• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

به كمك كشورتون بشتابيد در بازي ejahan

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب اينم يه بازي خوب كه تو همون سبك erepublik هست با اين تفاوت كه اينو بچه هاي ايراني ساختن
زبان فارسي هم داره توش
متن زير هم گذاشتم براتون تا باهاش بيشتر آشنا بشين البته يكم قديمه متنش :نیش:
من خودم بازي ميكنم اگه بياين كمكتون ميكنم
اگه ميخواين عضو بشين حتما از اين لينك برين
Registration :: eJahan

سلام دوست من مي‌خوام دنيايي رو بهت معرفي‌ کنم که مثل زندگي‌ دوم آدم ميمونه‌.‌ هرچي‌ که تو دنياي واقعيي‌ آرزشو داشتي‌ انجام بدي حالا ميتوني‌ تو اين دنياي آزاد و مجازي بهش رنگ حقيقت بدي اينجا تو ميتوني‌ به عنوان يه فرد آزاد هم بجنگي براي کشورت هم کار کني‌ هم بري مجلس و حتي اگه پيشرفت خوبي‌ کني‌ ميتوني‌ رئيس جمهور هم بشي‌ و کشور مجازي ايرانو به قلّه موفقيت برسوني و از همه اينا جالب تر اينکه تو حتي ميتوني‌ کارخونه داري هم بکني‌ درسته که دردسراش زياده ولي‌ خوب واقعاً شيرينه!!!!!! تو اين بازي‌ تو آزادي که هرجاي دنيا بري و جزوي از هر کشوري که مي‌خواي بشي‌ اما دوست من ما الان به تو احتياج داريم ايران الان تو اين بازي‌ يه امپراتوري خيلي‌ خيلي‌ بزرگ شده به طوري که از غرب تا مکزيک و از شرق تا چين و اندونزي پيش رفته اما الان به دليل کمبود جمعيت و اعضاي فعال داره به دردسره بزرگي دچار مي‌شه و رقباي ايران مثل لهستان دارن به شدت قدرت ميگيرن پس اينو بدون که ايران به تو و تک تک کسايي‌ که براي ايرانشون حتي مجازيش ارزش قائلن نياز داره تو اين بازي دوستهايي پيدا خواهي‌ کرد که پيوندي برادرانه بينتون بسته خواهد شد و ممکنه دامنه ي دوستيتون به دنياي واقعيي‌ هم کشيده بشه !
اين دنيا جايي‌ براي کسب تجربه براي زندگي وقعيته پس دست کم نگيرش تا بتوني‌ آيندتو با تجاربت روشن کني‌ پس يادت نره دوست من ايران مجازي به تو نياز داره

براي ثبت نام روي لينک زير کليک کن
Registration :: eJahan
توجه کنيد قسمت ثبت نام هنوز فارسي نشده و مي تونيد توي عکس زير اموزش ثبت نام رو ببينيد .
http://aks98.com/images/lh09ti1ulxf3vb9lxhrn.png

:) اگه مشكلي داشته مي تونين به اين مقاله هم مراجعه كنيد
Article: آموزش بازی برای تازه واردین :: eJahan

همچنين به تازگي ماژول ازدواج نيز در اين بازي تهيه شده است
همچنين ماژول بمب اتم که دنياي اي جهان را دگرگون خواهد کرد به زودي اضافه خواهد شد.

بعضي از دوستان ميگن که اين بازي فارسي نيست ولي به خدا اشتباه مي کنيد شما بايد بعد از ثبت نام در صفحه اصلي بازي روي پرچم ايران در بالاي صفحه کليک کنيد تا فارسي بشه.(بگذاريد تا کاملا لود شود. مقداري طول خواهد کشيد تا فونتهاي فارسي بارگذاري شوند)

gorg nama

متخصص بخش
خب بايد تو اين بازي چيكار كنيم

من نميتونم برم تو ثبت نام كردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بايد آموزش ببيني
اون مقاله اي كه متن پست اولم هست رو بايد بخوني تا ياد بگيري بازي رو

بالا