• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بوفون: تنها به موفقيت يووه فكر مي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
دروازه‌بان کهنه‌کار باشگاه يوونتوس و تيم ملي ايتاليا معتقد است در اين فصل تنها بايد به يووه کمک کنند تا اين تيم به مسير موفقيت بازگردد.

00027677.jpg

جيانلوئيچي بوفون که با ايتاليا قهرمان جهان شده است در گفت‌وگويي اعلام کرده پس از سپري کردن چند فصل نااميدکننده و ملال‌آور، بايد به موفقيت بيانکونري فکر کرده، تلاش کنند تا به روزهاي اوجش بازگردد.
بوفون گفت: به هيچ‌وجه به فصل آينده فکر نمي‌کنم. چيزي که مهم است خوب بازي کردن در فصل جاري و رسيدن به بازي‌هاي اروپايي است. براي شروع دوران خوب و رسيدن به افتخارهاي گذشته نياز است که روي بازي هاي اين فصل تمرکز کنيم. باشگاه چندين سال است که از فتح جام به دور بوده و بازيکنان بايد اين موضوع را درک کرده و براي موفقيت تيمشان بجنگند. تا سال 2013 با يوونتوس قرارداد دارم و هيچ چيز باعث نخواهد شد تا راه ديگري به جز ماندن در تورين را انتخاب کنم.
بوفون که به‌تازگي از آسيب‌ديدگي رهايي پيدا کرده ادامه داد: هدف اصلي من رسيدن به جام‌هاي مختلف با بيانکونري است. اميدوارم در سال‌هاي باقي‌مانده دوران بازيکني بتوانم به اين مهم دست پيدا کنم. از همه هم‌تيمي‌هايم مي‌خواهم بهترين بازي‌هايشان را انجام دهند تا يووه به دوران طلايي خود بازگردد.

بالا