• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بويان:هنوز هم هواداران رم در قلب من جاي دارند

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
بويان:هنوز هم هواداران رم در قلب من جاي دارند
[h=2] اين طور به نظر مي رسد که جذب پاتزيني و ام بايه نيانگ ظاهرا براي خط حمله ميلان کافي نبوده و گالياني, نائب رئيس باشگاه ميلان، بويان کرکيچ، ستاره سابق بارسا را به صورت قرضي و با حق گزينه خريد در تابستان بخدمت گرفت.

[TD="align: left"]
00034301.jpg
[/TD]

بويان کرکيچ به دليل عدم دراختيار داشتن فضاي کافي در بارسلونا، فصل گذشته به رم پيوست؛ جايي که او هرگز نتوانست خود را پيدا کند و حال او بار ديگر از بارسلونا جدا و اين بار راهي ميلان شد.

تمام توافقات لازمه انجام شده است و اين بازيکن امروز تست هاي پزشکي را سپري مي کند تا رسما روسونري پوش شود.

او در نخستين مصاحبه خود پس از پيوستن به ميلان گفت: " حال من آماده بازي کردن هستم و اين زيباترين هديه ي روز تولدي بود که به من تا به حال داده شده است, فرصت بازي در يک باشگاه بزرگي چون ميلان. آيا انتظار اين انتقال را داشتم؟ بله چرا که اين احتمال وجود داشت. من هنوز صحبتي با آلگري نداشته ام؛ اما نمي توانم براي براي روسونري پوش شدنم صبر کنم. با تمام اين تفاسير هنوز هم هواداران رم در قلب من جاي دارند"

بويان در تاريخ 28 آگوست ،22 ساله شد و به نظرش اين بهترين هديه براي او است. پيوستن به باشگاهي که سابقه 7 بار قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را در دارد و پس از رئال دومين تيم پر افتخار اروپايي و از لحاظ آماري پر افتخار ترين باشگاه جهان است.

ميلان در حال حاضر 6 مهاجم دارد که دو تاي آن مصدوم هستند و بويان ظاهرا مي تواند در بازي برابر بولونيا، کنار پاتزيني و استفان الشراووي به ميدان برود.

مبلغي که ميلان به بارسلونا براي خريد او در انتهاي فصل پرداخت مي کند همچنان نامشخص است. با وجود بويان در خط حمله ميلان ميانگين سني ميلان به عدد 22.6 سال رسيده است. بويان امروز رسما ميلاني خواهد شد.

به نقل از ورزش 3

بالا