[h=3]مرضيه برومند گفت:بودجه تئاتر کشور از مبلغ پشت قباله ازدواج یک خانم بازیگر که با پسر مقام مسئول سابق ازدواج کرده، نیز کمتر است.
به گزارش خبرنگار سينما خبر مرضيه برومند دبير پانزدهمين جشنواره تئاتر عروسکي در نشست صبح که در تئاتر شهر برگزار شد گفت:مدت ها بود که از تئاتر دور بودم و بسيار باعث تاسف است براي مشکلات عديده ايي که در فضاي تئاتري به خصوص تئاتر شهر است و بسيار ناراحتم که فضاي اطراف تئاتر شهر را اين گونه ميبينم.وي در ادامه گفت:خانواده تئاتر بسيار متدين و با ايمان هستند و اين شرايطي که اطاف تئاتر شهر مي بينيم سياسي است و نمي تواند فرهنگي باشد و دور و اطراف تئاتر شهر اشغال شده است و وجود سطل هاي زباله منظره ي بدي را به تئاتر شهر داده و ای کاش نمازخانهای زیبا و تمیز ساخته میشد و ما هم از رفتن به آن و نماز خواندن در آن لذت میبردیم.برومند گفت: تئاتر شهر در تئاتر شهر در وضعيت ناامني به سر مي برد متاسفانه بودجه تئاتر کشور از مبلغ پشت قباله ازدواج یک خانم بازیگر که با پسر یک مقام مسئول سابق ازدواج کرده نیز کمتر است. کارگردان مدرسه موش ها ادامه داد: بسيار از وضعيت تئاتر شهر ناراحتم که مي خواهم آن را تحريم کنم و هيچ اجرايي در آن نروم زيرا اين مجموعه نياز به امنيت دارد و اگر اين مجموعه دجار آتش سوزي شود اين جمعيت چگونه خارج شوند .وي در ادامه گفت:در ابتدا قرار بود مراکز مذهبی و فرهنگی و حتی مرکزی تجاری در کنار تئاتر شهر تهران ایجاد شود که زیبایی آن را بيشتر کندولي اين اتفاق انجام نشد در واقع تئاتر شهر باید زیبا باشد چون آبروی شهر ماست. یک ماه پیش به آقای قالیباف شهردار تهران هم گفتم ما اصلا با ساختن نمازخانه مخالفتی نداریم بلکه استقبال میکنیم. دوست دارم نمازخانهای زیبا داشته باشیم که آن را به میهمانان خارجی جشنواره تئاتر عروسکی نشان دهم اما خجالت میکشم یک کانکس زشت را به آنها نشان دهم و بگویم اینجا نمازخانه است.کارگردان زي زيگلو گفت:به همه گروههای نمایش عروسکی قول دادهام جای تمرینشان را فراهم کنم. در اداره تئاتر تعامل بسیار خوبی با خانم معترف داریم اما ملکی استیجاری است که فضا و ساعات محدود دارد. علاوه بر این اداره تئاتر برق سه فاز ندارد. جای کولر گازی هم ندارد.برومند گفت :وضعیت تئاتر کشور بسیار بد است ولی کسی هم تلاش نمی کند تا این وضعیت را سامان ببخشد. گروههای تئاتری توقعاتی دارند و می خواهند که کار کنند و باید ببینند که این توقعات فراهم می شود. باید دید تئاتر جزء فرهنگ کشور محسوب می شود یا نه و نباید این یک بام و دو هوا ادامه داشته باشد. مرضیه برومند با بيان اينکه چرا همه جای تهران زیباست به غیر از تئاتر شهر که با این سطل های زباله از زیبایی در آمده است گفت از لحاظ سنی بزرگترین فرد حاضر در جلسه است و اجازه نصیحت کردن دارد، از همه خواست با همدلی برای حل مشکلات تئاتر تلاش کنند.دبير جشنواره تئاتر عروسکي در پايان گفت : از آقای روحانی و آقای جنتی میخواهم برای حل این وضعیت تدبیر کنید وگرنه امیدواری ما ته میکشد و اگر امیدواری هنرمندان ته بکشد دیگر نمیتوان به جامعه امید داد. این در حالی است که جامعه ما نیاز به امیدواری دارد.