و بازيکنان خوبي که ترکيبي از باتجربه‌ها و بازيکنان جوان هستند در تيم‌ملي حضور دارند.
مدافع تيم‌ملي فوتبال ايران گروه ايران در جام ملت‌هاي آسيا را سخت دانست و خاطرنشان کرد: تيم‌هاي خوب و سرسختي در گروه ما حضور دارند، اما تيم ما از همه تيم‌ها آماده‌تر است. صددرصد کادر فني حريفان ما را آناليز کرده‌اند تا با شناخت کامل از حريفان به ديدار آنها برويم.
بنگر در مورد پيش‌بيني رسيدن به عنوان قهرماني در جام‌ ملت‌هاي آسيا نيز گفت: تنها هدف ما رسيدن به عنوان قهرماني اين دوره از رقابت‌ها است، اميدوارم با تلاش زياد به هدف خود برسيم.

بالا