• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بن‌زما: به جدايي از رئال‌مادريد فكر نمي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
ناراحت شرايط تيم ملي فرانسه هستم

بن‌زما: به جدايي از رئال‌مادريد فكر نمي‌كنم

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال‌مادريد گفت: به رغم شايعات منتشر شده هرگز خيال ترک مادريد را ندارم.

00023412.jpg

به نقل از رويترز، کريم بن‌زما که گزينه جدي رئال مادريد براي معاوضه با آمائوري و کيه‌ليني محسوب مي‌شود تصريح کرد: دلخوري وجود ندارد و مطالبي که از قول من در اعتراض به مربي يا مدير باشگاه منتشر شده، کذب محض است. من يک وکيل بيشتر ندارم و او هم در تعطيلات به سر مي برد و از من خواسته تا با هيچ روزنامه‌ اي مصاحبه نکنم تا خودش بازگردد و به اوضاع رسيدگي کند.
بن‌زما ادامه داد: هدف اول من ماندن در رئال مادريد است اما اين شرايط تا وقتي پابرجا است که بدانم رئال مادريد هم مرا مي‌خواهد.
بن‌زما درخصوص فوتبال فرانسه گفت: از ماجراي پيش آمده خيلي ناراحت شدم و البته از اينکه بدون دردسر خاتمه پيدا کرد خوشحالم. بلان مربي کوچکي نيست و نبايد اجازه دهيم مسائل حاشيه‌اي او را از انجام وظايفش باز دارد.
سرمربي تيم ملي فرانسه به خاطر اظهارات نژادپرستانه خود به شدت تحت فشار بود اما دادگاه فرانسه او تبرئه کرد.

بالا