روغن را در ظرف بزرگ و چدنی، روي حرارت متوسط گرم كنيد. گوشت گوساله را در چند قسمت، به اندازه حجم تابه سرخ كنيد. آخرين سري گوشت را از ظرف بیرون آورده، روغن را نگه داريد و هويج، كرفس، تره فرنگي، پياز و شالوت ها را اضافه كرده و به مدت 5 تا 8 دقيقه سرخ كنيد.
گوشت گوساله و سبزيجات را در ظرف خوراک پزي بزرگي قرار دهيد. آويشن، برگ بوها و دنبه يا چربی حيوانی را در آن ریخته و هم بزنيد. سپس آب انگور را روي آنها ريخته و با نمك و فلفل به آن طعم دهيد و درب ظرف را بپوشانيد. مواد را به جوش آوريد و سپس حرارت را بسیار پايين آورده و به مدت 40 دقيقه بپزيد.
در همین فاصله، براي تهيه پوره هويج، هويجها را با كمي نمک تنها تا زماني كه نرم شوند، جوشانده و آنها را له كنيد.
براي تهيه پوره سيب زميني، درون قابلمه ای آنها را كامل با آب و كمي نمک بجوشانيد تا نرم شوند. پوست آنها را كنده و دوباره به ظرف برگردانيد و خوب له كنيد. پوره را روي حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا آب اضافي سیب زمینی ها تبخیر شود (اين كار باعث ميشود هواي بيشتري به سيب زمينيها برسد كه آنها را روشن و نرم ميكند). شير را در يك ظرف جداگانه گرم كرد و به آرامي به پوره اضافه كنيد. كره را به آن افزوده و هم بزنيد. پوره را با درپوش يا کیسه پلاستيكي بپوشانيد و گرم نگه داريد.
قارچها و پوره هويج را به بورگونيون اضافه كرده و 10 دقيقه ديگر بپزيد. سپس جعفري را روي آن بپاشيد.
بورگونيون را با پوره سيب زميني و نان ترش سرو كنيد.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم براي تهيه بورگونيون گوساله :
• 125 ميلي ليتر روغن زيتون خالص
• يك كيلوگرم گوشت گوساله(ترجيحاً قسمت واگو که دارای لایه هایی از چربی است و به گوشت مرمری نیز معروف است، اما هر قسمت از گوشت گوساله از قبيل ران يا سردست نيز خوب است)، خرد شده به تكههاي بزرگ
• 2 عدد هويج، طولي نصف شده و خرد شده
• 2 عدد ساقه كرفس با برگ، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد تره فرنگي، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد پياز، ريز شده
• 5 عدد پیاز شالوت، دو نیم شده
• 10 شاخه آويشن
• 7 عدد برگ بو
• 300 گرم دنبه يا چربی حيوانی ، نگيني شده
• 500 ميلي ليتر آب انگور قرمز ترش، كمي جوشانده شده براي كاهش ترشي آن
• نمك و فلفل به مقدار كافي
• 300 گرم قارچ دکمه ای
• يك دسته برگ جعفري، ريز شده
• مواد لازم برای تهیه پوره هويج :
• 5 عدد هويج، ريز شده
• نمك به مقدار كافي
• مواد لازم برای تهیه پوره سيب زميني :
• 6 عدد سيب زميني درشت و تازه
• نمك به مقدار كافي
• 200 ميلي ليتر شير
• 100 گرم كره
گوشت گوساله و سبزيجات را در ظرف خوراک پزي بزرگي قرار دهيد. آويشن، برگ بوها و دنبه يا چربی حيوانی را در آن ریخته و هم بزنيد. سپس آب انگور را روي آنها ريخته و با نمك و فلفل به آن طعم دهيد و درب ظرف را بپوشانيد. مواد را به جوش آوريد و سپس حرارت را بسیار پايين آورده و به مدت 40 دقيقه بپزيد.
در همین فاصله، براي تهيه پوره هويج، هويجها را با كمي نمک تنها تا زماني كه نرم شوند، جوشانده و آنها را له كنيد.
براي تهيه پوره سيب زميني، درون قابلمه ای آنها را كامل با آب و كمي نمک بجوشانيد تا نرم شوند. پوست آنها را كنده و دوباره به ظرف برگردانيد و خوب له كنيد. پوره را روي حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا آب اضافي سیب زمینی ها تبخیر شود (اين كار باعث ميشود هواي بيشتري به سيب زمينيها برسد كه آنها را روشن و نرم ميكند). شير را در يك ظرف جداگانه گرم كرد و به آرامي به پوره اضافه كنيد. كره را به آن افزوده و هم بزنيد. پوره را با درپوش يا کیسه پلاستيكي بپوشانيد و گرم نگه داريد.
قارچها و پوره هويج را به بورگونيون اضافه كرده و 10 دقيقه ديگر بپزيد. سپس جعفري را روي آن بپاشيد.
بورگونيون را با پوره سيب زميني و نان ترش سرو كنيد.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم براي تهيه بورگونيون گوساله :
• 125 ميلي ليتر روغن زيتون خالص
• يك كيلوگرم گوشت گوساله(ترجيحاً قسمت واگو که دارای لایه هایی از چربی است و به گوشت مرمری نیز معروف است، اما هر قسمت از گوشت گوساله از قبيل ران يا سردست نيز خوب است)، خرد شده به تكههاي بزرگ
• 2 عدد هويج، طولي نصف شده و خرد شده
• 2 عدد ساقه كرفس با برگ، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد تره فرنگي، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد پياز، ريز شده
• 5 عدد پیاز شالوت، دو نیم شده
• 10 شاخه آويشن
• 7 عدد برگ بو
• 300 گرم دنبه يا چربی حيوانی ، نگيني شده
• 500 ميلي ليتر آب انگور قرمز ترش، كمي جوشانده شده براي كاهش ترشي آن
• نمك و فلفل به مقدار كافي
• 300 گرم قارچ دکمه ای
• يك دسته برگ جعفري، ريز شده
• مواد لازم برای تهیه پوره هويج :
• 5 عدد هويج، ريز شده
• نمك به مقدار كافي
• مواد لازم برای تهیه پوره سيب زميني :
• 6 عدد سيب زميني درشت و تازه
• نمك به مقدار كافي
• 200 ميلي ليتر شير
• 100 گرم كره